- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
kovacss72 #1284 üzenetére
Köszönöm szépen! A MIUI-t tudom mi, azt hittem mindegyiken egyforma ez a rendszer.... A GPDR fogalmam sincs micsoda...
De nem is kell azt nekem tudni...
Szóval akkor ezen nem lesz az a megszokott tárcsázó...... Azt hittem hívásszűrés az alapból az Android-ban van, kollégának valami Honor telója van, sosem tudom felhívni az asszony telójáról, mutatta hogy szűr, csak az hívhatja aki benne van a névjegyzékben. Hasonló volt mint az én Note 5-ömben. Ahogy a rejtett számokat is lehetett blokkolni. Most ezt sem találom. A tárcsázó ablakában volt emlékeim szerint egy menü, ott lehetett beállítani, ez a menü most nincs.
Köszönöm szépen a türelmeteket, igaz nem érzem magam olyan öregnek, de így 50 évesen is úgy látom az ember ragaszkodik egyre jobban a megszokott dolgokhoz.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest