- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Az életrevalókból és az In Brugesből több is, állati nagy kultuszú filmek, szerintem Ncore leötlés számból ki lehet indulni, ott is domborít keményen (akár csak ezek az animációs állatságok). De igazad van, Egy túl a fenyvesenből vagy egy Warriorból lehet nem, hiába jobb filmek mint a 20. Taken rókabőrök... De például egy Drive-ot meg kiadtak, ami aztán tényleg réteg film, szóval szerintem állati random mód megy ez.
-
GeryFlash
veterán
Ki, csak már nem lehet kapni sehol. De említhetnék még egy rahedli filmet, akár újabba, nagy költségvetésű is (nem csak Disney, pl.: In Bruges, Túl a fenyvesen, Életrevalók, és még jó néhány igazán jelentéktelen filmet. Miközben egy rahedli bukás, gyenge és sok esetben egyáltalán nem marginális költségvetésű filmek meg megjelennek, mait meg a kutya se vesz.
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy pont ellenkezőleg. Ha mondjuk analóg forrásból készítenek 4k-s olvasást és nem lesz utólag kozmetikázva, lehet hogy minden bőrhiba, meg a sminkelés is látszani fog, ami inkább rontja majd a hatást. Amúgy még DVD-ből is van olyan, hogy simán elmenne jó minőségű Blu-ray-nek. Pl. a Volt egyszer egy vadnyugat DVD-m ilyen.
Én Blu-ray-ből főleg a természetfilmeket vettem meg korábban és a 4k-s verzióra ez még jobban igaz lesz. Ott ráadásul nem kell vacakolniuk az utómunkákkal sem, a mozifilmekkel szemben. Az IMAX-os kiadványok is nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Képregény topik
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest