- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Mobil flották
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
proci985 #129 üzenetére
Szia ,ezt nagyon nagyon sajnálom,tehát :támogatás,és technika akadálya van a töbmonitoros játéktesztnek.
Azért kiváncsi lettem volna egy 3 monitoros tesztre ,mire képesek nagy felbontás+
normál grafikai beállytások mellett futttni néhány gamest ,ergo mennyivel csökken a Fps,és hol fogy ki a memoriából ,egy 4Gigás, vagy 3 Gigás kártya(NV us AMD)
Azért köszönöm a válaszod.
Néhány video töbmonitoros CF konfigre.+játékteszt
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Én azért találtam néhány games-t,de ez nem azt jelenti gondolom ,hogy ez ilyen egyszerü lenne.
Fly simulátorról már nem is beszélek,+néhány autós játékról.
Üdv tisztelettel( a cikk egyébként tárgyilagos,és független ellemzés köszönet érte) -
MZperX75
addikt
Azt nagyon sajnálom,hogy ilyen drága felsőkategóriás videókártyákon nincs, többmonitoros teszt,
igazán, aki GTX580SLI ,GTX570SLI ,vagy ,HD6990,HD5970,6970CF, 6950CF -et vesz játékral ,akkor minimum ,hogy legyen mellette 2- 3 Monitor,így ennek a tesztje nagyon híányzik ,ha már csúcskategória,akkor legyen a teszt is az ,persze, ha nem is 5 monitoros system ,ugye mert azt a GTX-ek nem annyira támogatják,de legalább legyen 2-3 moncsis is!
Szomorú hallgatnom, ezt az AMDX4,X6kontra Icore7-et,melyik a gyorsab melyik nem.
Csúcskategóriás gépet veszel akkor minimum i7-980,vagy 990-en (260.000ft GTX580SLI)
nem hiszem ,hogy az aki megteheti ,hogy 260.000-ért vagy 200.000 vesz videókártyát
egy 30.000ft -os (magambol indulok ki ,mert nekem ez van, vesz Phenom 2 X4-945 prockót) tesz alá....
No de mindegy, a cikk azon része,ezektől a hiányosságoktól eltekintve ,korrekt!
HD6990-et sebbessére találták ki, 50.000ft-al olcsóbb mint a GTX580CF 140W-al kevesebbet is fogyaszt és teljesítményben lényeges nagyságrendi különbség nincs.
Szeretettel várjuk az NV -tól GTX590-es "kávéfőzős" fenevadát(gondolom nagyon limitált szériára kell gondolni)max1000db
Ha kettő küzül kell választani ,egyenlőre 6990-et dicsőítem,de majd meglátjuk.
THX grat........
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest