Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kiccipo
csendes tag
Az AOD probléma megoldódott. Az elején úgy sem működött, hogy egész nepra volt állítva. Mondjuk még most is van néha, hogy nem jeleníti meg...
Az Android Auto viszont nem. Írtam a Realme supportnak kétszer is, első alkalommal az volt a válasz, hogy ismert a probléma, frissitéssel orvosolva lesz, második alkalommal azt írták, hogy töröljém az AA gyorsító tárhelyét, majd a telefon gyári adatok visszaállításánál rendszerbeállítások visszaállítása. Nekem ez sem oldotta meg. Kipróbálnád esetleg? Ez a hiba azért eléggé baszkurálja a csőrömet...
-
ManUnited
aktív tag
Én is csak első alkalommal töltöttem a saját töltőjével (kíváncsi voltam hogy mennyire gyors ez a 65W töltés
), azóta egy kb. 6-8 éves sony töltővel használom (5V2A), hogy lassabban töltsön. A kábel egy ugreen typeA-typeC. Szóval még az sem a gyári és hiba nélkül tölt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged