Redmi-árszintre érhet a 120 W-os töltés

Rengeteg gyártó konzervatívan áll a mobilos villámtöltéshez, a Xiaomi azonban láthatóan széles körbe szánja a 15 perces 0-100%-os tölthetőséget.

A Digital Chat Station korai híre alapján a Redmi Note 11 Pro a következő olyan Xiaomi termékek egyike lehet, amelyik 120 W-os gyorstöltéssel fog bemutatkozni. Ez egy hatalmas ugrás lehet a korábbiakhoz képest, a jelenleg futó széria európai változata ugyanis 33 watton megállva nagyjából 75 perces 0-100%-os töltést ígér, de a kizárólag Kínában elérhető, belpiacos verzió sem megy 67 W fölé.


Nagyot fejlődhet a következő generáció gyorstöltése [+]

Míg a Samsung, az Apple és számos nagy gyártó visszafogott töltési sebességet ad a csúcskategóriában is, addig a kínaiak nagyon elkötelezettek a villámgyors tölthetőség mellett, különös tekintettel a Xiaomira: a Xiaomi 11T Pro és a Mix 4 is elérhető már náluk, amivel 15-17 perc alatt teljesen fel lehet tölteni a méretes akkumulátort a lemerült állapotából.

Azóta történt

Előzmények

 • Három új Redmi mutatkozott be

  De technikailag csak a Redmi 9, Redmi 9i és Redmi 9A memóriavaránsai. Sőt, utóbbi kettő csak egy fröccsenésálló bevonatot kapott.

 • Redmi Note 10S - egy a sok közül

  A Redmi Note 10S egészen konkrétan a Redmi Note 10, csak lecserélték a lapkakészletet, kapott egy magasabb felbontású főkamerát és NFC-t. Meg vegy vastagabb árcetlit.

 • Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek

  Hatalmas FHD panel, méretes telep, öt kamera még sincs Note utótag – furcsa hibrid az új Redmi alapmodell, és messze nem tökéletes.

 • Redmi Note 9S - filléreken múlik

  Szerencsére a Redmi márkajelzést viselő Xiaomi telefonok nem drágultak meg, a Note 9S az elődökhöz hasonlóan a kategória egyik legjobb vétele, de nem hibátlan.

Hirdetés