- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
"Őszintén? Leszarom. Baromi régi játék már"
azért az hogy "baromi régi" egy enyhe túlzás. 2010-es játék, még csak hasonló sem jött ki azóta (western-el egyébként se nagyon vagyunk elkényeztetve), játéktechnikailag pedig simán hozza a kor elvárásait, sőt.. mondjuk, hogy a GTA V-el együtt is az RDR a Rockstar legjobb játéka - még mindig. az elmúlt 4 évben meg nem sok minden változott, egy COD-okkal, Assassin's Creed-ekkel telezsúfolt játékérában simán van helye egy ilyen nagyszerű játéknak egy másik platformon (is).
-
BiP
nagyúr
Mivel eddig PC-re még nem jelent meg, mi PC-sek azért hadd örüljünk neki így is, hogy nem mai játék.
Meg én pl. konzolon sem játszottam vele, így nekem mindenképp új lenne.
Ahogy a GTA V is. Szívesen megnézném, hogy néz ki max-on PC-n. (mondjuk a 4-essel is csak ímmel-ámmal játszottam, nem sok időm volt rá.)Amúgy ilyen westernes játékból a GUN-t szerettem nagyon. Azt nagyon élveztem.
-
Kashim
őstag
Aki még nem játszott vele, annak nagy élmény lesz, tökmindegy mikor adták ki a konzolos változatot. Figyelembe véve, hogy vadnyugati játékokból, nem vagyunk túl elárasztva, főleg nem ilyen szintűekből. Szerintem grafikailag még ma sincs túl sok szégyenkeznivalója, ráadásul tuti fel is tupírozzák kicsit a pc-s igények és lehetőségek miatt. Magam részéről ugyanúgy megvenném pc-re is és végigjátszanám, mint ahogy az xbox változattal tettem anno. (mondjuk én inkább a miatt, mert túltettem rajt pár éve a masinával együtt)
Ettől eltekintve azért erősen szkeptikus vagyok, hogy "csak így előkerült valami adatbázisból és biztos úgy lesz". Furcsa is, meg egy GTA V inkább aktuális lenne, azt viszont erősen kétlem, hogy a Rockstar hirtelen két azonos stílusú játékkal jelenne meg a pc piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest