- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Meg annyit, hogy a teszteket is szoktak szidni, hogy feluletesek. Egy GSMA vagy NC reszletesebben tesztel? Igen! Cserebe feleannyi-harmadannyi teszt van vagy meg sokkal kevesebb.
Amiert szeretem a MA teszteket, az az, hogy sok telefon megtalalhato itt, es hallgatnak a forumozok velemenyere, mert alakitjak is miattuk a teszteket. Ez nekem tobbet jelent. Ha meg valami aprosag szamszeruen is erdekel, akkor NC. -
janeszgol
félisten
Megvannak meg azok az oldalak, ahol behatobban foglalkoznak pl ezzel is. Ez nem az. Es a forumokon sem ez a tema sajnos. Honapok ota most talaltam az A7 2018 topicban egy erdekes problemat. Az is lehet, hogy csak elmegyek mellette es itt folyik a szakmaisag, mint mult honapban a verejtek.
De termeszetesen aki sertonek talalta a mondandom, attol bocsanatot kerek. -
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #46 üzenetére
Akkor az alaprendszerhez mennyi kell?
-
janeszgol
félisten
válasz
#16820480 #43 üzenetére
Az, hogy mi van a motorháztető alatt, csak a szakbarbárokat és a programozókat érdekli, mivel ők érintettek. Engem is érdekel, pedig nem vagyok programozó. De attól még igaz az, amit pont közöttünk írt Sinesol. Mindenhez több kell, pedig ugyan azt csináljuk, csak nem ugyanúgy csinálja a rendszer. De ez a felhasználó szemszögéből lényegtelen. Csak sokkal több teljesítményt kíván minden művelet.
-
janeszgol
félisten
Beszabehugy level végtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest