- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
válasz
DeathAdder #34 üzenetére
~20% különbség egyáltalán nem elhanyagolható. Könnyen el tudok képzelni olyan szituációt, amikor az egyik még elég, másik már nem a nap végéig.
-
DeathAdder
veterán
Persze hogy nem.
Ezt is ugyanúgy naponta kell majd tölteni mint egy 4000 mah-ost, mert sosem tudni mit hoz a holnap és hogy elmegy-e a következő nap végéig.Csak az egy napot bírja ki, azt meg kibírja úgyis.
-
törölt tag
Azért az a -100mAh nem olyan tragédia az OP3T-hez képest. Nem hiszem, hogy érezhető változás lesz használati időben.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
slimshady #14 üzenetére
A legújabb leak szerint 3300-as aksit fog kapni.
-
törölt tag
válasz
takacsbotond #18 üzenetére
Főleg Vsonic VSD3, de volt több más is, LZ A2, TFS Seris 1S, Ostry KC06A... De nincs már meg a teló, váltottam másra.
-
DeathAdder
veterán
válasz
takacsbotond #21 üzenetére
lehet, üveg telefonom nem volt még, de nem is szeretnék.
Bőr, vagy bőrhatású műanyag, nekem teljesen mindegy, de igen legjobban én is azokat az érdes puhább tapintású telókat szerettem. Kedvencem a note4 volt, vas keret és puha érdes műanyag hátlap
-
takacsbotond
őstag
válasz
DeathAdder #19 üzenetére
Én inkább bőr hátlapnak örülnék mint a G4-en, de még mindig jobb a fém mint az üveg.
-
DeathAdder
veterán
Csak ne legyen vasból.
Már a 3 is nagyon vékony, ráadásul vas, és úgy csúszkál a kézbe hidegben/melegben/szárazon hogy az nemigaz..Sokkal praktikusabb lenne valami minőségi műanyag.
-
SkiDev
őstag
Miért is ne?
Mint az Alcatel-nél mikor megfordíthattad a telefont.
Csak itt lenne alul, felül, hátul középen egy ujjlenyomatolvasó, amelyek bekapcsoló gombok is lennének. A hangerőszabályozó kamera alatt
mint az LG-nél + mindkét oldalt is lenne, dual kamera a két végén hátul, jack alul-felül és a szlogen meg használd, ahogy szeretnédMár engem is kezd érdekelni szép lassan ez az ötös. Vajon fog-e tudni többet adni a G4-emnél?
-
slimshady
senior tag
Egy pillanatra megijedtem amikor megláttam a cikkben a '3000'-et, azt hittem az az állítólagos akku kapacitás, mert az elég sovány lenne.
-
Shyciii
veterán
-
törölt tag
válasz
kovaszoskeny #10 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy hány bit meg hány kHz. A mosógépem is tudja már manapság a 24/192-t, de ettől még dinamikátlan és részletszegény a hangzása sajnos a telefonnak
A qualcommos cuccok ilyenek szoktak lenni.
-
ribizly
veterán
Óóóó. Na akkor lesz itt még oreo nekünk (o+3) is! Ez dicséretes!
-
Shyciii
veterán
Párszor már írtad, hogy a Oneplus 3/3T kamerájával nem vagy megelégedve. Leírod nekem (akár priviben), hogy mi a gond vele? Mert anno a Oneplus One kameráját szerettem, Oneplus 2-őt meg már nem, de a jövőben várható, hogy Oneplus 5-re váltok majd, és csak kíváncsiság miatt kérdezem, hogy a Oneplus 3-nál mi lett a gond a kamerával.
-
ghiottone
nagyúr
Ha nem lesz üveg hátlapja, kap egy normális aksit és az ujjlenyomat olvasó marad elől, akkor esélyes lesz nálam is.
-
kovaszoskeny
aktív tag
Ez a marketing bakker... ,,, agyhalott zombiknak max ...
-
törölt tag
Akkor elvileg kisebb lesz a 3-nál? Nem lenne rossz úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Tesla topik
- Lightyear - befektetési app
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest