- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raszputy1n #5 üzenetére
-
raszputy1n
csendes tag
válasz
Thunderzolee #3 üzenetére
Gondolod, hogy ez fog történni?
-
Pukkancs
aktív tag
Még nem gondolkoztam ezen, de most így ezt elolvasva azt tudom mondani, hogy jó nagy baromság.
Sőt nagyképüen hangzik pl a microsoft.microsoft is, meg hogy nézne már ki az is, hogy pukkancs.blog.pukkancs? Csupa hülye ül ott fent, az okos emberek éppen hsz-t írnak ide. -
válasz
raszputy1n #2 üzenetére
Teljesen igazad van.
Egyértelmű, h a pénz vezetett ehhez.
Sajnos egy jól működő rendszert feláldoznak a tőke oltárán.Esetleg a cégek tudják csak megállítani, ha egyszerűen nem élnek a saját domain lehetőségével. Remélem jó pár spekuláns nyakán marad majd az előre megvett domain.
-
raszputy1n
csendes tag
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
Igazából szerintem nem az .xxx-szel van baj, hanem hogy sok pénzért lehet előnyt vásárolni, amivel szétcsesznek egy viszonylag logikusan működő rendszert. A .com, a .hu és az .xxx is gyűjtőfogalmak, ami nem valakinek a pénztárcáját gyarapítja, hanem csak segít eligazodni. Ezzel a döntéssel ennek annyi, akármennyi józan esze is van a ICANN-nak, nem fog tudni gátat szabni az ezzel kapcsolatos nyerészkedésnek.
-
Olvastam én is máshol.
Lehet, h maradi vagyok, de nem nagyon örülök ennek.
Persze, biztos van haszna is, de én jobban szerettem a .hu, .net, .com, .org, stb végződéseket. Talán a .xxx az egyetlen, amit meg tudok érteni, bár egyet ezzel sem értek; sokszor kell keresgélnem adult oldalak közt képeket, jó volt eddig, h nem voltak megkülömböztetve a felnőtt tartalmú oldalak, de végülis meg tudom érteni, tudom, h egyesek szerint a fejlődő ifjúságra káros oldalakat ezután könnyebben le lehet tiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest