Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
pusszycat #92 üzenetére
Mert ugyanolyan idióta clickbait ez a hír is, mint ami itt folyik a magyar médiában. Ahogy írták előttem, ahogy a Poco ez is kap egy átnevezett launchert. A Poco launcher is szinte megegyezik a MIUI System launcherel, annyi a különbség, hogy támogatja a 3rd party ikon pakkokat. Azt is bénán, mert a témázatlan ikonok mögé nem rakja be a hátteret és elüt.
-
-
válasz
pusszycat #92 üzenetére
Ha elolvassuk akkor:
Functionally MIUI for Redmi and Xiaomi smartphones will be identical, but animations, icons and other elements of the graphical interface should be different.
Tehát annyi történik, hogy kap egy gyárilag más ikon-témapakkot, ehhez más animáció és ennyi.
Minden marad. Ne kongass olyan harangot, ami nincs is
-
-
-
-
-
Good_boy
kezdő
Én másfél órát töltöm és mégsem érdekel ez a 15-20 perces dolog. Pedig nekem a céges sim is benne van a telefonban és nagy balhé lenne, ha nem érnének el. Ha este nem tettem fel és reggel alacsony a töltöttség, akkor felteszem tölteni és kész. Utána meg munkahelyen folytatom a töltést. Egyszerűen nem értem milyen élethelyzetben van szükség ilyen gyorstöltésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BMW topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged