Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsirfecske

addikt

válasz FragMaster #49 üzenetére

miért, amúgy meg egy buta headsethez van kötve, amivel szenvedés a kábelelvezetés nyáron és télen egyaránt.

én mw600-at 6000-ért vettem újonnan vaterán apró led hibával, bő 1 éve használom biciklizéshez, gyalog és bkv-n. el nem tudom képzelni hogyan lehetne egy ekkora lapát telefont bedugott fülessel kényelmesen használni. próbálj meg razr-be drótos headsetet dugva tekerni (hova teszed a telót biztonságosan nyáron? ha a táska zsebéből vezeted ki akkor kínszenvedés levenni azt stb.), vagy szimplán csak kabátot lekapni télen mikor be vagy kábelezve. az említett fülessel minden kényelmesebb, bt-n pedig pikkpakk bejön a hívás ha kell.

persze alkalmanként rádiózni elég egy gyári headset és beépített tuner, de egy ilyen kategóriájú telefonnál eszembe se jutna elégedetlenkedni a hiánya miatt. egyszerűen költs rá plusz egy tizest, ha annyira kell a funkció, eredőben sokkal jobban is jársz.

amúgy az igaz, hogy a moto is kinyomhatna már egy értelmes rádiós stereo bt fülest, mert az mw600 sem tökéletes, és persze nem passzol rajta a logo sem :)

Új hozzászólás Aktív témák