Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
KayD
újonc
A locus pro konkrétan úgy is megfagy, hogy teljesen fel van töltve a telefon, be van kapcsolva a képernyő. Elindulok, egy ideig rajzolja az utat, aztán ottragad egy ponton, az időt számolja tovább. Ha rányomok hogy helyezze a térkép közepére a jelenlegi pozíciómat, egy pillanatra odaugrik, aztán vissza a beragadt pontra. A Strava volt úgy, hogy 10 km után megfagyott, máskor meg 70-et végigcsinált. A lépésszámlálónál is hektikus hogy mikor megy és mikor nem, legalábbis nem láttam arra utaló jelet, hogy egzakt módon függne valamitől. Ezért inkább hardveres hibára gyanakszom. Most megint szervizben van, de nagyon úgy néz ki megint ugyanúgy vissza fogják adni, arra hivatkozva, hogy ez nem garanciális. A gyári google maps-ot nem teszteltem rajta hosszú távon, de van esély hogy az is akadni fog, még ez marad "esélyként". Négy telefonon használtam már gond nélkül ezeket az appokat, még régi négymagoson is gond nélkül mentek, ezernyi elmentett útvonal, stb, elég dühítő hogy ezt meg alig tudom valamire használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4545
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest