Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bmc

csendes tag

válasz SL-27 #87 üzenetére

Igen de szerintem tökjo dolog h nem 1 tucat teloval mászkál az ember,pl nekem tetszik h nem sok defyt láttam még meg eleve motorolat és ezért is választottam ezt sok év után
    persze a razr az álom de jelenleg ha lenne ennyi pénzem sem adnék érte ennyit

• bmc

csendes tag

Gondolom mindenki olvasta már ezt:
    http://www.motorola.com/blog/2012/02/15/update-motorola-ice-cream-sandwich-news/
    Röviden elmondom a vleményem
    a motorola elmehet a picsába igy elsőkörbe
    én laikusként azt gondoltam h ha az oprendszer gyárto a tulaj akkor evidens h ha nem is mind de a sikertelok,tehát amiből relative sokat adnak el,és az adott időnél nem régebbiek meg mondjuk egy adott összegnél drágábbak automatikusan megkapják a frissitést,ha nem is a sandwichet de legalább az eggyel ujabb verziot.nekem defy+om van és relative olcson vettem az átlaghoz képest de ha teliáron vettem volna akkor lehet h szétcseszne az ideg h kiadok ennyi pénzt egy teloért és nem jön rá semmi.az meg hogy az anno csucsnak számito milestone t se frissiti az kritikán aluli és ezek után neki áll kiadni ieneket mint a defy mini ahelyett h frissitene.Motorola kapd össze magad mert igy megint odajutsz ahol voltál nem rég...jaaa és a listát nézve ezen telok negyrésze nemis kaphato nálunk hivatalosan vagy ami igen az iszonyat drága,igy probálnak felsőkategoriát csinálni a motobol vagymi?bocs a hosszu szövegért

Új hozzászólás Aktív témák