- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheB
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy az alábbi dologgal találkozott-e már valaki. Ha igen, van-e rá megoldás, és ha igen, mi?
A készülék a téma váltásakor az ikonokat nem cseréli le. Tehát most alaphelyzetben a 2 készüléken lévő standard témára gondolok. A Limitless ikonjait egyszerűen nem használja. Marad az előző.Ha valaki tud segíteni, előre köszönöm!
-
TheB
csendes tag
Sziasztok!
A Redmi Note 8t típusú készülékem nem jelzi sem a whatsapp sem a messanger üzeneteket.
Van a készülékhez csatlakoztatva egy Mi Band 4 is. Az sem, gondolom a telefon miatt. Ha belépek az appba csak akkor látom, hogy írtak.. kellemetlen. Appok frissítve, értesítés bekapcsolva.. Valaki valami ötlet? -
TheB
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a R N 8T készülékem eddig teljesen simán kezelte a Samsung 16gb-os sd kártyám. Egyik napról a másikra " Problémát jelzett " és minden áron formáztatni akarja velem. Mi lehet a baj? A készülékből ki és visszahelyezés nem működött.. Valami furfang? Vagy marad a végső megoldás.. a formázás.
Válaszaitokat előre is köszönöm!! -
TheB
csendes tag
Igen ezt megtaláltam én is köszönöm! Mondjuk a funkció fel nem tűnt volna, úgyhogy már tanultam valamit!
A gond az, hogy ezzel csak sms-t kapok.Én azt szeretném, ha hívásközben jelezné nekem, hogy valaki más is keres. És akár fel is tudjam venni. Így nekem ha beszélek és hívnak, átkapcsolja a hívófelet hangpostára, én pedig csak az aktuális beszélgetésem megszakítása után kapok sms-t.
-
TheB
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen típusú készüléket vásároltam pár napja. Van egy funkció ami nekem nagyon fontos lenne, de az istenért nem találom. Ez a hívásközben beérkezőhívások kijelzése lenne. Azt hiszem magyarul " hívásvárakoztatás ". Ennek a funkciónak, ezen készülékeken való elérésében, aktiválásában. Tudnátok nekem segíteni?! Remélem jól megtudtam fogalmazni..
és válaszotok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest