- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitiOne
tag
-
ronda
aktív tag
Én is venném már ha lehetne!
-
SL-27
tag
Aki nem ér rá keresgélni
Motorola RAZR Maxx 156.390 Ft
[link] -
BitiOne
tag
válasz
[Anduriel] #105 üzenetére
Nyitóárnak nem is rossz!
Kicsit lejjebb megy és lehet kedvenc Defy-met lecserélem (már ha az üzemidő tényleg állat). -
janes1976
őstag
Már elő is lehet rendelni!!!
155 ezer az ára.
-
halilali
csendes tag
Check out this brand new video of the MOTOROLA RAZR™ MAXX, with the longest talk time of any smartphone - coming to Europe in May!!
Jön ide is! -
Erre már érdemes lenne lecserélni a Defy-t.
-
HalasKYO
aktív tag
Kapható itthon ? Vagy ez csak külföld privilégiuma lesz?
-
dgoofy
csendes tag
és ha valaki megveszi ezt a telefont külföldön, akkor fogja tudni használni itthon?
kösz
-
SL-27
tag
válasz
errorcode06 #94 üzenetére
Optimista? Messze álljon tőlem. Csak egy érzés. Vajon mire vár a T?
-
SL-27
tag
válasz
errorcode06 #92 üzenetére
Jóóó, igaz...bocs. Én nem a MAXX-ról beszéltem
De nekem még mindig van egy olyan érzésem, hogy a T-nél a MAXX fog megjelenni. -
SL-27
tag
válasz
errorcode06 #90 üzenetére
Mégis kapható szolgáltatói kínálatban is. Bár ez valahogy elég döcögősen megy
Deeee...várjuk a megváltást rendületlenül -
bobi89
csendes tag
Hello Érdekelne nem tudja valaki.hogy EUROPÁBA és nálunk megjelenik e ??????????? És ha igen mikor köszi::
-
-
bmc
csendes tag
Gondolom mindenki olvasta már ezt:
http://www.motorola.com/blog/2012/02/15/update-motorola-ice-cream-sandwich-news/
Röviden elmondom a vleményem
a motorola elmehet a picsába igy elsőkörbe
én laikusként azt gondoltam h ha az oprendszer gyárto a tulaj akkor evidens h ha nem is mind de a sikertelok,tehát amiből relative sokat adnak el,és az adott időnél nem régebbiek meg mondjuk egy adott összegnél drágábbak automatikusan megkapják a frissitést,ha nem is a sandwichet de legalább az eggyel ujabb verziot.nekem defy+om van és relative olcson vettem az átlaghoz képest de ha teliáron vettem volna akkor lehet h szétcseszne az ideg h kiadok ennyi pénzt egy teloért és nem jön rá semmi.az meg hogy az anno csucsnak számito milestone t se frissiti az kritikán aluli és ezek után neki áll kiadni ieneket mint a defy mini ahelyett h frissitene.Motorola kapd össze magad mert igy megint odajutsz ahol voltál nem rég...jaaa és a listát nézve ezen telok negyrésze nemis kaphato nálunk hivatalosan vagy ami igen az iszonyat drága,igy probálnak felsőkategoriát csinálni a motobol vagymi?bocs a hosszu szövegért -
SL-27
tag
ICS frissítés az alábbi készülékekre várható:
[link] -
iguanodon
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudom megrendelni a motorolárol mindig kiír valamit. -
griiischdoov
tag
de jön-e európába? drágább mint a sima RAzr?
-
allando
tag
És a töltési idő?
-
adalbert1
veterán
Ezt több okostelefonnál is megléphetnék a gyártók, 1-2 mm pluszt szerintem sokan elviselnének.
-
Probber
őstag
Igen jó érzékkel kalapálta össze ezt a készüléket a Motorola, ezzel az akkumulátorral pedig már-már egy igazi kuriózum.
-
[Anduriel]
aktív tag
-
vatai_b
csendes tag
végre valahára értelmes hardveres innováció az apple berkein kívülről is, és nem eszement-megalomán kijelzőméret és processzor növelés...
Ez az elgondolás nagyon remélem hogy hamar be fog futni a többi gyártónál is. Minőségi anyaghasználat (samsung nem is értem hogy engedi meg magának a prémium telefonokon is a gagyi műanyagot..), nameg a teljesen zárt telefonház, aminek az eredménye hogy a mérnökök ügyesebben tudják kihasználni a helyet a telefonban, így belefér értelmes méret mellett egy rendes méretű akksi is
Arról nem is beszélve hogy a motorola-google fúzió vajon majd milyen nexus-t fog eredményezni
Az mwc izgi lesz. -
BitiOne
tag
Én azt várom már, hogy egy jó nagy akkumulátorra ráépítenek egy kis chip-et és egy kijelzőt és kész is az új generációs mobil.
-
Dwokfur
csendes tag
Remélem Európába majd a RAZR MAXXXXX fog jönni, ami még 5mm-rel vastagabb és 6600 mAh-s akkumulátort kap. Meg belelógott a bilibe a kezem...
-
Illumination
csendes tag
Na ez tiszteletre méltó! A Motorola legalább érti, hogy elég ciki, és hiába van sok csicsa program, ha nem tudod használni őket, különben már lehet este azt sem tudod megnézni mennyi az idő mert lemerültél.
-
kiskaktusz
addikt
Nem semmi
-
asdfhun
csendes tag
Szerintem meg, el nem tudom képzelni, hogy valaki még hallgat rádiót az autón kívül...
Tehat akinek nincs autoja, az nem hallgat radiot?
Es az is elkepzelhetetlen, hogy valaki nem autoval, hanem pl. vonattal/busszal megy meloba/iskolaba? Ne legyunk mar ennyire korlatoltak
Nem fenyeget a veszely, de radio nelkul tuti nem vennem meg, hiaba jott ra vegre valaki, hogy nagy akksi kell egy telefonba. Talan a tobbiek is rajonnek majd. -
-
ksanyo
tag
mindenki ujjong a nagy akksi miatt..miért nem engednek a gyártók a többségnek?? 100szor több értelme van az üzemidőnek mint a vékonyságnak..erre már én is azt mondom hogy kell
persze erre meg nem forgalmazzák itthon..vajon kanadában is kapható majd vgy csak us? ..egyre szimpibb ez a motorola...a két kártyás droid húzásuk is jó, persze az meg csájnamobil..
-
fleetcmd
tag
A gigászi akkumulátora ellenére is csupán kilenc milliméter vastag a Motorola kevlárba, acélba és üvegbe csomagolt prémium okostelefonja.
lekvárnak olvastam...
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Csak annyit mondok, hogy Ide vele!
-
zsirfecske
addikt
válasz
FragMaster #49 üzenetére
miért, amúgy meg egy buta headsethez van kötve, amivel szenvedés a kábelelvezetés nyáron és télen egyaránt.
én mw600-at 6000-ért vettem újonnan vaterán apró led hibával, bő 1 éve használom biciklizéshez, gyalog és bkv-n. el nem tudom képzelni hogyan lehetne egy ekkora lapát telefont bedugott fülessel kényelmesen használni. próbálj meg razr-be drótos headsetet dugva tekerni (hova teszed a telót biztonságosan nyáron? ha a táska zsebéből vezeted ki akkor kínszenvedés levenni azt stb.), vagy szimplán csak kabátot lekapni télen mikor be vagy kábelezve. az említett fülessel minden kényelmesebb, bt-n pedig pikkpakk bejön a hívás ha kell.
persze alkalmanként rádiózni elég egy gyári headset és beépített tuner, de egy ilyen kategóriájú telefonnál eszembe se jutna elégedetlenkedni a hiánya miatt. egyszerűen költs rá plusz egy tizest, ha annyira kell a funkció, eredőben sokkal jobban is jársz.
amúgy az igaz, hogy a moto is kinyomhatna már egy értelmes rádiós stereo bt fülest, mert az mw600 sem tökéletes, és persze nem passzol rajta a logo sem
-
-
F-ECT$
titán
válasz
DeathAdder #56 üzenetére
-
kapeti07
senior tag
Jó funkcionalitás, jó design. jó üzemidő. Ennyi. A moto megcsinálta, hátha ez kihúzza őket a szrból
-
DeathAdder
veterán
Szóval ha ha hétfőn reggel felkelek, leveszem a töltőről egész nap nem vagyok otthon, adatforgalom bekapcsolva, netezgetek és ugyanígy teszek másnap is ,akkor kedd este éjfél-hajnali 1 körül, elég ha ráteszem a töltőre?
-
Gyula88
tag
Az üzemidejét elfogadnám az SGS2-mbe
-
Cyberpunk
félisten
válasz
FragMaster #49 üzenetére
A többinél is mivel az antenna szerepét általában a füles tölti be.
-
válasz
FragMaster #49 üzenetére
Teljesen jó megoldás, én is ezt a headsetet használtam a Nexus S-hez, de a Defy és Neo esetén is ezen hallgatom a rádiót...
-
errorcode06
őstag
válasz
errorcode06 #47 üzenetére
Lejárt az időlimit, de itt van.
-
banhammer
veterán
Miért nem lehet a többi mobilba is ilyen izmos akkumlátort rakni?
-
Cyberpunk
félisten
Részemről nyugodtan lehet 2-3 mm-el vastagabb, ha cserében lényegesen tovább bírja szuflával. Mert azért vicc, ha 3-4 óra alatt meglehet fektetni egy készüléket, persze ha komolyan használja az ember.
A túlzott vékonyításnak nincs értelme én szerintem. Lassan ráírhatják a dobozára vigyázat vág.
-
superecneB
őstag
Szerintem normális határok között ezzel nincsen gond, de bízzunk benne, hogy a fejlesztések végre beérnek valahova - bár nálam a témában jártasabb emberek azt csiripelik hogy az elkövetkező jó pár évben nem lesz változás akkumulátor szinten... Én inkább azt tartom elképzelhetőnek, hogy a jelenlegi akkumulátorok mellet hamarabb fogják leszorítani az egyes elemek fogyasztását elfogadható szintre.
-
szebev
senior tag
Ezert van ertelme a vekonyitasnak , hogy nagyobb aksit tegyenenk bele ! Idovel nagyobb lesz az aksi, mint maga a telo ! Figyeljetek meg !
-
XtremLor
őstag
Persze lehet orvosolni, de ha 3000mah aksit veszel uj hátlap is tartozik hozzá mivel nem egyezhet meg a kisebbel a mérete, fizikai képtelenség + nem 1-2 mm lesz vastagabb a telefon, a vonalai teljesen átalakulnak, magyarán megmondva ronda lesz! Ha jo minőségűt akarsz venni abból is nem uszod meg olcsón, ha olcsot veszel lehet megjárod és nem fogja tudni még a felét se annak mint ami papíron van, vagy hamar elhasználódik(van rá jópár példa). Külső akkus case is van de az megint csinál egy fél téglát a telefonból!
-
más ilyet miért nem tud?
-
XtremLor
őstag
A többi gyártó is példát vehetne és gyárthatna hasonló kivitelben is telefonokat, az okostelefonok talán legnagyobb hátránya a botrányosan rossz üzemidő!
A példa is mutatja lehet orvosolni ha gyártók is ugy akarják! -
mumk1
addikt
Készenléti időnek 380 órát adnak meg, az majdnem 16nap.
Ha csak a fele igaz, az sem rossz.
Kiváncsi vagyok, hogy csak az akku méretét növelték meg, vagy más sűrűségű Li Ion-t használnak ehhez a teljesítményhez.
-
Cyberpunk
félisten
Ha kell rádió akkor [link] egy ilyennel megoldható a dolog. Szerintem itt az üzemidő bőven kárpótolna bárkit a rádióért.
A rádió hiányára meg magyarázattal szolgálhat az, hogy az elsődleges piaca a Motorola-nak az USA. Ha ott nem divat ez akkor minek tegyen bele?
-
Benőke
őstag
3300 mAh?
Végre. Nem baj ha nehéz is, de intenzív használat mellett is kibír 1 napot.
Lájtosan használva is elmegy 3 napot. Ha nem piszkálják ki fog bírni majd 1 hetet... Nem mindegy... -
andris1602
aktív tag
repes a szivem, hogy a kedvenc gyártóm ilyen jó telefont csinált.
ez a fejlödés jó iránya.
-
FragMaster
addikt
válasz
Cyberpunk #11 üzenetére
Én személy szerint gyakran használom és szimpatikusabb az adatforgalmat generáló online rádióknál. Kissé frusztráló az is, amikor 10-20 ezres vackokon vígan mosolyog ez a funkció, míg néhány nagyból meg kimarad (pl. GN-nál meg még dühítőbb, mert ott még chip is van, csak a bekötés hiányzik
).
Ámde nem létszükség, azért bökte meg a szememet, mert beleírták a cikkbe, mint jelen lévő képességet. -
csibor
addikt
Én nem értem a cikk szerint van bent fm rádió, szerintetek meg nincs
Most kinek higgyek.
-
kolosanyi
veterán
Na tessék, ezt mondja már mióta mindenki. Nem kell idióta vékony telefont csinálni csak simán vékonyat, és akkor máris lehet hozzá tervezni értelmes akksit, ami illik a dizájnhoz, nem pedig olyan otromba fos, mint a legtöbb kiegészítőként megvásárolható hasonló kapacitású akkumlátor. "You Moto, you played well!"
-
ZCoyote
őstag
Az amerikai Verzion Wireless kínálatában
Nem Verizon?
-
P00By
nagyúr
Jó kis okosteló!
-
F-ECT$
titán
válasz
Cyberpunk #11 üzenetére
Mert kell. Dumálós műsorokat szoktam rajta hallgatni, és mivel 500 Mb a netes keretem (wifi meg nem mindenhol van), így marad az fm.
Az akksi pedig tényleg brutál, nekem a 2000-es akksival elmegy az sgs2 5-6 órányi kijelzőhasználattal egy napot (gondolom ez a telefon is kb ennyit bír az alap 1900-as(?) akksival), ezzel a 3300-assal akár 10 órányi kijelző is összejönne, ami reggeltől estig tartó nyúzást jelent
-
JoeYi
őstag
eredeti akksival mennyi a beszélgetési idő?
-
Apika
addikt
Brutál akkuval szerelték, és mégsem lett ormótlan... Gratula!
(#11) Cyberpunk: Szvsz manapság egy rádiónak alapban benne kellene lennie...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
FragMaster #6 üzenetére
Minek az?
-
Prof01
veterán
A megjelenését követően pont arra gondoltam, hogy miért kell ennyire vékony teló, mint a RAZR? Miért nem tesznek inkább kicsit nagyobb akksit bele, hogy használni is lehessen 1 napnál többet?
Erre itt is van! Szép volt Motorola!Ez kell nekem!
-
F_Gergely
őstag
Március végén megyek külföldre, első nagyobb beruházásom egy ilyen telefon lesz. Ez a telefon az amire azt mondom KELL!
-
lmisi
senior tag
Kingdom-ság
Elégedet defy tulajként, pedig szoktam ekézni a Motot, nem vasilag, hanem a zárt bootloader és a teljesen fölösleges moto-blődség software-s katyvasz miatt. -
tjb007
nagyúr
válasz
FragMaster #6 üzenetére
Ebben sem lesz.
-
FragMaster
addikt
Most akkor ebbe a változatba került FM-rádió? Az itteni teszt szerint a vanilla változatban nincs.
-
stbtamas
aktív tag
Ez már döfi! Remélem más gyártó is átveszi ezt a stílust, ha a motorolának sikerült, akkor másnak is sikerülhet. Nekik is jó ha a felhasználók elégedettek. Remélem mások is meglépik ezt és startból ekkora aksikkal indítják útjukra a telefonokat... Már csak azért is hogy mindenhol legyen elérhető..
-
Cyberpunk
félisten
A többi gyártónak. Tessék példát venni a Motorola-ról!
-
tjb007
nagyúr
Azt el kell ismerni, hogy a Motorola tud normálisan telefont tervezni, gyakorlatilag csak 2 milliméterrel lett vastagabb ami nudlifing.
Hivatalosan egyelőre Verizon only de ha nem is lesz máshol kapható nem hivatalos forrásból úgyis be lehet majd szerezni.
-
Psytech
őstag
Na, erre azt mondom, hogy ez igen, ez újítás. Követhető példa lenne, hogy egy csúcskészülékből kiadnak egy variánst a vékonyság szerelmeseinek, meg egyet azoknak akiknek a funkcionalitás (ez esetben a hosszabb üzemidő) számít.
ui.: Európába is jöhetne.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged