- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Eltaláltad kiobi van, mert csak a családot fényképezem. És max. hobbinak van. És lehet érte fikázni, hogy nem MKxx-em van és nem Nikon yy-om, meg az obim se valami csúcsszuper.
De itt nem is ez volt lényeg.
Szerk.: Még annyit, hogy ez a vita olyan, mint az oviban. Ez a vita a fiaméknél az oviban jellemző. És én bevallom, hogy "szőke" vagyok -e témához. Csak próbáltam konyhai nyelven leírni, amit én tudok. Hiába, öreg vagyok én már ehhez így 40 évesen....
-
HaZse
őstag
Alig várom, hogy a MA! teszteben a jó szokáshoz híven rettenetes képek készüljenek, nincs a srácoknak fotós vénája na.
Arról nem is beszélve, hogy szerintem Bog lesz az a szerencsés, aki a Nokia 920-ast fogja tesztelni és írni róla. Kicsit - már így látatlanban - kicsit negatív hangvételűre fogja venni a figurát.
De nem legyen igazam, és legyen valóban márka és op. rendszer független a teszt majd.
-
HaZse
őstag
Annyit nem tud senki sem megérteni, hogy a Nokia féle optikának a fénygyűjtő képessége jóval nagyobb, mint más gyártóké? Tehát adott idő alatt a Nokia optikája TÖBB fényt tud begyűjteni.
A canon d400-asom ISO800-nál magasabb értéknél már zajosodik. Ha sötétben jó képet akarsz csináli, akkor a záridőt megnyújtod, az ISO-t meg lejjebb veszed. Ekkor lesz kevésbé zajos a kép. DE ezt csak ÁLLVÁNY segítségével tudod elérni.
És azt se tudjátok megérteni, hogy mindegyik telefon auto üzemódban volt és úgy mit tudnak kihozni. De ha maga az optika fizikai felépítése nem megfelelő, akkor a büdös életbe nem lesz jó a kép, mert a software-s javítás nem fogja pótolni a fizikai hátrányokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest