- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
7Heads Drago #116 üzenetére
pestisrácok
Mi lesz a következő? Bucimaci Magazin? -
7Heads Drago
veterán
[link]
Nem úgy néz ki.
Az idén valamiért a szokásosnál kevésbé fújt a szél Nyugat-Európában, és ezért például a német szélerőművek termelése 13 százalékkal csökkent, de Angliában ennél még rosszabb a helyzet. Mivel a megújuló energia termelése csökkent, ezek az országok kénytelenek a régi ósdi energiaforrásokhoz fordulni, a szénhez és a földgázhoz. A németek arra kényszerültek, hogy újra megnyissák a korábban bezárt szénbányákat és szénerőműveket, ami drasztikusan növelte a károsanyag-kibocsátás mértékét. A kieső megújulóenergia-termelés fedezésére azonban elsősorban a földgáz alkalmas. Ennek több oka is van: az egyik, hogy a földgáz elégetése viszonylag kis károsanyag-kibocsátással jár, másrészt a földgázerőművek gyorsan beindíthatók, ezért alkalmasak a szélenergia- vagy a napenergia-termelés ingadozásait kompenzálni. Ennek következtében Európa gázfogyasztása rekordokat dönt és gázhiány alakult ki....
A német zöldpolitika legfőbb célkitűzései közé tartozik, hogy az országban 2022-re végleg bezárják az atomerőműveket, valamint 2038-ig akarják kivezetni a szénerőműveket....
Ugyanúgy drága, ha kiviszik a nyílt tengerre a szélturbinákat, mivel onnan nagyon költséges az áramot elvinni a szárazföldig....
A brüsszeli bürokrácia láthatóan konfliktusba keveredett a valósággal, ugyanis épp az energiaválság közepén bírságolta Brüsszel a lengyeleket, amiért nem zártak be szénbányákat. A kőszén visszaszorítása következtében csökkent az európai termelési mennyiség és a gyorsan elérhető tartalék. Ráadásul az a furcsa helyzet alakult ki, hogy egyre inkább a bűnbaknak kikiáltott szénalapú áramtermelésre tér vissza a kontinens, mivel idén alacsonyabb volt az elérhető megújuló energia mennyisége, és nőtt az áramfogyasztás. -
helixP
nagyúr
válasz
7Heads Drago #113 üzenetére
Szélre, vízre, napra állnak át.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
7Heads Drago #113 üzenetére
Csak nem Putyin? Nem ugy volt, h lemond?
-
-
Nekton
aktív tag
válasz
7Heads Drago #106 üzenetére
Putyin mióta ad áramot?
Ha gázzal fűtesz, na akkor gondolj Putyinra.
-
-
helixP
nagyúr
válasz
Alapvetően a mobilitásra gondoltam az előző bejegyzésben, de ha kiterjesztem ezt a teljes energiapiacra is alaptalan a félelmed.
-
Fall-N
veterán
válasz
Azért az áram messze megbízhatóbb és kevésbé is függünk pont mástól. Ott a Paksi Atomerőmű bővítés is, úgyhogy nekem kevésbé fájna a fejem tőle, mint a fosszilis energiahordozóktól.
Egyébként is manapság korszerűbb gyakorlatilag minden, ami árammal müködik, mint ami gázüzemű. Kevésbé is veszélyes (CO mérgezés, gázszivárgás, rossz kémény miatti bajok, tűzveszély).
-
7Heads Drago
veterán
De jó is lesz. Eddig ha nem volt áram, de ment a fűtés és mehettél az autóval is ahova akartál.
A jövő meg az lesz hogy otthon kuksolsz majd sötétben a hidegben és várod hogy mikor kapunk valamit Putyintól. Valahogy nekem ez nem szimpi.
(na mert ugye most már az áram a legjobb fűtésre is) Elektromos fűtésnél se kályha, se kémény nincs a házban. Még csak más alternatívád se lehet gyorsan. -
-
Ez sajnos zsákutca. Amíg nincs meg a megfelelő háttere nagyobb károkat okozunk vele, mint hasznot. Nem a végét kéne látni a láncnak, hanem az egészet.
De ez csak az én véleményem. Ha tudod tartsd tiszteletben, én is tiszteletben tartom a tiédet.
Szerintem ez a jövőtől messze van. Sokkal nagyobb potenciált látok más technológiákban, de ebben nem...
-
Fall-N
veterán
válasz
Graphics #100 üzenetére
Mit nem kell pumpálni? Az elektromos autózás lesz a jövő és még fejlődni fog rengeteget. Nyilván még nem éri meg mindenkinek venni. Azért ezt ne vegyük evidensnek, hogy minden autó kigyullad, ami elektromos. Főleg az új szilárd testes akkuk, már nem hajlamosak rá. Ezzel az erővel az összes BMW kigyullad, mert volt ilyen széria hiba.
-
-
Fall-N
veterán
Elvileg nem károsítja jelentősen. Sajnos ha az energiasűrűséget nem tudják még jelentősen növelni, marad a gyorstöltés. Telefonnal még csak csak nem annyira gáz, de azért az elektromos autóknál nagyon nem mindegy. De van már olyan, amelyik fél óra alatt feltölt 80%-ra (Hyundai Ionoc 5 például). Hosszabb úton az még vállható kompromisszum. Ezt is majd lejjebb tudják vinni, akkor már elég lesz például negyed óra.
-
spect80
senior tag
válasz
#20584850 #86 üzenetére
"Nekem is ha 120W-al töltene a készülék megváltozna a töltési szokásaim."
így van, ez a legfontosabb hozadéka a technológiának. Szerintem ez az utóbbi évek egyik legjelentősebb újítása és én kifejezetten örülök annak, hogy csökkenti a függőséget helytől, konnektortól, akkupaktól stb. Az ilyesmitől kezdenek a telefonok végre kompormisszuimentes használati tárggyá válni, nem a lekerekített ikonoktól meg a 120hz-től. Az meg egy redmi árszívonalú terméknél pont nem érdekel, hogy az akksi mennyire bírja, mert előbb cserélem a telót. btw. amikor 2 óra felett volt egy 0-100% töltés én is rátettem este a töltőre, reggel levettem. Vajon a gyorstöltés, vagy ez károsítja jobban az akkut!?
-
Fall-N
veterán
válasz
pusszycat #92 üzenetére
Mert ugyanolyan idióta clickbait ez a hír is, mint ami itt folyik a magyar médiában. Ahogy írták előttem, ahogy a Poco ez is kap egy átnevezett launchert. A Poco launcher is szinte megegyezik a MIUI System launcherel, annyi a különbség, hogy támogatja a 3rd party ikon pakkokat. Azt is bénán, mert a témázatlan ikonok mögé nem rakja be a hátteret és elüt.
-
-
válasz
pusszycat #92 üzenetére
Ha elolvassuk akkor:
Functionally MIUI for Redmi and Xiaomi smartphones will be identical, but animations, icons and other elements of the graphical interface should be different.
Tehát annyi történik, hogy kap egy gyárilag más ikon-témapakkot, ehhez más animáció és ennyi.
Minden marad. Ne kongass olyan harangot, ami nincs is
-
-
-
pusszycat
nagyúr
Azt olvastam az imént, h a Redmi megválik a Miui-tol és saját felületett készit magának.
-
helixP
nagyúr
válasz
7Heads Drago #87 üzenetére
Magsafe
-
7Heads Drago
veterán
válasz
kakuk.tamas #3 üzenetére
iPhone topik szerint este rádugják, reggel leveszik. Mármint ez a trend. És nem a 1,5 óra. Vagy megy a Magsafe-re.
-
törölt tag
De élethelyzetet persze te sem írtál, hogy mikor van erre a gyorstöltésre szökség.
Valamit nem értesz vagy nem látod át legalább ne okoskodnál!
Az emberek felrakják tölteni a telefonjukat az különböző idő lehet pl fél óra, háromnegyedóra vagy több mint egy óra. ez idő alatt a telefon vezetékhez van kötve.
Sokan nem szeretik lekapkodni róla addig amíg nincs is rendesen feltöltve.
Nekem is ha 120W-al töltene a készülék megváltozna a töltési szokásaim.
Sokszor felteszem már 50% körül mert ha jövök megyek nem akarom, hogy napközben huzamosabb ideig legyen töltőn.
120W töltésnél ez olyan mértékben változna, hogy lemehetne akár 15-20%-ra is és 10-15p alatt visszatöltöm 100%-ra.
Sokan pl hordanak magukkal akkupack-ot viccből?
Miért nem a kocsiban vagy a lakásban rakják fel a készüléket ahogy te szoktad? -
Good_boy
kezdő
Te nem érted. Nem, nem szántam viccnek semmit. Ahogyan azt se vettem viccre, hogy lehülyéznek meg pszichiátriai esetnek titulálnak. És te is abbahagyhatod. Akár most... Erre már ne válaszolj és akkor én sem írok... Ez ilyen egyszerű. De azt ne gondold, hogy nyilvánosan betámadtok én meg majd elsunnyogok mint a megvert kutya. Ahhoz kicsit erősebb fegyverhez kell nyúlnod. Mondjuk hisztizz be és jelents fel ahogy szoktatok, ha nem értetek egyet. Mert itt csak egy igazság lehet, amit te írsz igaz? Ezt írtam Bognak is. Hiába mondja, hogy rend van itt a fórumon. Nincs rend. Mert valakinek itt megengedett a személyeskedés, mást meg tiltanak érte. Fejezd be! Ne válaszolj! És kész! Túl vagyunk rajta!
-
Látom nem érted a lényeget...
Te viccnek szántad, mást meg komolyan vettél...
Pont ez az, amiről beszélek, de még mindig csak csinálod tovább... Nem kell túltolni, teljesen felesleges!
Én ebből kiszálltam. Majd csiszolódik ez.
Nem tudom számodra ez a smile mit jelent. :
de odatették, ergo ha te azt komolyan vetted, már rég probléma...
<- Ha ezt teszik oda, megértem, hogy hisztibe fordul a dolog...
aki vicceskedik, az állja is a vicceskedést és ne sértődgessen meg itt nekem!
Itt egyedül te sértődtél be. A többiek egyértelmű szándéka a normális fórumozás fenntartása lenne. Ha ez nem megy, akkor ez van.
De ezt is nyugodtan magyarázd meg, mehet napestig, de tényleg...
-
Good_boy
kezdő
De látom, a többi azért belefér neked, mert nem nagyon reagáltál rá
. Egyébként pedig én abban reménykedem, hogy nem írtad komolyan, hogy valakinek a véleménye számodra attól függ, hogy hanyad-regisztrációs, vagy hogy hány éve van a péhán. Remélem ilyen sastollakat nem kell kitűzni, hogy ki itt az elismert harcos vagy szószóló. Te tényleg csak azt látod amit akarsz? Azt nem látod, hogy a kezdetek kezdetén személyeskedtek velem? Akkor tényleg ne is reagálj.
#82helixP Jó, az én stílusomba meg az nem fér bele, hogy pszichiátriai esetnek tüntessenek fel csak mert feleslegesnek találom a gyorstöltést. Vagy éppen csak simán lehülyézzenek. Illetve lehet, csak ismétlem magam mert valamiért nem látod: aki vicceskedik, az állja is a vicceskedést és ne sértődgessen meg itt nekem! -
helixP
nagyúr
Tökmindegy, akár a paprikáscsirkéről, vagy a gyorstöltés fogalmáról is írhatsz, de az előbb linkelt, általad írt "szófordulatok" minősége sosem jellemeze ennek a közösségnek a stílusát, és így-vagy úgy, kivetette magából a fórum ezt a hozzállást.
Szóval szerintem nem jutsz messze ezzel az attitűddel.Értjük, hogy nem érted, mért jó ez a technológia. Szerintem hagyjuk ezt abba.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #80 üzenetére
Minden jel arra mutatt...
-
-
-
Good_boy
kezdő
Nem értelek. Én kultúráltan leírtam az [#50] hozzászólásban az észrevételem, véleményem. Erre jöttek a személyeskedések, csak azért, mert nem értettek velem egyet. Megránthatták volna a vállukat, hogy "jó, neki nem hasznos, nekem meg hasznos az ultragyors töltés". De nem, elkezdtek személyeskedni, sértegetni. Szerinted ez idevaló?
#52borix "Lehet, hogy ezt a nem értést egy pszichiáterrel való beszélgetés feloldaná?"
#53pusszycat "Ez vagy nagyon okos vagy nagyon hülye...
"
Vagy valamit rosszul értelmezek és csak akkor poén meg vicces valami, ha ti írjátok? Ha más poénkodik, akkor nem vicces? Segíts kérlek ezt megértenem! Mert jelenleg nem világos.
#74helixP Én értem. Azt nem értem, hogy ezt miért nekem írod? Nem én kezdtem cirkuszolni mert valaki csúnyát írt egy FOGALOMról. Tehát még csak nem is a szüleit vagy őt minősítettem, hanem a gyorstöltés fogalmát és látod hogy reagálnak. Szerintem őket kellene idézgetned. Vagy pedig aki vicceskedik, az állja is a vicceskedést, nem kell megsértődni. -
-
-
helixP
nagyúr
"nem tudja SOS-ben lefotózni a hajléktalant ahogy recskázik a Móriczon"
"Vans-gyerekek bokavillantós hotgatyában"
"Ez kb annyira cink öcsém"Szerintem most értünk el arra a szintre, ahol egyrészt jól bemutattad saját magadat a stílusodon keresztül, másrészt meg, amikor el kellene engedned ezt a témát.
Értjük, Szerinted hülyeség, oké, pont.
De Te meg két dolgot nem értesz meg:
1.) nem kötelező használni a gyorstöltést
2.) másnak ez igen is fontos+1: "Windows Mobile idejében 2006", tedd még hozzá, hogy azok voltak az idők. Booomer
-
-
Good_boy
kezdő
válasz
beyruth82 #71 üzenetére
Tévedés, nem találom hátrányos funkciónak. Én a köré szőtt ovációt tartom soknak. Az, hogy te ezt úgy élted meg, hogy hátrányosnak tartom, azon gondolkozz el szerintem, mert én nem írtam egyetlen szóval sem, hogy hátrányos. De élethelyzetet persze te sem írtál, hogy mikor van erre a gyorstöltésre szökség. Ugyanis a mai technológiával is lehet 10 perc alatt értékelhető mennyiséget belepumpálni bármelyik telefonba. Bár megmondom őszintén, hogy kikapcsolásig nekem 10 éve nem merült sose a telefonom.
-
-
-
-
válasz
#20584850 #62 üzenetére
Néhányan begyepesedtek. Szintén ugyanez a hiszti ment a panelek képfrissítése körül. Addig jó a 60 Hz, amíg nem használtál 90 v. 120 Hz-est.
A következő lépcső az lenne, hogy a vezetéknélküli töltés ne csupán a legdrágább modellek kiváltsága legyen, szivárogjon le az alsóbb szegmensekbe. -
-
törölt tag
Miért nem vesz egy külön GPS-t erre a célra?
Mindjárt jön így majd valaki, hogy neki az van és nem bánta meg.Több topikba elhangzik új telefon vétele után, hogy mennyire örülnek az új 65W töltésnek.
Most 120W emelték a töltést és az akku élettartam is nőtt, nem csökkent közben a cég állítása szerint.
Jönnek az emberek és elmondják nem értik, hogy miért jó ez, nem értik...
Felteszed a telefont és 15p elteltével fel van töltve miért jó ez, miért nem jobb az neked ha egy órán át tölti inkább?
Eddig jó volt ezután már nem?
Érted te ezt?
Vagy nem érted? -
-
ddaydome
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3 üzenetére
Leírok egy példàt. Anyóshoz el, 1,45 óra vidékre gpssel > akku kb. 55%-on és aznap vissza.
Na ilyenkor is baromi jól jön az, hogy nem 4 óra feltölteni a telefont. -
tomp
félisten
Engem nem izgat, hogy vezetéken mennyivel tölt a telefon. A lényeg a drótmentes töltési teljesítmény!
Nekem vezetéken 65W-al tölt, vezeték nélkül 50W-al. Amióta megvan a telefon(tavasz óta) még 1x sem töltöttem kábellel. Nyáron eleve jobb a vezetékmentes töltés mivel a töltő hűti a telefont. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #54 üzenetére
Kellett neked cserbenhagynod a xiaomi-t.
-
Én meg most ránézek a gyári 5 wattos töltőmre ... hát jó .
🤷🏼♀️
-
Good_boy
kezdő
Én másfél órát töltöm és mégsem érdekel ez a 15-20 perces dolog. Pedig nekem a céges sim is benne van a telefonban és nagy balhé lenne, ha nem érnének el. Ha este nem tettem fel és reggel alacsony a töltöttség, akkor felteszem tölteni és kész. Utána meg munkahelyen folytatom a töltést. Egyszerűen nem értem milyen élethelyzetben van szükség ilyen gyorstöltésre.
-
Ti miért nem voltatok a nagy 11T PRO unboxingon? Nagyon érdekel
-
törölt tag
3000mAh akksival a teló mekkora volt, kijelző felbontása, 120Hz már akkor is megvolt?
Nálam a teló 2 SIM kártával lekapcsolt hálózatnál mind a 2 SIM 3G-n 8 óra alatt este merült 0 %-ot.
4G-re rakom őket este 8 óra alatt lemegy 80%-ra.
Írták már azt is, hogy a voda hálózata meríti a legjobban a telókat és az eSIM volt a megoldás azzal már nem.
5G-nél még több lesz a fogyasztás és a SAR érték is számít. -
Bembee12
aktív tag
A Oneplus töltő (+kábel) más telefonokat nagyon lassan tölt. Az egyedi gyorstöltés technológiát nem nagyon szereti más telefon. Pl ha rádugom a Samsung Note 9et a Oneplus töltőre, akkor azt írja 5(!) óra a töltési idő. Gyári Samsung töltővel 2 sincs.
Jöhetne inkább hosszabb üzemidő.
Vicc hogy, most 4000mAh akksi kell, hogy kijöjjön az az üzemidő ami régi telefonnal megvolt 3000mAh akksival.Oneplus One ment 6-7 óráig is, Note 9(4000mAh), Redmi 4X (4100mAh), sem tud többet nálunk, közben meg elvben kevesebbet fogyaszt az újabb SoC, mégsem jobb az üzemidő.
-
helixP
nagyúr
Amúgy az ugye megvan mindenkinek, hogy nem KÖTELEZŐ ilyen módon tölteni...?
Vad elképzelésnek tűnhet, de van, aki csak vészhelyzetben használja (elaludt, 2 meeting között van 10 perce stb. ). -
válasz
Felesbandi #38 üzenetére
Van 20-80 és 40-90-es verzió is de mindkettő marhaság. Gondolj bele!Ha 40-90 között tartod akkor csak az aksi kapacitásának csak a felét(50%-ot) hasznalod mindig.Mennyit nyersz mondjuk 2 év alatt evvel ahhoz képest ha 0-100 között kihasználod a teljes kapacitást?Mondjuk fele annyit fog bírni?Tökmindegy hiszen ugyan ott leszel vele mert a másik esetben csak 50%-ot hasznalsz mindig a 40-90 között. Sosem fogod kihasznalni a többletet amit nyersz vele, sőt az első időkben a 0-100-as használattal 2x annyi ideig kitart egy feltöltésed.Totális marhaság tehát az egész
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Felesbandi #39 üzenetére
Köszi jaj de jó pont nekem is ilyen van meg is nézem mi a helyzet vele.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
Szilágyi84 #25 üzenetére
En AccuBattery Pro-t hasznalok (van ingyenes verzioja is, csak a reklamok felcsesztek
).
Az en 2 eves Mi 9T-m 74%-on all, szoval nezegetem mar mikor valik sürgőssé az akkucsere. :D -
Fall-N
veterán
A W csak egy tényező. A QC QuickCharge 3.0+ például óvatosabban emeli és csökkenti a feszültséget, a hőmérséklettől függően. A 100% felé lassul a dolog. Az elején van a legnagyobb áramősség és folyamatosan csökken. Így elvileg a kritikus szint fölé nem megy a hőtermelés és az akku élettartama sem csökken.
A QC 2.0 meg különböző lépcsőkben emelte és csökkentette a Voltot. Az kevésbé volt kíméletes.
A gyorstöltésre meg szükség van, mert manapság a 4-5000 mAh az átlagos kapacitás. Ezt tölteni a régi USB 2 sztenderd 5V-2A-ral (10W) hosszadalmas.
-
doooo
veterán
Mi 9 27W-ot tud maximum.
Egyébként meg 15W meg 15W között is van különbség. Nem lehet feltétlenül arányosan kiszámolni milyen gyorsan töltenek ekkora maximum mellett sem.GSMArena tesztekben érdemes nézelődni, vannak nagyon érdekes eredmények is:
Mi 9 például 65 perc alatt töltődik fel 100%-ra, 27W-tal, és 3300 mAh-s akkuval.
S21Ultra 71 perc alatt töltődik fel 100%-ra, 25W-tal (ami kevesebb is minimálisan), és 5000 mAh-s akkuval (ami viszont jóval nagyobb). Tehát mindössze 6 perc különbség, és ahogy látod, minden akadály ellenére a Samsung a gyorsabb, ha mindent összevetünk.Egyébként S20Ultra, meg Note20Ultra 45W-ot tudtak tavaly, az idén rejtély miért csökkent vissza 25W-ra (nyilván volt valami nyomós indokuk rá, nem tudom; mindenesetre nem nagy érvágás a sebességet nézve), de jövőre ha minden igaz, visszajön a 45W.
-
Nagyon jó lenne ha általánossá válna ez a tendencia es a grafén alapú aksi is amivel 3x hosszabb ideig bírja az élettartama.Aki meg kepes ekkora marhaságot leírni, hogy minek ilyen gyors töltés annak a 3 giga ram 4"-os kijelző és 5mpx-es kamera és 8gb tárhely is sok lenne hiszen anno amikor még csak 2 giga ram 3,5"-os kijelző, 3mpx kamera és 4gb tárhelyes telefonok voltak akkor is azt mondták:"Minek ilyen tepsi, ennyi ram és ennyi megapixel?" 😂😂😂
-
-
-
bayarena
aktív tag
-
Szilágyi84
senior tag
Androidos Xiaomi mobilon hol vagy mivel lehet megnézni ,hogy az aksija milyen állapotban van ? Valami külön app?
Amit itt páran írnak mennyit gyengült x idő alatt már csak x % az csak iPhone mutatja ? Kíváncsi lennék én is a sajátomra 1,5 évesen , hogy akkor pl gond ha szinte mindig 100-ra van töltve 20 alattról. -
v_atis
tag
válasz
st3v3np3t3r #23 üzenetére
úgy az esetek 90%-ban csak akkor nem azt ha autóban is töltöm.
-
sb
veterán
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Az a gond, hogy pl. a Samsung addig se nagyon jutott el.
Nekem S10e-m van, 15W-ot tud. A másikat lecseréltük feleségemnél egy akkoriban kb. azonos szintű Mi 9-re, az 30-35W-ot is tud. Nagyon jól jön amikor gyorsan kell 10-15 perc alatt feltölteni értelmezhető szintre.De most ránéztem meddig jutottak, az S20 is csak 25W-ot tud.
@pusszycat
Csatlakozom ehhez. 2-2.5 évesek és semmi gondja az akksiknak.
Az előző telefonoknál 1.5 év alatt megdöglött az akksi pedig az egyik jóval lassabban volt tölthető, a másik meg ugyanúgy 15W-al (S7 edge vs S10e... innen is látszik a fejlődés... abban, hogy mennyit bírnak legalább, ha már a töltési sebesség tök ugyanaz.)
szerk: Sőt az S7 első akksinál még arra is figyeltem, hogy normál esetben éjszaka, nem gyorstöltésen volt rádugva és kb- 30-90% között töltögettem. Most nem igazán figyelem azon kívül, hogy ne 20%-onként dugjam rá napi háromszor.
-
v_atis
tag
válasz
st3v3np3t3r #18 üzenetére
Nekem a 11pro novemberben lesz két éves legtöbbet a 20W-os töltőjével töltöm és 93%-os az akkuja.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
st3v3np3t3r #14 üzenetére
Ha grafen akksi, akkor szinte semennyire. Legalabbis 3x tovabb birja elettartamban. Ha sima akksi, akkor ront az elettartaman.
-
A lehetőség jó, én azért jobb szeretném kiválasztani esetleg szoftveresen, ha lenne rá mód.
Vagy marad egy kisebb töltő adapter.
Adódik olyan, amikor jól jön, de nem etetném mindig ennyivel
-
-
chipesz
őstag
válasz
iPhone 12 minim akkujának max kapacitása a 20 W-os töltésével 7 hónap alatt 100-ról 89 %-ra csökkent.
Ha igaz lenne ez az állandóan szajkózott akkukárosítás, hogy a 120W jobban degradál, akkor ennyi idő alatt azzal már 0-nak kellene lennie az akkunak. Vagy csak az iPhone akkuja ilyen hulladék.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Ha az akku nem melegszik a szokásosnál jobban és fel van készítve a 120W töltéshez (új technológia) akkor nem károsítja jobban mint eddig. De ne gondold, h itt megálnak, jön a 200W majd a 250W és a pár perces töltések kora.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Kérdés, hogy ez a 120W-os hipergyorstöltés idővel mennyire fogja károsítani az akkut!
-
bayarena
aktív tag
20w nekem boven eleg, cserebe talan hosszabb eletu az akksi.
-
joey04
titán
válasz
kakuk.tamas #3 üzenetére
Ez inkább a váratlan helyzetekben jó, mindennapokban valóban fölösleges, de nem a gamereknek kell ez.
-
rigoberto
őstag
Most kaptam egy céges telefont.
9 óra alatt fel is tölt 90%-ra. -
gattolino
senior tag
Na, király.nmost hoztam ki a szervizből a Poco F2 Pro-mat, mert elromlott az USB csatlakozó. Fel volt töltve 99%-ra. Örültem. Erre hazaérek 86%-al kipróbálom a töltést. Örülök, hogy tölt. Erre 86-ról 99-re most töltött fel. 18:05-kor dugtam be, és 20:00-kor elegem lett. Most vagy a töltőm szar, vagy nem gyári USB csatlakozót tettek bele. Ennél még az iPhone is gyorsabb
Holnap megpróbálom a Oneplus töltővel. Ha azzal sem lesz gyorsabb vissza a szervizbe.. -
pusszycat
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #3 üzenetére
Kivéve ha reggel jut eszedbe, h feltöltsd a mobilt és van rá negyed órád, olyankor érzed azt, h jól döntöttél mikor ilyen telefont vettél.
-
Helyes, minél gyorsabb töltést a népnek.
Egy kávézásnyi idő alatt készen is áll a teló az újabb igénybevételre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest