- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Az életrevalókból és az In Brugesből több is, állati nagy kultuszú filmek, szerintem Ncore leötlés számból ki lehet indulni, ott is domborít keményen (akár csak ezek az animációs állatságok). De igazad van, Egy túl a fenyvesenből vagy egy Warriorból lehet nem, hiába jobb filmek mint a 20. Taken rókabőrök... De például egy Drive-ot meg kiadtak, ami aztán tényleg réteg film, szóval szerintem állati random mód megy ez.
-
GeryFlash
veterán
Ki, csak már nem lehet kapni sehol. De említhetnék még egy rahedli filmet, akár újabba, nagy költségvetésű is (nem csak Disney, pl.: In Bruges, Túl a fenyvesen, Életrevalók, és még jó néhány igazán jelentéktelen filmet. Miközben egy rahedli bukás, gyenge és sok esetben egyáltalán nem marginális költségvetésű filmek meg megjelennek, mait meg a kutya se vesz.
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy pont ellenkezőleg. Ha mondjuk analóg forrásból készítenek 4k-s olvasást és nem lesz utólag kozmetikázva, lehet hogy minden bőrhiba, meg a sminkelés is látszani fog, ami inkább rontja majd a hatást. Amúgy még DVD-ből is van olyan, hogy simán elmenne jó minőségű Blu-ray-nek. Pl. a Volt egyszer egy vadnyugat DVD-m ilyen.
Én Blu-ray-ből főleg a természetfilmeket vettem meg korábban és a 4k-s verzióra ez még jobban igaz lesz. Ott ráadásul nem kell vacakolniuk az utómunkákkal sem, a mozifilmekkel szemben. Az IMAX-os kiadványok is nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest