- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sequadon
tag
1. Biztosan, keresgélek is ez ügyben, de tegnap érdekes dolog történt. Filmet néztem a RasPi-ra csatlakoztatott HDD-ről hálózaton keresztül és egyszer csak megállt a film, a meghajtó nem volt elérhető. Pedig a lemez pörgött és olvasás is folyamatos volt, ugye ment a film. Ezt nem igazán tudom hova tenni, azt sem tudom egyelőre hogy két külön probléma, vagy a kettő összefügg. Ha hazaértem kipróbálom ezt.
2. Semmi error, csak simán nem elérhető a webes felület (a keresett oldal nem található). Az androidos app dob valami hibaüzenetet, de azt hiszem az is csak arról szól hogy a kiszolgáló nem található.
-
Sequadon
tag
Sziasztok!
Először is köszönöm a cikket, jó ötleteket merítettem belőle. Új vagyok még a Pi/Linux vonalon, így lenne pár kérdésem, hátha kapásból tudtok rajtam segíteni.
1. 2,5 külső HDD-t a monitoromba épített HUB-on keresztül csatlakoztatom a Pi-re, egyelőre így tudom csak a tápellátását megoldani. A problémám az, hogy ha nincs művelet x ideig a vinyón, akkor leáll és nem is érem el többé. A könyvtár ahová be van csatolva üres. Csak újraindítással tudom orvosolni. Windows vonalon ez úgy nézett ki, hogy leállta vinyó, ha viszont megnyitottam a meghajtót akkor 5-10 mp felpörgés után elérhető volt. Erre van valami megoldás? Azt nem szeretném ha éjjel nappal menne, de ne is kelljen minden leállás után újraindítanom.
2. Transmission web interface időnként nem elérhető, mobilos alkalmazás szintén. Status-ra active/running-ot ír. transmission-daemon stop, majd transmission-daemon start kelti csak életre újra. Ezt vajon mi okozza? Log errort produkál, de tudtommal ez nem akkora gond és pláne nincs köze a webes interface-hez.
Ha van valami ötletetek azt megköszönöm.
Üdv: Seq
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest