- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Há bástya,ne parázz ennyire! Tessék bemenni a shopba és egyből venni kettőt!
Nekem semmi gondom nem volt eddig a telefonnal. Ha vennél egyet, akkor lehetőleg ne a teherautó csapásának árnyékában seftelő mukitól vásárold meg. Ha belefutnál egy ilyenbe akkor ott lesz a garancia.
-
mlakat
csendes tag
Ha számlával garanciával veszed én nem mondom hogy nem ajánlom már csak azért is mert csoda ha megy egy évet... Ami vicc hogy itt van mellettem a note 7 is.. Szerintem a kamera is jobb neki.. Fele ilyen súlya van és majd fele ilyen vékony is erős túlzással.. Ezért a minimálisan nagyobb kijelző méretet így nem éri meg.. A rendszer gépeléskor iszonyat lassú.. És ha meg is veszed ne számíts rá hogy egy évig készülék lesz a kezedbe ahoz minőség kell nem szemét .. Maximum ha vitrinben tartod.. Pedig én minden műszaki csodámra nagyon vigyázok...
-
Beni2360
félisten
Nem értem a kérdésed nálam egy oszlopban bal oldalt jelennek meg a nevek és görgetni lehet. Jobbra a lehetőségek vannak.
Várjál lehet, hogy nálad a telcsin meg a kártyán is ugyan azok a nevek vannak és mindkettőt beolvassa? Mivel angol nyelv csekély erre nem tudnék válaszolni. Ez után nézzél utána szvsz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest