Új hozzászólás Aktív témák
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
<Adamsky> #36 üzenetére
" A Camera FV-5 ilyen "
Én SIII LTE-n próbáltam a Camera FV-5-öt, sajnos nem a nyers fájlt menti .dng-be, hanem a tömörített Jpeg-et konvertálja át dng-be. Az eredmény képminőségileg ugyanaz, kivéve, hogy 5-6Mb lesz egyy fájl... :/ A hosszú záridők sem úgy működnek, ahogy kéne, szóval a sw megteszi, ami tőle telik, de a hardveren semmi nem tud változtatni.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
<Adamsky> #36 üzenetére
Pont ez a gond. Lehet egyszerű, de azért odáig csak ne menjünk már le, hogy bizonyos képességeket szoftveresen kihagynak, letiltanak. Itt van ugyebár ez a RAW dolog. Aztán a Nexus 6-nál is már néhány dolgot nem aktiváltak, sőt. Még az én Xperiámon is kihagyta a Sony a duplakoppos ébresztést. Pedig hardveresen tudja.
Elég lenne annyi, hogy ugyan lehet mondjuk RAW-ba felvenni, de csak xy megkötéssel. Akinek ez nem tetszik, az leszed mást. Akinek meg tetszik, tudja használni. Bár ezt megint felhasználói szemszögből írom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Elden Ring
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest