- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
No, ha már 5G-s a telefon, azt azért tudjátok, hogy alapból nem fog 5G SA hálózatokra felmenni? Ugyanis ez az opció le van tiltva. De feloldható a tiltás.
Itt a trükk hozzá.
Feltérképezett 5G SA cellák Debrecenben. -
Landsmann
addikt
válasz
perszeferenc #102 üzenetére
Applikáción keresztül, vagy a rádió honlapjáról hallgatod? Ha app,. nem lehet hogy az szakítja meg 30 percenként, mert esetleg fizetős? Én a Hu Rádió appot használom, igazu egy régi Samsungon, az megy szépen. Csak azt a rohadt hangerőt veszi vissza 20 óránként az Android, amit nem sikerült kilikvidálnom belőle.
-
Landsmann
addikt
Mikor csináltok egy képet, annak a mentése mennyi ideig tart? Kissé zavaró, hogy 2-3-5 másodpercig is karikázik a mentéssel, míg a többi telefonnál ilyen nincs. Semmi extra, tehát nem éjszakai felvétel vagy valami.
-
Landsmann
addikt
MIUI 14/Android 13 óta az Ütemezett ki és bekapcsolás valahogy nem teljesen kóser. Kétszer nem indult újra. Kikapcsolni kikapcsolt a megadott időben, de be nem. Kézzel kellett visszakapcsolni.
-
Landsmann
addikt
Feldobta, hogy van frissítés. 14-es MIUI. Ráböktem, demár nem volt letölthető. Pedig be van állítva az automatikus letöltés és telepítés. Kézzel keresve sem talál frissítést.
-
Landsmann
addikt
Hol lehet beállítani, hogy a megosztott fotókon (például bluetoothon átküldve) alapértelmezetten ne vegye le a helyinformációkat?
-
Landsmann
addikt
válasz
mobilizmo #91 üzenetére
Más wifi hálózaton is ugyanazt csinálja? Nekem két laptopot hajít le a router és az istennek nem lehetne rávenni hogy csatlakozzon. Újraindítás után oké. A routerben az érvényességi időt 1 napról 1 hétre állítottam. Azaz ennyi idő után osztana ki újra IP-t. Egyik laptopnál ez megoldotta a problémát. Lehet itt is hasonló a gond. Én nem tapasztaltam az enyémnél ilyet.
-
Landsmann
addikt
Eddig egyetlen egy változást vettem észre. Működést nem befolyásol. Eddig, ha volt wifi kapcsolat, a térerő ikon mellé nem tette ki a VoLTE kijelzést. Az csak akkor látszott ha nem volt wifi kapcsolat, vagy lehúztam a redőnyt. Most ott van fixen, még más ikon is fér mellé. Nem is értettem miért veszi el ha van wifi ikon, hiszen a kameráig még bőven volt hely. Két kártya esetén wifiwel szerintem már nem fog kiférni.
-
Landsmann
addikt
Frissítés telepszik. 13.0.3 . Sok minden biztos nem változik, mert nagyon kicsi a verziószám különbség az előzőhöz képest.
-
Landsmann
addikt
Teszteltétek már, hogy napvilágnál szabad térben ha a telefon hátlapja felől süt a nap, akkor a kijelző világítása bekapcsol hívás közben? Azaz aktív lesz a képernyő és füllel szépen lehet a menüben mászkálni.
A közelség érzékelő korrektül működik, de akkor nem értem a napfény mit befolyásol? Elemlámpával nem tudtam megvilágításra bírni a kijelzőt, de a napfénynél azonnal aktív.
-
Landsmann
addikt
Telekom WoWiFi megy rajta, a Yettelnél várhatóan a harmadik negyedévben vezetik be. Digit nem volt módomban tesztelni, Vodafone-nál meg nincs.
-
Landsmann
addikt
válasz
matta2003 #74 üzenetére
Ami még fontos lehet: 2 SIM, vagy 1 SIM és SD kártya mehet. A 2 SIm és 1 SD kártya együtt nem, nem olyan a foglalat kialakítása. A neten vannak videók, hogy a SIM kártyát kicsit megmelegítve a műanyag cuhát lenyúzzák és gyakorlatilag a chipet ragasztják az SD kártyára és így használják. Én nem próbáltam, de több videót is láttam, így valószínűleg kivitelezhető ha nagyon kell.
-
Landsmann
addikt
válasz
matta2003 #74 üzenetére
Februárban vettem a készülékcsere program keretében, amolyan tartalék készüléknek, illetve némi mobilhálózati tesztelőnek. Tehát nincs mindennapi használatban. De van benne SIm kártya, folyamatosan be van kapcsolva. Amúgy a korábbi készülékekhez képest nem találtam benne hibát, kifogásolni valót. Véleményem szerint a 48 megapixeles kamera nem tükrözi a 48 mpix-et. A Redmi 9 8 mpix-es kamerája sem sokkal rosszabb. Elvileg esti felvételhez jobb. Próbáltam a Holdat fotózni, erre nem alkalmas. Elég szerény eredménye lett, pedig kézi beállítással próbálkoztam. Yettel VoLTE simán megy rajta, másik kettőt nem teszteltem.
-
Landsmann
addikt
2-es foglalatban nem lát semmilyen SIM kártyát. Találkoztatok már ezzel a hibával? Pedig működött, mert legelőször abban a foglalatban volt. A rendszerfrissítésben toltak volna el valamit?
-
Landsmann
addikt
Egy negatívot, amit nagyon sajnálok. Az állapotsor beállításánál eltűnt az a lehetőség, hogy a kamerakivágás elrejtése az állapotsor elmozdításával. Ez már nincs, csak 2 lehetőúség maradt. Így elég idétlenül néz ki az állapotsor. VoLTE kijelzés nem látszik ha wifi is be van kapcsolva, az adatforgalmi sebesség átkerült bal oldalra. Az eredeti verzióban még megvolt ez az opció. DE ugyanígy tüntették el a Redmi 9-ből is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 70 ezer forintért kínálja a legfejlettebb mobiladat-képességeket az új Redmi, extraként említhetjük a 90 Hz-es kijelzőt, néhány szempontból viszont kevesebbet szériatársainál.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest