Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZooLee

senior tag

válasz vicze #38 üzenetére

Amúgy az tök aranyos, hogy a 475 iOS tablet app között azok az iPhone appok is benne vannak amit iPad-ra engedélyeznek a fejlesztők és szép fekete keretben futnak...

Ezt az marhaságot meg honnan szedted? Ha tényleg így lenne, ahogy írod, akkor nem 475e lenne a számuk, hanem több, mint 1millió, ugyanis az iPad-re minden alkalmazás elérhető (iPad+iPhone+Universal)
    A tabletes kategóriájú elkalmazásoknak pont az lényege, hogy csak olyan alkalmazás kerülhet bele, aminek van tabletes felülete. Egyébként pedig Apple-nél nem úgy megy, hogy a fejlesztő bejelöl valamit, és akkor az úgy fog megjelenni, hanem elég komoly ellenpőrzések vannak, mire bekerülhet oda az alkalmazás.

Elég kevés appal találkoztam, aminél probléma lett volna a tablet UI hiánya, 99%-ban ugyan úgy működik ugyan olyan jól, hibátlanul, kényelmesen.

Pedig pont az a lényege a tablet alkalmazásnak, hogy a jóval nagyobb felületet annak megfelelően használja ki, vagyis nem ugyanúgy 4 gombot, vagy csak 1 listát fog kitenni a nyolcszor akkora felületre...

• ZooLee

senior tag

válasz Zolik #22 üzenetére

ja és az ipad air 9,7"-os ez pedig 12,2", ami azért nem mind1

Hát pont ezt nem értem, hogy miért gondolja a Samsung, hogy ebben a kategóriában lehet bármit is nyerni? Ha jól tudom ,a tablet eladások pont azt mutatják, hogy inkább a 7-8"-os kategória megy, mint a 10"-os, így ez a 12"-os izé eléggé rétegigény lehet, amiből szerintem sokat nem lehet nyerni, legfeljebb annyit, hogy elmondhatják, hogy nekik ilyen is van...

Új hozzászólás Aktív témák