- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
helenne
tag
Sziasztok, Kinéztem a Buds Air 5 Pro-t. Van véleményetek, tapasztalatotok esetleg?
-
beverly
tag
szélzajt tökéletesen kezeli! Kerékpáron legalább is!
-
ertlig
csendes tag
Nem tud vezetéknélküli töltést, téves infó.
realme Buds Air 3 - realme (Europe)ertlig
-
Zsonti
csendes tag
válasz enginev3.0 #9 üzenetére
https://xiaomi-store.hu/hu/fejhallgato/2518-realme-buds-air-3-galaxy-white-6941399054202.html
https://merretekerjek.hu
-
Zsonti
csendes tag
Lehet hangerőt állítani a fülesen érintéssel? Vagy csak a mobilról lehet vezérelni?
https://merretekerjek.hu
-
enginev3.0
félisten
Hol lehet ilyet beszerezni?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
vince
őstag
Szintén Realme Buds Air 2, de egy külsős telefon (Mi 9 SE) és csak HeyTap fiók regisztrálást követően tudom használni a Realme Link alkalmazást.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
dredjudge84
őstag
válasz viragdani01 #5 üzenetére
Okés, köszönöm. Nekem a hangerő és a basszus miatt tetszik nagyon. Szeretem a V karaktert.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz dredjudge84 #2 üzenetére
Kb. két hét múlva már a boltok polcain lesz.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz dredjudge84 #1 üzenetére
Mert nem mindig ugyanabból a forrásból és ugyanazzal az eszközzel hallgatom a zenét. A telefonon beállítom a streaming szolgáltatásban az EQ-t nekem tetszőre, de ha a fülhallgatót számítógéppel akarom használni, oda már nem viszi át a beállításokat pl. pont a Spotify (Mac-en legalábbis), szóval külön megint be kell állítani kézzel mindent. Szerintem egyszerűbb és kényelmesebb, ha a füles megjegyezi a használatát segítő appban megadott EQ beállításokat és minden eszközön ugyanazt alkalmazza.
A megjelenés dátumára rákérdezek és írok, ha megtudtam, egyelőre csak a magyar árat mondták el.Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
czroland
csendes tag
"Realme Link magyarul sajnos továbbra sem tud, és regisztrálni kell egy fiókot a használatához"
Bár én egy realme buds air 2-t használok, azonban az alkalmazás ugyanaz és nem szükséges semmilyen regisztráció. Lehetséges, hogy ez telefonfüggő, nálam egy Oneplus 9-en fut, ami lehet a BBK család jóvoltából kiváltságosnak számít. Egy "dummy" usert hoz létre automatikusan (user 19579##), tökéletesen működik minden funkciója ami releváns számomra egy headsethez. -
dredjudge84
őstag
Bocsi lemaradt. Itthon mikortól lehet kapni? Mert egyelőre sehol nem találom.
-
dredjudge84
őstag
Dehát manuális eq van általában minden lejátszóban, és a deezerben spotifyban is. Akkor miért is hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest