- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Szia, azt gondolom, hogy nálam sokszorta jobban ismered a MIUI lehetőségeit. A Huawei telefonomon volt egy lehetőség: beállíthattam egy alkalmazásnál, hogy ne engedje lezárni a kijelzőt, amig az alkalmazás fut. Van ilyen lehetőség ennél a telefonnál is?
Biztosan csak engem zavar, és nyilván nem befolyásolja a működést, de amikor a Play Áruházban frissítem az alkalmazásokat, akkor közben lezár a képernyő, ha hosszabb ideig tart a frissítés.
42LM660S
-
dave987
aktív tag
Én akárhány ilyen appot probáltam, egyik sem működött rendesen. Hiába adtam mindenféle engedélyt neki, mind használhatatlan volt. Csak a gyártói a jó. De ezért meg mérges vagyok a gyártókra hogy annyi jó lehetőség van az aodben,mégis alig adnak valami testreszabási lehetőséget.
-
Dinter
addikt
Tegnap csinálta először, hogy látszódik az érintés animációja, de nem történik semmi..
Pl. Ranyomok appra, nem történik semmi. Vagy beallitasokban telefon adatai ugyanez. Fényerő, görgetes nem megy.
És biztos szoftveres, mert hardverteszten is átment a képernyő, illetve animációk jók, újraindítás után jó marad egy ideig. Nem ugyanazt a részt érinti.
Mitől van ez és mit kezdjek vele? -
juve600
nagyúr
TWRP 3.5.1 - UNOFFICIAL | Android 11.
Updated: 03/05/'21
▪️Download (https://androidfilehost.com/?w=files&flid=324936) [128 MB]
▪️XDA (https://forum.xda-developers.com/t/recovery-alpha-teamwin-recovery-project.4268563/)
▪️Support (http://t.me/NSSFB)
Installation:
1. fastboot boot twrp.img
2. copy that same twrp image to the device
3. go to Advanced > Install Recovery Ramdisk
4. select the image you copied
5. after that is done, if you were using a custom kernel, reflash it now
6. if you were using magisk, reflash it now
7. reboot to recovery, you should now be able to boot TWRP normally using Power+volume up -
juve600
nagyúr
xiaomi.eu -s romot használ valaki ? twrp melyik jó hozzá ? van trükkje a felrakásának ? stb ?
-
OldMike
őstag
Sajnos én az AOD témához nem értek, még sosem volt Amoledes telefonom, de a YouTube-on találtam ezt a videót:
[link]
Szimpatikus lenne a gyári helyett, mert az értesítő LED-et pótolná, arra meg igazából nincs szükségem, hogy az időt vagy a dátumot nézegessem a lezárt telefonon (ez csak rám vonatkozik, másnak ettől még fontos lehet).
Sajnos az alkalmazásról közölt vélemények annyira szélsőségesen ellentmondóak, hogy inkább nem vállalom be.
Nekem jól jönne a látható értesítés jelzés, mert vannak időszakok, amikor nem lehetek a telefon közelében, és elég lenne csak ránézni, hogy tudjam, be kell-e kapcsolnom vagy nem.42LM660S
-
Richoo44
aktív tag
válasz Alfred88 #330 üzenetére
Nos, én Poco x3 rol váltottam erre.
X3 mellett:
Sosem melegedett
Hatalmas kijelző
Piszok gyors
Játékok futtatása álom
Talán hajszálnyival jobban szólRedmi note 10 mellett:
Hibátlan AMOLED kijelző
Sokkal barátibb méret.
A játékokat várakozáson felül futtatja ez is.Kamerában semmi különbség, szóval én ez utóbbit ajánlom ha nem a játék a legfontosabb, illetve a sok sok RAM.
Richo[ Szerkesztve ]
-
Alfred88
tag
Hali, e között a készülék között illetve a poco x3 között vacilálok, melyiket érdemesebb venni? :)
-
mucsi07
csendes tag
Bocsi Dinter-nek ment volna.
-
mucsi07
csendes tag
válasz Richoo44 #326 üzenetére
Ezt nem nagyon értem mert nekem meg az a bajom, hogy szinte maximum fényerő kell, hogy normálisan használjam.
A minimum fényerőnél teljesen sötét lesz a képernyő úgy, hogy semmi sem látszik, lehet, hogy hibás esetleg küldjem vissza?
Segítsen az, aki már használ ilyen készüléket! -
Richoo44
aktív tag
Igen, érdekes hogy a tokát vastagabbra hagyták, viszont miután egy fekete tokban hordom, fel sem tűnik. :D De eddig én semmibe nem tudtam belekötni.Nekem a kijelző most már mindent kompenzál, durva, hogy napsütésben ugyanazt látom mint beltérben, persze tudom hogy minden AMOLED ilyen, de sajnálom hogy eddig szkeptikus voltam vele, mostmar tuti nem veszek többet IPS panelest.
Richo -
Dinter
addikt
A minimum fényerő csak nekem nagyon magas? Van rá valami megoldás?
-
athomi
veterán
A Note 10 kameralyuka azért szerintem kulturáltabb megjelenést ad, mint az A50-en is lévő belógó notch. Az nekem nagyon nem jön be. Viszont szerintem a legjobb, ha a kameralyuk a bal felső sarokban kap helyet.
A toka elég nagy, jó lett volna ha még ezzel is sikerült volna 1-2 mm-t lefaragni a méretből.[ Szerkesztve ]
-
Richoo44
aktív tag
Hát, nekem a mi 11 lite volt ami a legjobban tetszett eddig.De én sajnáltam rá még plusz 30-at.Mi store-ban vettem ezt, és nem érzem, hogy rosszul döntöttem, kinézetre az sokkal szebb, de az én felhasználási szokásomhoz ez közelebb állt árban és mindenben.
De ha a kinézet számít, a legfontosabb, akkor egyértelműen MI 11 lite.
Richo -
Richoo44
aktív tag
Igen,mindenki máshogy éli meg, nekem ez, ennyiért fel sem tűnik hogy ha megdöccen.
Szerintem ár/érték arányban Amoleddel verhetetlen.Pedig Poco x3-ról váltottam, de nekem Poco x3 rendszerelőnyét maximálisan kompenzálja a kijelző láthatósága.Ez a 4GB ram téma pedig, hát, nekem hasonlóan nem érezhető ebben változás, ott 6GB volt ugye, de én nem játszok, nincs sok program a háttérben, szóval nem lényeges ez a tulajdonság.
Ízlések és pofonok
Richo -
Richoo44
aktív tag
Ezt a kérdést én is feszegettem, és így, használva ezt a készüléket, semmit nem tudok mondani, ami azt a brutál felárat indokolja, amennyivel a pro többe kerül.Értem, hogy csillivilli kamera, a proci valóban erősebb, de a felár is jelentős, és annyival többet nem nyújt.
Szubjektív ez is, mint minden vélemény, de azért elég durva most már az árdifferencia a két modell között, ha ez IPS lenne, akkor megérteném, de így .Aki nem játszik, annak ez a teló konkrétan több is, mint amire szüksége van
Richo -
Richoo44
aktív tag
Igen. ezt én elhiszem, viszont kicsit olyan érzésem van, hogy pont azért vették ki ezt az opciót mert nem volt megfelelő.Más logikus magyarázat nem hiszem hogy lenne a korlátozásra,ez a kiherélt AOD semmit nem ér így.Ezt a funkciót akármilyen gagyi play-ről letölött zárképernyős app tudja.
Richo[ Szerkesztve ]
-
dave987
aktív tag
válasz Richoo44 #313 üzenetére
Változik a helyzete. Nem fog beégni. Pár pixellel arrébb ugrik csak nem veszed észre. Próbáld csak ki nyugodtan. Én korábbi Xiaomi telefonomat is úgy használtam hogy ki volt kapcsolva a Miui Optimalizáció,mert így tudtam a hangerő gombokkal a médiát állítani. Semmilyen hátrányát nem tapasztaltam. Samsung A50emen mióta megvettem,több mint 1 éve megállás nélkül be van kapcsolva az aod. A gyártók gondolnak azért erre. Xiaominál is másik telóknál be lehet állandóra.
[ Szerkesztve ]
-
-
Richoo44
aktív tag
Igen én is olvastam ezt és pont az lenne a kérdésem, bízva benne hogy valaki már megcsinálta, mert a videóban azt látom hogy a a szöveg nem változik folyamatosan egy helyben van, ami rövid útra beégés irányába. És arra vagyok kíváncsi hogy ezt lehet e módosítani valahogy.
Richo -
Richoo44
aktív tag
Hát, én is vettem egy ilyen telót, majd az AMOLED elég furcsa volt, el akartam adni, de olyan pofátlan ajánlatokat kaptam, hogy inkább megszokom majd :D. Már barátkozunk .De mèg mindig érdekelne hogy az AOD működik normalisan? Valaki próbálta mokolni? :D Mert nekem egy a 10mp-s dolog semmit nem ér.
Richo -
mrThomi
addikt
Sziasztok. A miui rendszerrel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy értesítések esetén, ugye megjelenik a lezárt kijelzőn, viszont ha feloldom a telefont és újból lezárom (anélkül hogy az appot megnyitottam volna ahonnan az értesítés jött), eltűnik az értesítés a lezárt kijelzőről és az aod-on. Van erre valami megoldás, hogy továbbra is ott maradjanak míg meg nem nyitom vagy el nem olvasom ? Samsungnál, oneplusnál továbbra is ott maradnak
-
htom127
aktív tag
Üdv
Lányomnak szeretnék ilyen telefont, fontos lenne neki a slow motion videó. Megerősítenétek benne, hogy mindegyik RN10 verzió tudja ezt a funkciót?" Bazinga !"
-
Dinter
addikt
válasz Viktor0610 #299 üzenetére
Nincs benne memóriakártya
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest