- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Az életrevalókból és az In Brugesből több is, állati nagy kultuszú filmek, szerintem Ncore leötlés számból ki lehet indulni, ott is domborít keményen (akár csak ezek az animációs állatságok). De igazad van, Egy túl a fenyvesenből vagy egy Warriorból lehet nem, hiába jobb filmek mint a 20. Taken rókabőrök... De például egy Drive-ot meg kiadtak, ami aztán tényleg réteg film, szóval szerintem állati random mód megy ez.
-
GeryFlash
veterán
Ki, csak már nem lehet kapni sehol. De említhetnék még egy rahedli filmet, akár újabba, nagy költségvetésű is (nem csak Disney, pl.: In Bruges, Túl a fenyvesen, Életrevalók, és még jó néhány igazán jelentéktelen filmet. Miközben egy rahedli bukás, gyenge és sok esetben egyáltalán nem marginális költségvetésű filmek meg megjelennek, mait meg a kutya se vesz.
-
GeryFlash
veterán
válasz
E.Kaufmann #6 üzenetére
+1, érthetetlen, hogy miért nincs a lemezeken 40-50 felirat, pont ezért nem rendelek amazonrol se blurayt, mert én még csak megértem az angol feliratot, de ha átjönne haver, nő akkor könnyen lehet, hogy semmit nem érne. A magyar bluray piac meg viccnek is rossz, pro video distribution meg a kis f***om
Fight club, Forrest gump, és még sorolhatnám milyen abszolút alap filmek nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest