- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De élethelyzetet persze te sem írtál, hogy mikor van erre a gyorstöltésre szökség.
Valamit nem értesz vagy nem látod át legalább ne okoskodnál!
Az emberek felrakják tölteni a telefonjukat az különböző idő lehet pl fél óra, háromnegyedóra vagy több mint egy óra. ez idő alatt a telefon vezetékhez van kötve.
Sokan nem szeretik lekapkodni róla addig amíg nincs is rendesen feltöltve.
Nekem is ha 120W-al töltene a készülék megváltozna a töltési szokásaim.
Sokszor felteszem már 50% körül mert ha jövök megyek nem akarom, hogy napközben huzamosabb ideig legyen töltőn.
120W töltésnél ez olyan mértékben változna, hogy lemehetne akár 15-20%-ra is és 10-15p alatt visszatöltöm 100%-ra.
Sokan pl hordanak magukkal akkupack-ot viccből?
Miért nem a kocsiban vagy a lakásban rakják fel a készüléket ahogy te szoktad? -
Látom nem érted a lényeget...
Te viccnek szántad, mást meg komolyan vettél...
Pont ez az, amiről beszélek, de még mindig csak csinálod tovább... Nem kell túltolni, teljesen felesleges!
Én ebből kiszálltam. Majd csiszolódik ez.
Nem tudom számodra ez a smile mit jelent. :
de odatették, ergo ha te azt komolyan vetted, már rég probléma...
<- Ha ezt teszik oda, megértem, hogy hisztibe fordul a dolog...
aki vicceskedik, az állja is a vicceskedést és ne sértődgessen meg itt nekem!
Itt egyedül te sértődtél be. A többiek egyértelmű szándéka a normális fórumozás fenntartása lenne. Ha ez nem megy, akkor ez van.
De ezt is nyugodtan magyarázd meg, mehet napestig, de tényleg...
-
helixP
nagyúr
Tökmindegy, akár a paprikáscsirkéről, vagy a gyorstöltés fogalmáról is írhatsz, de az előbb linkelt, általad írt "szófordulatok" minősége sosem jellemeze ennek a közösségnek a stílusát, és így-vagy úgy, kivetette magából a fórum ezt a hozzállást.
Szóval szerintem nem jutsz messze ezzel az attitűddel.Értjük, hogy nem érted, mért jó ez a technológia. Szerintem hagyjuk ezt abba.
-
-
-
helixP
nagyúr
"nem tudja SOS-ben lefotózni a hajléktalant ahogy recskázik a Móriczon"
"Vans-gyerekek bokavillantós hotgatyában"
"Ez kb annyira cink öcsém"Szerintem most értünk el arra a szintre, ahol egyrészt jól bemutattad saját magadat a stílusodon keresztül, másrészt meg, amikor el kellene engedned ezt a témát.
Értjük, Szerinted hülyeség, oké, pont.
De Te meg két dolgot nem értesz meg:
1.) nem kötelező használni a gyorstöltést
2.) másnak ez igen is fontos+1: "Windows Mobile idejében 2006", tedd még hozzá, hogy azok voltak az idők. Booomer
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest