- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Az életrevalókból és az In Brugesből több is, állati nagy kultuszú filmek, szerintem Ncore leötlés számból ki lehet indulni, ott is domborít keményen (akár csak ezek az animációs állatságok). De igazad van, Egy túl a fenyvesenből vagy egy Warriorból lehet nem, hiába jobb filmek mint a 20. Taken rókabőrök... De például egy Drive-ot meg kiadtak, ami aztán tényleg réteg film, szóval szerintem állati random mód megy ez.
-
GeryFlash
veterán
Ki, csak már nem lehet kapni sehol. De említhetnék még egy rahedli filmet, akár újabba, nagy költségvetésű is (nem csak Disney, pl.: In Bruges, Túl a fenyvesen, Életrevalók, és még jó néhány igazán jelentéktelen filmet. Miközben egy rahedli bukás, gyenge és sok esetben egyáltalán nem marginális költségvetésű filmek meg megjelennek, mait meg a kutya se vesz.
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy pont ellenkezőleg. Ha mondjuk analóg forrásból készítenek 4k-s olvasást és nem lesz utólag kozmetikázva, lehet hogy minden bőrhiba, meg a sminkelés is látszani fog, ami inkább rontja majd a hatást. Amúgy még DVD-ből is van olyan, hogy simán elmenne jó minőségű Blu-ray-nek. Pl. a Volt egyszer egy vadnyugat DVD-m ilyen.
Én Blu-ray-ből főleg a természetfilmeket vettem meg korábban és a 4k-s verzióra ez még jobban igaz lesz. Ott ráadásul nem kell vacakolniuk az utómunkákkal sem, a mozifilmekkel szemben. Az IMAX-os kiadványok is nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BIOS frissítés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest