Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D.Orion

veterán

válasz Serpiko #70 üzenetére

Kiadtam érte 6ezer forintot, de szánom bánom. Multit csak hétvégén nézem meg, de akármilyen jó lesz, ez így akkor sem érte meg. Gyanítom, hogy BC3 megjelenésével 2-3ezer forintért fogják az ember után dobni tesco-ban és auchan-ban.

• D.Orion

veterán

válasz Serpiko #67 üzenetére

Játszottál már vele? Elkezdem sorolni, de vigyázz erős lesz.

-Ugrok ki templom ablakán, mögöttem lévő társamat már elkaszálja a golyózápor, visszanézek rá és: Feje ez ablakpárkányban eltűnve, lába az égnek állva és pörög körbe mint egy búgócsiga.

-Társam haldoklik, másodpercekig ordibál körülöttem, hogy segítsek neki. Állítólag haldoklik, de úgy fut körülöttem, hogy követni se bírom. Egyszer csak összeesik és meghal, de a hangja tovább jön. A haldoklókat nem lehet lelőni, még a gránáttól se halnak meg.

-Sniper: Mi az, hogy a távolság függvényében állítsam a scope-ot??? :F Könyörgöm 1945-öt írunk. Ne, hogy már ilyet lehessen csinálni egy játékban. Bulletdrop az van, és jól is működik ahogy eddig láttam, de ezzel az után állítással az egész elveszti az értelmét.

-Legnehezebb fokozaton pöppet idegesítő, hogy spam után éppen csak fel tudom mérni, hogy mivel éledtem fel és hol vagyok előző pozíciómhoz képest... és máris meghalok.

-MG különböző lövésmódjai kicsit kiakasztóak.

-Miért van az, hogy néha nem halnak meg az ellenséges katonák, máskor meg eléje lövök és szívrohamot kap ijedtében.

-Nem tudom milyen szemgolyóval van megáldva a katona, de érdekes képességei vannak. Távcső nélkül képes zoomolni csak szabadon. Ha belenézek a mesterlövész puskába, akkor ő utána még jobban rá tud közelíteni a célpontra. Kicsit döbbenetes a fókuszálási képessége. Tudom, hogy cod-ban ez szokványos, de ro-ban egyáltalán nem.

Új hozzászólás Aktív témák