- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
saddybaddy
tag
Az a helyzet, hogy a V széria annyira jó lett, hogy lassan feleslegesnek tartom G létezését. Mondom ezt boldog V10 tulajként.
-
slimshady
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #31 üzenetére
Házon belül sajnos hoz újdonságot.
-
válasz
saddybaddy #30 üzenetére
Nem a 821-gyel van a probléma.
Inkább az, hogy (főleg az EU verzió) SoC-n kívül se hoz jelentős újdonságot.
(Ráadásul a G5-höz vagy V20-hoz képest visszalépés a kamera nem csak hardverileg.) -
saddybaddy
tag
Megy a rinya,hogy Snapi 821, és akkor mi van? Mivel a V- szériát már a V10 óta a G fölé pozíciónálják így számomra egyértelmű,hogy a V30-ban már Snapi 835 lesz sőt megkockáztatom a 6GB RAM-ot is.Ott lesz még a Quad DAC is benne,plusz állítólag abban már 4 kamera lesz . Úgyhogy ha valaki annyira S835-ös LG-t akar majd megveszi azt.
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #28 üzenetére
G6 vagy P10 plus. Samu tuti nem, ha fele annyba kerülne se vennék. Nagyon nem tetszik a dizájn.
-
-
slimshady
senior tag
válasz
7Heads Drago #24 üzenetére
Arra leszek kíváncsi ki választja akkor majd még az LG-t, ha nem lesz jelentős árkülönbség. Max akinek a széles látószögű kamera kell.
-
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #24 üzenetére
A német MM-ban azt írják 12 héten belül szállítják.
Addigra a Samu is megérkezik.
-
haris
őstag
válasz
bulikavagyok #11 üzenetére
Sajnos úgy tűnik igazad lesz! Mea culpa...
Jelenleg 750€-t prognosztizálnak a G6 kezdő árának, ami valóban alig marad el az S8 800€-ra jósolt árától. Sőt, ha az S8 ennél is magasabban kezd, akkor sincs hatalmas különbség a kettő közt.
Kicsit benéztem.
(Mondjuk az egy dolog, hogy nekem még így is az LG kéne inkább...)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
slimshady #20 üzenetére
Köszi. Kicsit felemás ez a kiherélés kérdés ebben az ügyben. Én hirtelen arra gondoltam hogy kevesebb RAM-al, tárhellyel jön az EU-ba, esetleg szélesebb körben is érdekes/hasznos funkciókban lesz kevesebb az itteni G6. Gyengébb DAC, vagy Qi töltés még azért nem a világ vége, abban az esetben ha valóban olcsóbban kapjuk majd meg. De ez csak szigorúan saját vélemény.
-
-
slimshady
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #7 üzenetére
Egyetértek, bár a Samsung megszivatott mindenkit az SD835-tel. Az LG meg így biztosan inkább a V szériára fekszik rá.
-
janeszgol
félisten
Videón megnéztem, hogy is néz ki ez a G6. Veszettül szép. A képarány ekkora méretben telitalálat.
-
Fall-N
veterán
Pedig de, sajnos rosszabb. A G5 egy kudarc (volt). Rossz minőségű kijelző, alaplap gondok, átgondolatlan modulos kialakítás, szintén rossz minőségben, vitatható külső.
G6 egész jó(nak tűnik), DE "csak" Snapi 821 (vs. Samsung és többiek), Eu számára butított kiadás, de legalább nem olcsóbb.
Félre ne érts, Samut sem vennék, de G2 óta nem nagyon fekszik a G-széria. V jobb, de ide nem jutnak el. G6-ot meg kár volt butítani, hogy "jó lesz ez ide“.
-
kromatika
veterán
Kíváncsi leszek az itthoni árra.
-
7Heads Drago
veterán
Sztem kár a kishitűségért. Sztem nagyon jó telo. Simán meg fogja állni a helyét az s8 mellet is. Már csak az ára miatt is.
-
-
haris
őstag
válasz
bulikavagyok #9 üzenetére
"Valódi csúcskészüléket kapnak -igaz, kicsit drágábban"
Csak egy gondolat ide:
kb1,5szeres ár az nekem nem kicsit drágább.
Ha lehet hinni az eddigi pletykáknak.
De majd meglátjuk. -
"Arányában nézve az LG nem rosszabb annyival mint amennyivel kevesebb készüléket ad el. " -abszolút egyetértek. A Samsung marketingje és imázsépítése elképesztő erejű az elmúlt években, így nehéz velük versenyezni.
Bár azért az sem mellékes, h nagyon jó telefonokat gyártanak, és a G6-tal ellentétben az S8 vásárlóknak valószínűleg nem kell majd semmilyen kompromisszumot kötniük. Valódi csúcskészüléket kapnak -igaz, kicsit drágábban."Talán valamikor majd fordul a kocka..." -meglehet, bár nem úgy tűnik, h az LG annyira erőltetné ezt a dolgot.
-
Obyboy
addikt
válasz
bulikavagyok #6 üzenetére
Az elmúlt pár évet nézve a Samunak nagyon megy a szekér. Arányában nézve az LG nem rosszabb annyival mint amennyivel kevesebb készüléket ad el. Talán valamikor majd fordul a kocka...
-
Jó a készülék, de kicsit kár, hogy azzal próbálnak nagy eladásokat produkálni, hogy megelőznek egy riválist...
Ahelyett, hogy vitathatatlanul jobb készüléket raknának le az asztalra. -
Egy LG-hez képest igen, amúgy szerintem annyira nem. Az S7-ből háromszor ennyi fogyott tavaly a megjelenése napján, illetve két nap alatt több mint 100.000 darab.
Samsung Galaxy S7 sales cross 100,000 units in South Korea in 2 days
-
Csapoati
nagyúr
Ezek az értékek magasnak számítanak egy 50 milliós országban?
-
Teal'C
veterán
Korábban írtatok egy cikket miért nem 835 lett benne, így az első mondat tárgytalan.
-
kovaszoskeny
aktív tag
Ők megkapják a fullt ide meg majd jön a g6 value edition 30%-al drágábban mint koreába 50%al butítva...
-
Van egy kis déja vu érzésem.
6 nap múlva jöhet a következő..
-
.Szaki.
addikt
Nem csodálom, nekem is nagyon tetszik, ha Androidos telefont vennék, akkor most nagyon nagy dilemmában lennék, szerintem megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tavalyi csúcsmodellnél sokkal több fogyott a G6 hazai nyitónapján.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest