- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Ne álmodozzatok már!
Aki azt hiszi, hogy tud annyit, mint egy 3870 az nagyot csalódhat.
Én 5670-et teszteltem, az alig jobb a 4670-él, és a 9600GT-től meg lemaradt. Nem a mostani kínai változatot, hanem egy eredeti asus kiadást izzasztottam. Teljesen biztos, hogy egy 5550 még a 4670-et sem éri utol, nemhogy a 3870-et.
Ezek a kártyák tökéletesek alacsony fogyasztású mozis gépekbe, persze nem ekkora ventivel, de játszani ne ezzel akarjunk már.
Érdekes, hogy itt sokaknak fullon mennek a játékok régebbi kártyákkal, nekem meg 1280-ban is éppen csak eldöcög a BC2 4670-el minden szűrő kikapcsolása melett.
Persze tökéletesen igaz, hogy mindenkinek mások az igényei. És az is, hogy régi játékokkal el lehet kocogni, csak én úgy látom, hogy akiknek új gépet rakok össze, azok valahogy mindíg az új játékokkal akarnak játszani.
-
antikomcsi
veterán
Totálisan felesleges a gddr5. Játékra nagyon kevés a kártya így is, filmezni meg bőven elég lenne a gddr3 is.
Megkezdődött a hülyítés a másik irányba is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest