- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
én azt mondom a második citys képre is hogy természetes. Amit lény alkot természetesnek kell lennie.. Kérdés akkor,hogy mi nem természetes. Semmi. Minden az...
A másik témáról, vagyis hogy az ember miért nem állat, válasz:
-Nem a fejlett kommunikáció miatt (vannak élőlények amik nálunk sokkalta bonyolultabban kommunikálnak, persze nem kell ezt felnagyítani, mivel nem a zh-t beszélik meg, de mindenképp azt gondolom, amit mi alapból tudunk - beszéd, nem emel ki minket.
-Nem azért - mert "gondolkudunk", mert agytevékenységnek hívjuk ezt, biologiailag megközelítve már nem is beszélhetünk pl. érzelmekröl ugye? Mert azt nem nagyon látja a mikroszkóp.
-Azokért a dolgokért vagyunk emberek, amiket nem lehet tudományosan leírni. Szóval lehet hogy egy tudós számára egy fejlett kutyámajom vagyok, de attól én még tudom ki vagyok. Épp ezért nem vagyok állat.
bocsha picit elszálltam, de hajnalban nem tudok foglamazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest