- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Heroes fan #47 üzenetére
Textúra hiba az elején a láda.
12-26FPS között ingadozik csúnyán.
Szóval még egy kicsit várni kell.
Xeni Emuilatorral Futtatva !
RPCS3 az meg gyászos.
Bug mentes,de 9FPS az átlag játszhatatlan bármilyen beállítással !!! -
Jöjjön csak, konzol hiányában nem tudtam kipróbálni!
-
Heroes fan
őstag
Egy fx 6300 8 giga ram rx 260-nal van tesztelve és játszhatatlan szar 2-3 fps.
-
gyimger
őstag
Jaj, ne mondjátok már, hogy EZ nem vet fel pár kérdést
-
Ric4m0nd
aktív tag
-
wjbhbdux
veterán
[link] = Xbox One PC-re -> Xbox One Backward Compatibility PC-re -> RDR PC!
-
artiny
őstag
Tenyleg mukodhet- Red Dead Redemption PC emlutator?
a videoban tobbsegben van a like gomb
https://www.youtube.com/watch?v=8EuSq-Ru6QI -
Dilikutya
félisten
Ahogy minden mással is, elég csak azt nézni, mik kerülnek be a Steam-en a Greenlight-tal, meg mik akarnak. Rengeteg a szellemes horror, meg a pixeles platform és kaland, egyáltalán nem kiemelkedő a zombis címek aránya. Meg az indie játékok nem is érdekelnek, a többségük hulladék, bármiről is legyen szó.
-
GegeWarrior
senior tag
Vadállat lenne ha jönne végre PC-re. Mondjuk az összes DLC-vel megpakolva.
De én sajnos nem hiszek benne -
xtremez
aktív tag
Én örülnék neki, mert ps-en nem volt jó a frém.. Lovon lőni egérrel nagy vidámság volna.
-
CsendesMark
aktív tag
Hát szóljatok majd ha megjelent!
-
LÁZ
addikt
már épp ideje lenne, boxon megvolt 2x is, sztem zseniális játék, pc-n is nekifeküdnék már nagyon..
-
elistvan
őstag
Trailer alapján elég pofás. Engem inkább a játékáélmény fog meg a csili vili külsővel szemben.
-
törölt tag
Vicces lenne, ha most 4 év után kihoznák pc-re, de nem feltétlen baj.
Amúgy miért van ilyen kevés vadnyugatos játék? (az ilyen barom agyatlan zombis hülyeségek bezzeg ömlenek, mintha muszáj lenne)
-
kovsol
titán
válasz
Johnny Cage #22 üzenetére
"RDR a Rockstar legjobb játéka"
Egyet értekAmúgy érdemes megnézni a lovak mozgásának lemodellezését. Mikor megláttam először csak ámultam!
-
Johnny Cage
addikt
"Őszintén? Leszarom. Baromi régi játék már"
azért az hogy "baromi régi" egy enyhe túlzás. 2010-es játék, még csak hasonló sem jött ki azóta (western-el egyébként se nagyon vagyunk elkényeztetve), játéktechnikailag pedig simán hozza a kor elvárásait, sőt.. mondjuk, hogy a GTA V-el együtt is az RDR a Rockstar legjobb játéka - még mindig. az elmúlt 4 évben meg nem sok minden változott, egy COD-okkal, Assassin's Creed-ekkel telezsúfolt játékérában simán van helye egy ilyen nagyszerű játéknak egy másik platformon (is).
-
Bjørgersson
félisten
Csak nem?!
-
BiP
nagyúr
Mivel eddig PC-re még nem jelent meg, mi PC-sek azért hadd örüljünk neki így is, hogy nem mai játék.
Meg én pl. konzolon sem játszottam vele, így nekem mindenképp új lenne.
Ahogy a GTA V is. Szívesen megnézném, hogy néz ki max-on PC-n. (mondjuk a 4-essel is csak ímmel-ámmal játszottam, nem sok időm volt rá.)Amúgy ilyen westernes játékból a GUN-t szerettem nagyon. Azt nagyon élveztem.
-
FragMaster
addikt
Hát ez 4 év után is első napi vétel lenne.
-
gyáliSanyi
őstag
GTA V bejelntésnek jobban örültünk volna. Vagy majd 4 év múlva?! FUUUUU
-
törölt tag
Ez is egy olyan játék ami minden éven majdnem megjelenik PC-re...
Egyébként itt az a bizonyos bejegyzés: [link] -
GeryFlash
veterán
Jajj de jó lenne, elvileg 8 nap múlva lesz 4 éve a konzolexkluzivitásának az időtartama, utána várhatunk bejelentést ha lesz, de félek ez is ilyen Gears of War 2 eset lesz...
De adná az ég hogy jöjjön, én ugyan adok a grafikára de ebben az esetben pont leszarom ha egy pofátlan prot lesz csak az irányítás legyen használható.Abu: Arra ott van a Far cry 3
-
Steve1207
veterán
válasz
mentoloshypo #5 üzenetére
Így van, és ha jön nem hinném, hogy csak egy laza port lenne. Szerintem totál felújítanák kinézetileg, maga a game meg úgy jó, ahogy van
-
Kashim
őstag
Aki még nem játszott vele, annak nagy élmény lesz, tökmindegy mikor adták ki a konzolos változatot. Figyelembe véve, hogy vadnyugati játékokból, nem vagyunk túl elárasztva, főleg nem ilyen szintűekből. Szerintem grafikailag még ma sincs túl sok szégyenkeznivalója, ráadásul tuti fel is tupírozzák kicsit a pc-s igények és lehetőségek miatt. Magam részéről ugyanúgy megvenném pc-re is és végigjátszanám, mint ahogy az xbox változattal tettem anno. (mondjuk én inkább a miatt, mert túltettem rajt pár éve a masinával együtt)
Ettől eltekintve azért erősen szkeptikus vagyok, hogy "csak így előkerült valami adatbázisból és biztos úgy lesz". Furcsa is, meg egy GTA V inkább aktuális lenne, azt viszont erősen kétlem, hogy a Rockstar hirtelen két azonos stílusú játékkal jelenne meg a pc piacon.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nagyon csípném, pont akkor repült tőlünk az Xbox360, mikor kijött a játék és éppen csak belenyalni tudtam. Sajnáltam, hogy nem akart soha megjelenni PC-re.
Nem akarom túlzottan beleélni magam, simán lehet tényleg valamilyen hiba a háttérben. Ha mégis jön, akkor instant get!
Engem nem izgatnak olyan csip-csup marhaságok, hogy régi a grafika. Még mindig tolom a GTA 4-el néhanapján, azzal sincs bajom.
-
Jhonny06
veterán
Őszintén? Leszarom. Baromi régi játék már, ennyi idő után kihozni valami konzol átiratot finoman szólva nem túl vonzó. A megjelenés után kis idővel még talán az lett volna, de nem most.
Játszottam vele, nem rossz gáma, de már elvesztette korábbi báját (mint lassan a GTA V).
-
mentoloshypo
senior tag
Miért ne. Az újra kiadások korát éljük, ha nem tűnt volna fel egyeseknek!
-
mrhitoshi
veterán
Majd ugyanekkora késéssel jön a GTA V is!
-
gianni85
veterán
Na ezt a játékot igazán sajnálhatják az only-PC játékosok.
-
Crytek
nagyúr
Már megint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest