- A HMD visszalép az USA piacáról
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Abban én is egyetértek, hogy mindenkinek értőn kell olvasni a tesztcikkeket és a saját következtetéseit levonni. De vajon hányan vannak akik csak az összegző grafikont nézik, amiből azonnal látszik, melyik VGA a "jobb".
Tetszik érteni?Én már levontam a saját következtetéseim: A PH!-n jövőbe mutató teszteredmények születnek (nyilván helyesen, hiszen VGA kártyát több évre veszünk), de ha a kárpátmedencei pillanatnyi rögvalóságot szeretném feltérképezni akkor lehet más teszteket más következtetéseket is el kell olvassak.
(#191) djculture: Mármint úgy érted a "fedélzeti" memória mérete vagy a frekvenciája esetleg az átviteli sebessége fogja vissza a tuningot? Vagy magát a kártyát?
A 128bit nekem is riasztó, de ezt már többen több helyen leírták, érvelték, hogy nem ez a fő gátja a 3D teljesítménynek és még az esetleges akadásokért sem ez felelős. Én csak mérési eredmények bírtokában tudnám cáfolni, de idevágó tesztet még nem láttam.
-
proci985
MODERÁTOR
dx9nél felsőkategóriában tényleg ritkán alacsony az fps. Witcherrel mondjuk nem játszok.
egyébként eltérő mérések nem problémásak, én mostanában a tomshardwaret kezdtem el megint olvasni, mióta mérnek kirajzolási időket és 5760x1080at is. anno akkor hagytam őket ott, amikor képesek voltak egy yorkfield és egy GTX295 mellé 2gb ramot rakni a tesztgépbe, hogy az elég. miközben a crysis és a supreme commander bent volt a tesztcsomagjukban (mindkettő be tudott zabálni 3-3.5giga memóriát saját tapasztalatok szerint, 4+giga ramból is tudtak profitálni).
levonni a saját következtetéseket szerintem is a legjobb megoldás.
-
fsb1000
nagyúr
"de miért lenne az jó, ha minden oldalon ugyanazt olvasnád?"
hehe... egy VGA teszttel kapcsolatban ez még bizarr kérdésnek is tűnhet. A színikritika (részben) ízlés kérdése , de az fps egy elég konkrétan mérhető jellemző. Na mindegy...
Legalább ilyen bizarr helyzetre utalhatna ha azt kérdeznéd.
de miért jó, hogy a PH!-n mindig mást olvashatsz?OK, ne folytassuk ezt a szálat, már egy másik teszt alatt is meg lett beszélve.
-
Sinesol
veterán
Igaz a valtozas latszik es persze nem is kell hogy mindenhol ugyanaz az eredmény legyen, csak a techpowerup-nál hozzaszoktam a nagy reszletessegü tesztekhez, külön tetszik hogy vagy 5 felbontason külön vannak ertekelesek benne meg rengeteg fajta vga, na persze nagyobbak a forrasaik is gondolom.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem, az AMD ehhez a lapkához tervezett 8 pixel/clock rasztermotorokat. Az 1:1 arány megmaradt (2x8 raszter és 16 color blend). A 8 pixeles raszterre amúgy is szükség van a Kabini és a Temash SoC-okhoz, mert oda a 16 pixel/clock csak tranzisztorpazarlás lenne.
(#91) oliba: A Bonaire még nem valós Sea Islands. [link] - nem tartalmazza ezeket a fejlesztéseket, noha többet tud, mint a normál GCN, amolyan Southern és Sea Islands közti állapot, de közel lényegtelen a különbség. Igazából erre az AMD amúgy sem tér majd ki, mert ezeknek az extráknak a zöme csak a Kaveri APU-ban lesz hasznos. Dedikált GPU-ként nem nagyon fognak itt a fejlesztők a rendszermemóriába dolgozni a PCI Express felületen keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TP-LINK routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest