- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
makkmarce #79 üzenetére
Azért nem kell félre magyarázni, sehol nem volt szó amd vs nvidiáról. Csak ha már felhoztad, hogy vagy rossz gpu tervezés vagy rossz vga tervezés, ami miatt nem ment a védelem, akkor már felhoztam, hogy nem lehet gpu gond, ha csak evga és ott is a két nagy étvágyú gpu-val szerelt vga esetében jött elő a gond, főleg, hogy a 3090 esetében valamiért sokkal nagyobb fogyasztással működött a kártya, mint kellett volna. Sok helyen írták, hogy spórolás ment az evga esetében, valahol azt is írták, hogy a vrm hűtés gyenge.....
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
makkmarce #76 üzenetére
A vrm-ről és annak hűtéséről írtam, azt nem fogja védeni a gpu védelme, mivel külső részegység, arról meg nem tehet az nvidia, hogy ezt a részt az evga vagy alul méretezte vagy elbaszta. A cpu-s tesztet fűszerezd meg azzal, hogy az alaplapi vrm-ről szedd le a hűtést és hajts meg benne egy 16 magos cpu-t, aztán imádkozz, hogy ne égjen szét az alaplap.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
makkmarce #64 üzenetére
Sok játéknál nincs limit mégsem hal meg a kártya, pl az említett warzone esetében is lobby betöltés közben 500-1000 fps-ig megy el, de közben a kártya terheltség meg leesik 30-40%-ra. Mondjuk a menüben nem értem, hogy egy mozgó háttér miért terheli jobban a gépet, mint maga a játék, de ezt egyre több játék esetében tapasztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest