Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hompi01
tag
Sziasztok nekem még mindig Lenovo P2-m van és imádom. Ha csinálnánam egy hasonló akkumulátorral bíró készüléket illetve tudással akkor váltanék.
"Együtt erő vagyunk, szerteszét gyengeség."
-
Johnie
tag
Oukitel mix 2 szilikon tok nélkül 244 gramm, tokkal 258 😃. Megszoktam már 😃
https://nezdmitrendelsz.blog.hu/2018/01/24/oukitel_mix_2_teszt?token=bb4af07b7b041b65879de4e423b75eaeIntel i5 4460, Xigmatek Loki 963, AsRock H97 PRO4, 2x4GB HyperX 1600MHz, Kingston 120GB SSD, Samsung 500GB HDD, Samsung ODD, Radeon HD 7770, FSP Hyper 600W, Cooler Master Elite 330.
-
Swinegod
őstag
válasz <Adamsky> #95 üzenetére
Édesanyám, aki határozottan kicsi még női mércével is, teljesen nyugodtan használja a 206g-os 10,6mm-es Zenfone Maxot. Nem, nem kicsi a telefon, de nem kibírhatatlan egyáltalán. Ha neked SE méretű telefon való attól még ne fikázd a másikat mert neki a nagyobb telefon felel csak meg
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
válasz dilajoska1 #97 üzenetére
Az még határeset.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Épp erről van szó,nem kézben érzed a súlyát ,hanem lehúzza a gatyád,szóval kényelmetlen hordozni még az én 158 gr. telefonom is. Ja és minden zsebemből kikandikál kisebb nagyobb mértékben.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ha neked egy plusz toknyi tömeg is megterhelő akkor nagyon erősen javaslom, hogy ne menj többet mekibe ..."
Azt ugye tudod, hogy ez a csak pár milliméterrel nagyobb és 10-20 grammal nehezebb logikát a végtelenbe lehet nyújtani? Aztán a végén azon veszed észre magad, hogy egy féltéglát cipelsz magaddal. Persze értem én, hogy egy - a te logikád szerint - kellő módon kipattintott férfiembernek (gondolom erre utaltál, mikor edzőterem látogatást javasoltál) ez nem kellene gondot okozzon, no de azért álljon már meg a nászmenet!A lényeg, hogy ez szerintem már nem mobil eszköz. Illetve semmiképp sem egy olyan telefon (?) készülék, amit napi szinten, télen nyáron, kabát- vagy egy rövidnadrág zsebében szívesen hurcibálnék magammal. Ha, neked ez belefér, mert minden nadrághoz övet hordasz, és/vagy mindenhová óriás zsebű deszkás gatyákba jársz, akkor hajrá! Ez a Te készüléked
-
NandorHUN
addikt
Régebben lehet így volt, de mostanra azért eléggé kiforrot ez a téma is.
Bár én jobb szeretem a gyári rendszerű átdolgozott CustomROM-okat, de amiket elmúlt évben próbáltam telefonokon szint emind tökéletesek voltak.
Különbség csak aksiidőben meg fukcióban volt közöttük. - gyárinál így is jobb.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
D013
aktív tag
Azt ne felejtsük el hogy ZUI. Nincs Play àruhàz, töltheted a kínai appstoreból az összes Google appal együtt. De sosem lesz az igazi. Nem jönnek a notificationok rendesen, vagy duplikàlva és tàrsai. Jól megtanultam hogy nem szabad csak a specifikàciót nézni. Persze, jöhet a romolás ha nem jó a gyàri, de a végére az is egy rémàlom. Persze aki ezt szereti, csinàlja, én kiöregedtem belőle. Mindig van valami baj a custom romokkal, néha kevesebb, néha több, de mindig van valami.
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz <Adamsky> #90 üzenetére
210g. Aztak.. (((A Mi Max 2 pld. 211))) Az majdnem 3 kamionnyi higany. 1 darab miliméterrel vastagabb egy átlag telefonnál és 20g-al nehezebb mint mondjuk egy i7+. Tudod mennyi a 20g? Egy tok. Ha neked egy plusz toknyi tömeg is megterhelő akkor nagyon erősen javaslom, hogy ne menj többet mekibe és helyette inkább egy edzőterembe
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
"... 9,3 milliméteres vastagságot és vaskos tömeget hozott (210 gramm) ... "
Megér ennyit a "keret nélküliség"? Nekem biztos nem Vegye, vigye, akinek két anyja van! -
Ez volt az egyik ami nekem is feltűnt,a másik meg a kijövő kamera panel karcos volt elég rendesen, de lehet még rajta volt a fólia. De hogy azon van a hátsó kamera is omg.
Ha nem Elephone lenne,most sokan rárepülnének a forumról nfc+vezetékmentes töltés és keret tényleg nem sok fért rá.[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
Biztos így van igen, a tapasztalataimról beszélek.
Nem írtam hogy a téglásodás általános jelenség.
Egyébként se lenne egy szavam se, ha utána a többi frissítéssel nem lett volna probléma. De mindegyikkel van, újabb és újabb hibákat hoznak be, amik egy részét fent fel is soroltam. A szervizes kör a szériahibával már csak hab volt a tortán.
Nekem ez pont elég, hogy messziről kerüljem az Apple telefonokat. Mondom ezt úgy, hogy a 6s mellett egy MacBook Pro szépen teszi a dolgát. -
lolal
senior tag
válasz Juhaszatti #78 üzenetére
Az én régi 6 om iOS 12 vel sem téglásodott le. Nem tudom te miről beszélsz de biztos így van.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Most láttam az Elephone U2 Pro-t hát ez mindent visz de komolyan ilyen nincs
A kamerák az érdekesek amik előbújnak van vagy 4.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
Akkor milyen topic? Valahogy én nem találkoztam a cikkben se Apple se Ipohne se Ios nevekkel! A legtöbb gyártó még +1 év biztonsági frissítést álltalában szokott adni. Ha meg megszűnik a támogatás akkor ahogy írták ott az XDA ha semmiképpen nem akarsz 3 évig cserélni telefont. Az Ios frissítésekkel meg sokat érsz pl. I5s vagy I6, esetleg I6s-en mert olyan akadásokat produkálnak hogy rossz nézni! Ha meg megszűnik a támogatást na akkor azokat tényleg kukázhatod.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
-
Mr.Grincs
veterán
Terjed a tili toli telefon ismét. Meddig fog ez a láz tartani?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Juhaszatti
addikt
Jó esetben 2 év főverziófrissítés + 1 év biztonsági frissítés. Legalábbis a Samsung flagshipeknél így van, gyanítom hogy mondjuk egy Sony vagy HTC sem működik másképp.
Az emberek többsége még mindig szolgáltatótól vesz telefont, 2 év hűségre, aztán megint cserél újabb 2 évre. Nem véletlenül állt be ez a ciklus.
De ha tovább is szeretném használni, akkor sincs gond. Az én telefonom megkapta az utolsó főverzióját, de biztonsági frissítések még jönnek, az új droid pedig nem hozott lassulást.
Ezzel szemben párom iPhone 6s-ét már az első(!) főverziófrissítés téglásította, csak órákkal később sikerült új életet lehelni belé gépre kötve. Azóta is bug bug hátán, minden frissítéssel bejön valami. Eltűnő statusbar, hiányzó órával akkujelzéssel, fagyogató billentyűzet, stb stb. A szervizt is megjárta, elismert szériahiba miatt.
Ilyen áron nem kell hosszú "támogatás", inkább legyen megbízható 2-3 évig, aztán hagyják békén a szoftvert minthogy gallyra vágják.Hogy jött egyébként ez az új Lenovohoz?
-
nfsu17
veterán
de azért ha ez nem így van, akkor ne dőlj kardodba.
4 éves múlt az S5-öm, a "fém" keret jobb felső sarkán van rajta 2mm hiány, mert az utóbbi időben már nem annyira vigyázok rá és a táska, amiben hordom a többi cuccal, meg a cipzár nem tesz neki jót.
amúgy karcmentes ezen kívül (na jó, a hátlap lehetne cserés, de vállalható még).
S2 és S4 is volt, szóval értelmetlen amit írsz. -
lolal
senior tag
válasz dilajoska1 #66 üzenetére
A hír nem tudom mióta “androidos topik” . De biztos így van. A többi zöld robotos hittérítőnek meg annyit, hogy ti rendszeresen jártok iphone hírek alá valamint a topikokba, hogy elmagyarázzátok mennyire túlárazott szar az iphone és valamelyik sziamiau miért jobb választás. Véleményem szerint az meg vitathatatlan, hogy a droidba hatalmas biztonsági rések vannak. Főverzió frissítésről meg ne is beszéljünk. Jó esetben, kap 1db ot esetleg 2-t és itt kifújt a történet. Persze meglehet magyarázni, hogy az átlag usernek miért nincs is rá szüksége stb, de ezek kifogások. Megveszel egy droidos flagshipet 200.000+ forintért és jóesetben 2 főverzió frissítést él meg. Ez mi ha nem ciki ? Van innováció zöld robotos fronton, ez vitathatatlan, de ezt ti se tagadjátok, hogy a támogatás a vicc kategóriát súrolja még a nagy neveknél is. Az ilyen dzsunka kínai sufni brandekről meg ne is beszéljünk
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
hombre[EU]
veterán
Nem az én kategóriám,de aki nagyképernyōs szép mobilra vágyik annak jó választás lehet. A 710-es nem a legerōsebb,de gond nélkül kiszolgálja és a elég hatékony ahhoz,hogy egy intenzív napot túléljen. Szép,nagy és olcsó. A zui-t azonnal lecserélném,nekem a z2 pro-ban nem jött be
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Köszönjük szépen,de mi nem kérünk abból a "támogatásból" (hogy tudod leírni röhögés nélkül )
Auto-throttling, stutter/lag, "biztonság" és egyéb komolyabb problémák nélkül is jól elvagyunk. Nekünk ott az XDA,majd eldöntjük mit akarunk kezdeni a készülékünkkel[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
-
cezarlacrone
aktív tag
Ez ütős!!!
-
Snowy_owl
őstag
És hogy bírod még? Se notch, van egy ÓriÁsi káva alul felül, nincs dupla kamera, nincs slider, alul egy csomó hely van a gombnak, van jack, nincs type c. Komolyan hogy bírod még azzal a förmedvénnyel. Vegyél újat!
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
-
Nem mindenki akar/tud/vágyik minden évben háromszoros áron telefont vásárolni. Addig is marad az android.
-
lolal
senior tag
Maga a telefon dizájnja ötletes. De ez a megoldás újabb hibaforrás. Habár zöld robotos fronton még mindig az a fő probléma, hogy a frissítéseket csak legendákból ismerik. Majd ha olyan szintű támogatás lesz, mint iOS-re akkor ellehet gondolkodni ismét androidon. Addig semmiképpen.
-
Van egy Samsung D600-am úgy működik mint újkorában. (13 éves) Na jó már rég nem használom.
-
-
csobi1
tag
Nálam pont ezek a szempontok! No noccs! 16:9 és nem távirányító! Középen legyen a kamera,ne a ficakban. Szelfit lesz@rom,ha nincs az lenne legjobb. Erős akku.
-
csobi1
tag
Nem tudtad,hogy mint tökéletes ember,úgy tökéletes telefon sincs! Nem is lesz...
-
joey04
titán
megkövetlek és elnézést, de mentségemre szóljon abban a szövegkörnyezetben megfelelő volt a nézőpont szó használata is. mellesleg ha ha ennyire a szavakon lovagolsz, akkor miért kérted ki magadnak, hogy lehet véleményed, nézőpontod, fontossági sorrended, hívd ahogy mimóza lelkednek jólesik? hol írtam az ellenkezőjét? na ugye...
vannak hátrányai, de ez már belemagyarázás, hogy hátul nem kényelmes, ha nem így lenne, ezzel kezdted volna. neked az volt a kifogásod, hogy nem az újabb (és jelenleg rosszabb) technológia van benne.
a világ második legnagyobb telefongyártója a Huawei is több csúcskategóriás készülékbe is belerakta.
és?
samu is tett az s5-be ujjlenyomat-olvasót és egy borzalom volt. és lehetne még sorolni, hányszor nyúltak félre a nagyok is. mondjuk a huawei részéről ez inkább erőfitogtatás, hogy ők ilyet is tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
sBc
aktív tag
Még mindig nem látok egy vélemény szót sem, mert a nézőpont nem éppen vélemény!
Igen van véleményem ami a Xiaomi-ra vonatkozott és nem ez az általános nézőpontom és nem is ez a fontos nekem!
Azzal is tisztában vagyok, hogy még gyorsabb a sima ujjlenyomat-olvasó. (igaz annak is vannak hátrányai, például a hátlapon nehezen érem el, fel kell emelni a telefont) De nem lehet annyira rossz a kijelzőbe integrált sem, és ezt is az bizonyítja, hogy a világ második legnagyobb telefongyártója a Huawei is több csúcskategóriás készülékbe is belerakta. (nem én raktam bele) -
prolad
addikt
Kinti árral egy nagyon versenyképes gép, 95% videó alapján nincs meg, de nem sokkal marad el tőle. Kár hogy erre nem jön, 710 is bőven elég lenne. Hátlapi kameráról van bővebb infó? Másodlagos kamera csinál is valami hasznosat?
-
joey04
titán
-
válasz SkyLine3000 #44 üzenetére
Legalább nem drága. A Nubia X két kijelzővel is vékonyabb,abból meg valaki kilopta az NFC-t. Gondolom ezeknek a slidereknek nem erősségük a vízállóság.
-
SkyLine3000
addikt
Helyes! Inkább ezt a csúszkás cuccot nyomják, mint a noccsot! Ha még fogadni is lehetne vele a hívást, külön jó lenne.
(#11) pusszycat: Mekkora hatalmas probléma mert 1 db nyamvadt milliméterrel vastagabb, mint a többiek... Azt a leborult szivarvégit!
Számomra sokkal jobb fogása van egy telefonnak, ha van vastagsága, mint ezeknek a fél mm vékony vackoknak.[ Szerkesztve ]
-
"Ez jogos, de akkor viszont lehetne motoros." - lehetne de az viszont piszok drága. (pl. Oppo Find X)
-
Stabi83
senior tag
Sokan szerintem pont a motoros megoldásoktól fáznak, másrészt kézel felcsúsztatni egyszerűbb és gyorsabb mint egy motorizált flippet kitolni. Ha pl a felcsúsztatásal már fel is oldhatod a telefont ( mivel akkor már ott az arcfelismerés ) akkor ez egy praktikus megoldás is lehet.
Még az ősidőkben sok csúszkafonom volt és azért aki már használt annó ilyen telefont az tudhatja hogy ha nem idióta módjára nyitogatta az ember akkor azért nem voltak azok olyan hitványak. Ami gond volt inkább az az elkoszolódás volt nem pedig maga a mechanikai elhasználódás.Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
joey04
titán
"figyú", pont azzal kezdtem, hogy elfogadom a véleményed. tanulj meg legalább értelmezve olvasni.
a mi mix 3 esetében hiányolsz egy olyan dolgot, ami szarabbul működik mint az a verzió, ami benne van. csak azért, mert a szarabbul működő az újabb. teljességgel elfogadom a véleményed, hiszen ahogy mondtad, te majd eldöntöd okosan, hogy neked mi a fontos, de a tény attól még tény marad: a kijelző alatti szenzorok még pontatlanabbak és lassabbak, mint a hagyományos társaik. te mégis lecserélnéd a hagyományos szenzort üveg alattira.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Nem tudom hogyan működik, de ha Te írod, akkor elhiszem, tudom, hogy Te jártas vagy a kínai kütyük terén. Mindenesetre ha hektikusan is működik, akkor inkább azt mondom, hogy fejlesszék azt, hogy ne működjön hektikusan, mert alapvetően szerintem ez a legelőremutatóbb megoldás jelenleg.
Mr.Silkó
"Azért csúszik az egész hátlap, mert a mechanikus megoldás miatt kézzel kell rásegíteni a nyitásra, ami kényelmetlen lenne, ha csak a felső harmadot kéne nyújtózkodva, ujjheggyel mozgatni."
Ez jogos, de akkor viszont lehetne motoros.
[ Szerkesztve ]
-
sBc
aktív tag
Nagyon örülök!
Szóval értsd! Igen jogos lenne, hogy béta meg lassú, de a Xiaomi sosem volt egy konzervatív telefongyártó és mi 8 se-ben van és már az összes kínai csúcstelóban van. Azt gondoltam a Mi MIx 3-al ismét egy technológiai bemutatót kapunk. (5g,slider,displayfingerprint)[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
hmmm. nem értelek. nem cáfoltam egy szóval sem, hogy már sok készülékben van. igaz, nem is cáfolhattam volna, hiszen csak most hoztad fel ezt a témát. viszont az, hogy ügyesen felsoroltad nagyjából azokat a készülékeket amikben már van, teljesen irreleváns abból a szempontból, amit írtam. ha 2x ennyi telefonban lenne jelen, akkor sem lenne olyan pontos és gyors, mint a hagyományos. Szóval továbbra sem indokolt a csalódásod, inkább örülnöd kellene, hogy a Mix 3-ba nem került bele.
-
sBc
aktív tag
Köszönöm a megmagyarázást és a szakértést, csak hogy Xiaomi Mi 8 SE-be sikerült beletenni a kijelző alá az ujjlenyomat-olvasót. (de lehet hogy a Mi Mix 3-ból is lesz majd egy SE verzió)
A Xiaomi sosem volt az a bátortalan gyártó, hogy ne kísérletezzen, lásd a Mi Mix első szériája ami maga egy koncepció telefon volt.
Egyébként nem tudom figyelted, hogy már Huawei csúcskészülékeinek is a kijelző alatt van és sok más telefonnak is. (Vivo V11 Pro, OnePlus 6T, Vivo Nex, Huawei Porsche Design Mate RS, Vivo X21, Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, Huawei Mate 20 Pro, Oppo R17, Lenovo Z5 Pro,... ) -
moleculez
veterán
válasz #65376768 #12 üzenetére
Nincs tökéletes telefon. Mindenkinek más fontos. Olyan ez, mint a kamera-mizeria. Vagy nagylátószögű, vagy nem, vagy jó fényviszonyokra optimalizált (sötétben gyenge!4!!!), vagy fordítva, stb. Na kb minden élethelyzetre van egy kamera(Samsung A9 -4 hátlapi), most az a baj.
A helyzet az, hogy ez hajtja előre az ipart. Nézz meg évekkel ezelőtti telókat, sok egykori flagship megoldás már alap (lsd ujjlenyomat olvasó). A folyamatos nyavalygás hatására, milyen precíz lett.
A visszajelzés ajándék, minden profitorientált cég tudja ezt, súlyos pénzeket ölnek piackutatásba, és a visszajelzések gyűjtésébe. Aztán, bár úgy tűnik megvalósítása elmarad, évekkel, szeriakkal később elkészül az, valamilyen formában.
moleculez (28)Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Amíg máshol megy a töketlenkedés az Oppo már a kijelző alá pakolgatja a kameráit. [under display]
Ja,elfelejtettem a tapsit:
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
"Ezzel a csúsztatható dologgal plusz egy hibaforrás kerül a telefonba. Persze bízzunk benne, hogy idő előtt nem lesz vele gond, de szerintem minél többet használja a ki-be húzgálást annál nagyobb az esély arra, hogy elromoljon. És ami el tud, az el is fog romlani."
Te is tudod, hogy ma már "divat" 1-2 évente cserélni a mobilokat. Egyébként sem tervezik ezeket hosszú időre, akár van benne csúszka, akár nincsen. Annyit meg csak kibír. Aki meg ennyire tart attól, hogy elromlik, az nem veszi meg. Van választék.
Plusz a hagyományos mobiloknál is voltak már különféle kialakítások. Kinyitható, csúszkás, flipes, stb... amitől színes volt a piac. Ott is megoldották, itt is megfogják.
Nekem tetszik, hogy kezdenek variálni a gyártók és nem az unalmas sablont nyomja mindenki.[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
B20 nincs europai megjelenes ugynezki nem lesz, igy olvastunk egyet aztan ennyi tok mindegy milyen a telo....
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Mr.Silkó
veterán
"A másik amit sem a Lenovo-nál, sem pedig a többi gyártónál nem értek, az az, hogy miért az egész hátlap csúszik? Miért nem csak a hátlap mondjuk hasamra ütök felső 1/4-e, vagy 1/5-e? Erre biztos van valami ésszerű magyarázat, de egyelőre nem jöttem rá, hogy mi."
Azért csúszik az egész hátlap, mert a mechanikus megoldás miatt kézzel kell rásegíteni a nyitásra, ami kényelmetlen lenne, ha csak a felső harmadot kéne nyújtózkodva, ujjheggyel mozgatni.
"Mindenesetre jelenleg úgy látom, hogy a leginnovatívabb megoldás az vagy a Vivo, vagy az Oppo megoldása (sajnos nem emlékszem melyik gyártó volt a kettő közül) amikor a kijelző tetején kijön a kamera ha szükség van rá."
A Vivo megoldása volt ez (egyébként szerintem is ez a legjobb, de valamiért nem ezt vették alapul a többiek).
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Maga a telefon és az elképzelés tetszik, szimpatikus az igyekezet és az, hogy új dolgokkal próbálkoznak.
De:
Ezzel a csúsztatható dologgal plusz egy hibaforrás kerül a telefonba. Persze bízzunk benne, hogy idő előtt nem lesz vele gond, de szerintem minél többet használja a ki-be húzgálást annál nagyobb az esély arra, hogy elromoljon. És ami el tud, az el is fog romlani. Az arcalapú felismerés ebben a telefonban pont ezért szerintem teljesen felesleges, hiszen van kijelzőbe integrált olvasó, így már ritkábban kell használni a csúszkát, viszont én a hangszórót is inkább a kijelző felé tenném egy kicsi csík formájában. Így a csúszka csak akkor kéne, amikor valaki szelfizni akar, vagy videóhívást intézni, ennyi használattal pedig valószínűleg nem is tudna olyan nagy hibaforrás lenni ez a kialakítás.
A másik amit sem a Lenovo-nál, sem pedig a többi gyártónál nem értek, az az, hogy miért az egész hátlap csúszik? Miért nem csak a hátlap mondjuk hasamra ütök felső 1/4-e, vagy 1/5-e? Erre biztos van valami ésszerű magyarázat, de egyelőre nem jöttem rá, hogy mi.
Mindenesetre jelenleg úgy látom, hogy a leginnovatívabb megoldás az vagy a Vivo, vagy az Oppo megoldása (sajnos nem emlékszem melyik gyártó volt a kettő közül) amikor a kijelző tetején kijön a kamera ha szükség van rá.
-
vasi79
aktív tag
Milyen jó lesz felidézni a régmúlt slider telefonjait, mikor por fog kerülni a gépezetbe... Jut eszembe erre flip tokon kívül mit lehet még rá tenni?
János 39
-
Juhaszatti
addikt
Én speciel tökéletesen elvagyok a minimális méretű alsó-felső kávával. Notch és slide nélkül. Nem érdekel az a néhány mm.
Ha nagyon muszáj, egy kisebb notchot meg tudnék szokni, de slideos telefont nem szeretnék.
Milliárdos piac az okostelefonoké, nem olyan meglepő hogy sokféle igény is van. Hál Istennek van választék is.[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
Ezt úgy mondod mintha mindenkinek ugyan azt kéne szeretni. Nem, rohadtul nem. Nekem kell a jack. Valakinek nem. Én complainelni fogok minden egyes alkalmommal mikor valami potenciálisan tetsző telefonban nem lesz jack. Valaki más pedig nem. Ez van, ízlések és pofonok. Ha nem lenne panaszkodás minden szar lenne. Az a cél, hogy mindenkinek legyen választása, hogy nekem lehessen 16:9-es, Jackes, IPS-es, kávás ÚJ telefonom 2018-ban ahogy valaki másnak meg 7"-os, kávamentes, notchos, érintőceruzás akármilye
[ Szerkesztve ]
-
Te meg még nem tudod a titkot,mindenki a tökéletes telefont akarja megvenni.
-
törölt tag
Nektek aztán fejleszthet bármi egy gyártó, semmi sem jó...
"Nem tetszik a:
-kis kijelző
-nagy kijelző
-érintőkijelző
-egy (kettő-három-stb) kamera
-a notch
-a slider"
-meg a jó Isten tudja, hogy még milyen kifogásokat találnak itt egyes tagokAlig várom a jövő évet, amikor talán befut pár hajtogatható telefon és olvashassam az első negatív hozzászólást, amit sok marha (tisztelet a kivételnek) tovább, de egy épkézláb mondatban nem tudja megindokolni, hogy miből alkotta meg a "saját" véleményét.
Kár, hogy a név mellett nem szerepel a hozzászólok kora
Zoli (31)
-
válasz Juhaszatti #10 üzenetére
Csak sajnos 1 mm vastagabb mint a többiek.
-
Juhaszatti
addikt
Nem tetszik ez a slide-os trend, de az eddigiek alapján, a Lenovo oldotta ezt meg legjobban. Meglátjuk majd a gyakorlatban.
-
Csak halkan jegyzem meg ha telefonálni akarsz ki kell nyitnod a hangszóró alatta van.
-
veterán
Tetszik a külső.
HARLEY-DAVIDSON
-
sBc
aktív tag
Ezek után még nagyobb csalódás számomra, hogy a Xiaomi Mi Mix3 miért nem kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezett.
-
Crabface
senior tag
Múltkor is sikeresen bekamuzták a százalékot meg az összes sajtó anyagban render kép volt, sokkal vékonyabb kávával, mint a valóságban...
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest