Új hozzászólás Aktív témák
-
Satus
tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy gyári töltővel és gyári akksival mit ír ki töltés közben.Például : gyorstöltés vagy mi turbo charge ilyesmire gondolok.
Előre is köszönöm ha válaszol valaki.
-
Papix
tag
Sziasztok!
Az asszonynak van ilyen teloja. Most vett egy Redmi Bud 4 lite bt-s fülest. A gond az csak, h csak akkor csatlakozik buetooth - on a telohoz ha töltőre teszi a fülest.
Több telefonnal is ugyan ez a helyzet.(Poco x3 pro és Redmi note 9 pro)
Mi lehet a megoldás, h normálisan müködjön? -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Anyukám telefonján az NFC folyton kikapcsol. Lehúzom a menüt, bekapcsolom, egy darabig úgy marad, aztán 1-2 óra múlva ha megnézem már ki van kapcsolva. Van tippetek, hogy ez miért lehet?
-
SirRasor
addikt
válasz
FrankDrebyn #1154 üzenetére
Szerintem valami szemét alkalmazás ment rá, ami mondjuk eleszi a memóriát/CPU-t és nem bírja a telefon és újraindul, mert fosadék amúgy.
Kezdésnek nézd meg az akksikezelőt, hogy melyik program meríti brutálisan, mert ha áll az elméletem, akkor lesz ott egy-kettő kiugró és azokat kell kigyepálni.
Vagy nem barkóbázol és csinálsz egy gyári visszaállítást. Ha teljesen alap állapotban is véletlenszerűen újraindul, akkor ott hardveres baj lesz.
-
SirRasor
addikt
Akkor próbáld meg felrakni a MI PC Suite-t és azzal lementeni. Hátha ennél nem kell jóváhagyni semmit a telefonon.
-
satibi
csendes tag
válasz
SirRasor #1151 üzenetére
Szia! Köszönöm a segítséget!
Google be volt jelentkezve, de most számítógépen ránézve nem látom a névjegyek közt a telefonos névjegyeket sajnos.
Sajnos gépre rákötve csippan, de képeket nem érem el, ahhoz rá kellett nyomni a telefonon is a képátvitel opcióra. Sajnos ennél jobban nem értek hozzá.
olyan 6e ft-ért tudok rendelni kínából kijelzőt. Ha másra nem, arra jó lehet, hogy rádugva lementsem amit tudok (ha valóban képernyő-hibás). Csak ennyit sem szívesen dobok ki, ha nem oldja meg a problémát. Ezért kérdeztem, hátha van tapasztalat, vagy hasonló szériahiba, ilyesmi. -
SirRasor
addikt
ADB debugging nincs bekapcsolva?
Rádugod PC-re és szerintem tuti van valami ADB parancs, amivel lehet exportálni ezt-azt, vagy a Xiaominek lehet van szoftvere, ami látja USB-n keresztül és tud menteni.Más: Google/xiaomi fiókod nem volt rajta, ami szinkronizálta a kellő cuccokat? Ha guglival be voltál jelentkezve, akkor a képek, névjegyek stb. biztonságban vannak.
Nem értek telefonokhoz, csak laptopokhoz, PC-khez.
Logika: ha alaplapos lenne, akkor nem volna kép, tehát talán a jobb eset áll fent és elég a kijelzőcsere.
Azt mennyiért tudsz beszerezni? Ki tudod magadnak cserélni?
A válasz erősen függővé teszi a további teendőt.2 éves telefonnal, amiben csak 4 GB RAM van már tuti nem foglalkoznék.
-
satibi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot kérnék.
Hétvégén mikor hazaértem, "nem kapcsolt be" a telefonom. Azt hittem konyec, de mikor az oldalsó gombot nyomtam, rezgett mint normálisan mikor kiold a billentyűzár és sötétben ilyenkor látszik, hogy halványan dereng a képernyő, ha újra megnyomom kialszik. Meg ébresztett is reggel. Szóval úgy tűnik mintha működne, csak a képernyőn nem jelenik meg semmi (a derengésen kívül tök sötét).
Újraindítottam, aztán szét is szedtem, lehúztam az akksit-visszadugtam de ugyanaz.
Rendelnék egy kijelzőt-ha nem is tudom kicserélni, legalább rádugom hogy a képeket, telszámokat mentsem le, mert így azt sem tudom. De ha már lesz és sikerült lementeni a cuccaimat, megpróbálom kicserélni is persze-veszteni valóm nem lesz.
Szervízbe nem szeretném vinni, mert állítólag sok tízezres tétel, annyit nem ér, már több mint 2 éves telefon.
Szerintetek mekkora eséllyel kijelzőhiba és oldja meg egy új kijelző a problémát? -
luciferk
senior tag
válasz
Protonmail #1147 üzenetére
Érzékelhető lett valami pozitív változás?
-
Protonmail
csendes tag
válasz
Protonmail #1140 üzenetére
Sikerült a legfrissebb 13.0.3.0 verziójú EU-s (EAA) ROM verzióra frissíteni a telefonom. Leírom, hogy miként, hátha valaki más is hasonló problémába ütközik.
1., A Beállítások --> További beállítások --> Régió menüben ki kell választani az Egyesült Államokat.
2., A telefon újraindítása után már automatikusan felajánlja a frissítéseket (OTA). -
Sztmargit
csendes tag
12.5.4.0 verziójú EU-s (EAA) ROM mellett a telefon nem támogatja a VoLTE roaming funkciót. Emiatt Digi Mobil SIM kártyámmal nem tudok 4G-s hanghívást (VoLTE) indítani/fogadni.
Valaki jár még hasonló cipőben? Be lehet kapcsolni valamilyen módon a VoLTE roamingot? -
nrg_52
addikt
-
nrg_52
addikt
válasz
En meg mar azon gondolkodom, hogy kellene rola letakaritani.
Lassu lett tole a telefon, mint az allat.
-
Protonmail
csendes tag
válasz
Tompika777 #1141 üzenetére
A hivatalos honlapon is megtalálható, azon keresztül töltöttem le: [link].
-
Tompika777
senior tag
válasz
Lehet visszavonták, és azért nem engedi
-
Protonmail
csendes tag
Próbálom ezt az új, 13.0.3.0 verziószámú operációs rendszert telepíteni, de hibaüzenetet kapok:
A frissítés ellenőrzése sikertelen. Sorry, flash to this stable version is not allowed.
[kép]
Nem jövök rá, hogy miért nem engedi frissíteni. Ez a jelenlegi operációs rendszer verzió: [kép]. Amit pedig telepíteni próbálok, ez: [kép]. -
SirRasor
addikt
Üdv mindenkinek!
Szeretnék a fos MIUI helyett bármi mást feltenni rá. Android 11-es MIUI 12.5.4 van rajta.
BL-nyitott. OEM unlock, USB Debugging engedélyezve, win alatt adb látja. Fastboot látja.
(platform-tools_r31.0.3-windows)TWRP hogy telepíthető rá, ha nem települ és nem indul?
-fastboot boot merlin.img -> újraindul és rendesen elindul a telefon; nem lép recoverybe
-ha manuálisan indítom a recoveryt, akkor a gyári indul el és nem a TWRP
-fastboot flash recovery merlin.img -re azt dobja, hogy bla-bla -> OK, tehát mintha megcsinálná, de a fentiek alapján mégse.Elég sok ilyet csináltam már más telefonnal, de ilyet még nem pipáltam
Mi lehet a gond? -
Geree
senior tag
-
Geree
senior tag
hello,
valakinek jott mar Redmi Note 9-re uj OTA?
..vagy van aki felrakta a 13-as MIUI-t egyeb modon? Ha igen, melyik verziot es mik a tapasztalatok?Koszi!
-
fanderbit
csendes tag
válasz
Bagoly01 #1130 üzenetére
Nekem 2 éve van meg a mobil és ugyanez a helyzet, bár nem nem annyira tragikus a helyzet mint neked (20-25). Inkább olyan 10% körül. Szerintem csak rossz minőségű az akkumulátor.
Más: van itt bárkinek személyes tapasztalata ezzel a tavaly decemberi frissítéssel? Úgy nézem nem nagyon akarják az OTA verziót kiadni..
-
Papix
tag
Sziasztok!
A feleségemnek van ilyen telefonja, nincs mókolva, magyarországi MM-ben lett véve.
A kérdésem, hogy kikapcsolt állapotban ébreszt -e? -
-
zsola400
senior tag
válasz
captain sch #1128 üzenetére
Kezdőképernyő > kezdőképernyő-elrendezés
-
captain sch
csendes tag
Sziasztok! RedmiNote9Pro. Újraindítás után szétdobta az ikonokat 3x3 kiosztásba, valaki tudja esetleg, hogy hol találom a beállítását? Szeretném visszaállítani 6x5 be, de egyszerűen nem találom
Előre is köszi!
-
Papix
tag
Ez még béta?
-
cstibi73
tag
Megjelent a V13.0.3.0.SJOEUXM!
-
Papix
tag
Ez a telefon meg fogja kapni a Miui 13-at és sz Android 12-t? Ha igen előreláthatóan mikor?
-
betegphiu
senior tag
Van valami trükk arra, higy ebből az ócskavasból több hangerőt hozzak ki ?
Bluetooth füles rendben van, de kábelen, nem hajtja ki a fejhallgatókat.
A Nokia 930-asba átdugva frankón szólnak a fülesek, de ez a Redmi kb a 70%-át tudja produkálni.
Volt régen egy trükk,hogy átt kell állítani a régiót EU-n kívüli országra, de nem működik sajna... -
laczkaba
aktív tag
válasz
sajti_pajti #50 üzenetére
Nem fog menni,csak ha mókolod.
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
Mit tudok tenni, ha a képernyőn a kép egy kicsit elcsúszott oldalra?
Lehet ezt kalibrálni valahogy?
Köszi -
Papix
tag
Sziasztok!
A 12. 5. 4. verziónál van már esetleg frissebb?
-
pandur99
aktív tag
Sziasztok! Töröltem egy gmail fiókomat, és azóta minden nyitásnál megjelenik egy "fiókművelet szükséges" felirat, és ha tovább lépek, mindenáron vissza akarja állítani a fiókot, másfelé nem tudok menni. Mi a megoldás? Hogy tudom ezt eltüntetni
-
betegphiu
senior tag
Köszönöm.
-
válasz
Tompika777 #1109 üzenetére
Kár érte, jó lett volna... Köszi szépen!
-
e.vit
csendes tag
Sziasztok! Eléggé hülye kérdés, de valaki esetleg nem tapasztalt problémát a telefon ébresztőjével?
Kb fél éve használom, és időnként egyszerűen nem ébreszt, nem kapcsol be az ébresztés rajta, de olyan is volt, hogy 20-30 perccel később (??) szólalt meg valamiért.Más telefonnal még sosem volt ilyen baj, előtte a márkától a Redmi 6-ost használtam, meg még ennél is gagyibb telókat, de ilyet sosem tapasztaltam.
Állandó ébresztőre van állítva, mindig ugyanúgy, ugyanakkor kellene szólnia.
-
Sziasztok!
Az Üzenetek (Messages) alkalmazásban hogy lehet jobbra, vagy balra húzással törölni a beszélgetést? Mindenáron archiválni akar, de jobb szeretném véglegesen törölni. Van erre bármilyen megoldás szerintetek?
Köszi!
-
Habi86
lelkes újonc
Hali! Ma szoftvert frissítettem a telón, és azóta nem tölt az akksi, bár jelzi, hogy töltés alatt áll, de nem megy fel semmit a mutató, csak merül. A 12.5.3 verzió van fenn.
-
szallito66
újonc
Tipp azoknak akik hiányolják az alkalmazások rögzítését hogy ne kerüljenek bezárásra. 12.0.2 után eltüntették pontosabban sikerült jól elrejteni mivel már nem lehet csak úgy egy hosszú gombnyomással bekapcsolni a főképernyőröl. De itt megtalálod: alkalmázasid között elindítod a biztonság nevezetűt. Következő sebességgyorsító majd jobb oldalt felül kis menüre nyomni. Zárolt alkalmazasok az amit sokan keresnek. Itt bekapcsolod azokat amiket szeretnéd a memóriában tartani es voiala. Ott is lesz már mellette a kis lakat az alkalmazásváltónál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Horgász topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest