- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
beloadjoker #117 üzenetére
Nem csináltam még ilyet, de -- szerintem -- ami kell hozzá, az egy állvány, és az, hogy a zársebességet tudd állítani (no, és egy fényforrás, de ezt gondolom már kitaláltad). Szóval, ha "expót" tudsz állítani, akkor a többi már adja magát.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Szatyor95 #37 üzenetére
Sajnos ilyen világot élünk. Ma az utca emberének készítik az okostelefonokat. A cél, hogy a "legegyszerűbb lélek" is tudja használni. Ezzel nincs is baj. Az agyonbonyolított cuccokból nem lehet sokat eladni. A probléma inkább az, hogy közben hajlamosak megfeledkezni a többiekről (kockák, kütyü bolondok, stb.). Az "advanced" menüt szépen elhagyták...
Ma, az a menő, ha valami "simple" meg "clean".(#38) batai15
Ez nagyon nem droid specifikus. Sőt! Mind a mai napig ebből a rendszerből lehet a legtöbbet kihozni. -
<Adamsky>
nagyúr
"...remélhetőleg egyre több ilyen szoftver) ki tudja használni a kamerája képességeit."
A Camera FV-5 ilyen, sőt bizonyos készülékhez (Xiaomi Mi2, Mi3) egy ideje már létezik ilyen kamera app.
(#3) sz.balazs.95
".. a gyári kameraszoftver mégsem képes erre."Ezen semmi meglepő nincs. Bennem már az első Droid-os telefonom alkalmával megfogalmazódott egy olyan összeesküvés elmélet, hogy a Google szinte direkt csinál mindent nagyon sutára / egyszerűre. Mindezt azért, hogy kedvezzen a fejlesztőknek. Elég csak a stock Android-ot megnézni ...
(#4) Szatyor95
Szánalmas vagy sem, de az alap alkalmazások -- általában -- tényleg szög egyszerűek. Akik kicsit igényesebbek, rögtön alternatív megoldás után néznek. Én pl. anno azzal kezdtem a Droid-ra költözést, hogy kerestem egy tuti zenelejátszót (mert nekem ez fontos, és mert a Froyo-ban lévő szánalmas volt). Megvettem a PowerAMP-ot, oszt' csókolom ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest