Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Viszont a 4K@60fps pont az amire igazan szukseg sincs, csak ritka esetekben, bar teny, hogy hianyossag.
Lehet, en 4-5 honapja probaltam es rogton eldobta amikro a drivert kellett inditani, aztan nem volt kedvem kidebuggolni.
Mikrotik azert eleg gyenge prociban, ha az ip filtert elkezded hasznalni. Vagy draga.
Azert a solidrun intel procival jott, raadasul som+alaplap felepitessel. Amdtol azt varnam, hogy max 100 dollar kornyekere hozza, mivel a ryzen R1505G $80 msrp. ITX-el az a baj, hogy sokkal nagyobb, no meg zabalnak is ehhez kepest. Persze, en is ITX-et raknek oda, ha kenytelen vagyok x86-ot hasznalni es a 17x17 centi nem szamit.
En mondjuk nem itelkezek, szerintem megvan a helye. Egy stock amd-s cucc arukeszletben es elerhetosegben is jobban indit, mint eldugott kis lapok, nomeg van penz olcson adni, hogy rakapassak a nepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi