- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Úgy más a leányzó fekvés akkor.
A linken meg átlag fps-ek vannak, szóval ha átlagban annyi, a min. bőven becsúszik 30 alá, ami nekem autós játékban vagy fps-ben már nem nagyon elfogadható.anaqer:
szóval akkor HD5550 még annyit sem bírna. Az, h milyen gépem van, szvsz telejsen irreleváns, ha 2 héttel ezelőtt nézed, egy Trio lett volna benne.Váltogatom a karikat elég gyakran, most épp ez van. De pont amiatt, h váltogatom, sokat kipróbáltam. Pl egy HD5770 teljesen elég 1280-ba, de a DX11 ugyanakkor teljesen megfogja. Metro2033-ban átlagban tol 20-23fps-t, ami nekem játszhatatlan.
Metalfan:
lásd
anaqer-nek a válaszhunfatal:
Te miről beszélsz? Kit érdekel a HD3870? Kit érdekel az 1680x1050? Csöndben maradtál volna... -
joshua7
veterán
Már megbocsáss, de kizártnak tartom, h minden maxon, 4AA-val egy HD4670-en értékelhetően fusson fullHD-ben. Pláne egy GTA4.
Az, hogy kinek-mi a játszható, az persze relatív. Ez vagy ez alapján mondjuk erősen lehetetlennek tartom a játszható szintet, de van akinek a 10fps is játszható, szóval minden relatív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest