- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Amúgy az tök aranyos, hogy a 475 iOS tablet app között azok az iPhone appok is benne vannak amit iPad-ra engedélyeznek a fejlesztők és szép fekete keretben futnak...
Ezt az marhaságot meg honnan szedted? Ha tényleg így lenne, ahogy írod, akkor nem 475e lenne a számuk, hanem több, mint 1millió, ugyanis az iPad-re minden alkalmazás elérhető (iPad+iPhone+Universal)
A tabletes kategóriájú elkalmazásoknak pont az lényege, hogy csak olyan alkalmazás kerülhet bele, aminek van tabletes felülete. Egyébként pedig Apple-nél nem úgy megy, hogy a fejlesztő bejelöl valamit, és akkor az úgy fog megjelenni, hanem elég komoly ellenpőrzések vannak, mire bekerülhet oda az alkalmazás.Elég kevés appal találkoztam, aminél probléma lett volna a tablet UI hiánya, 99%-ban ugyan úgy működik ugyan olyan jól, hibátlanul, kényelmesen.
Pedig pont az a lényege a tablet alkalmazásnak, hogy a jóval nagyobb felületet annak megfelelően használja ki, vagyis nem ugyanúgy 4 gombot, vagy csak 1 listát fog kitenni a nyolcszor akkora felületre...
-
ZooLee
senior tag
ja és az ipad air 9,7"-os ez pedig 12,2", ami azért nem mind1
Hát pont ezt nem értem, hogy miért gondolja a Samsung, hogy ebben a kategóriában lehet bármit is nyerni? Ha jól tudom ,a tablet eladások pont azt mutatják, hogy inkább a 7-8"-os kategória megy, mint a 10"-os, így ez a 12"-os izé eléggé rétegigény lehet, amiből szerintem sokat nem lehet nyerni, legfeljebb annyit, hogy elmondhatják, hogy nekik ilyen is van...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- MSI CYBORG 15 A13V
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest