Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Értem.
Az ufos dolgot, ha létezik is, nem feltétlenül pusztán a hiszit miatt nem fedik fel.
Sz.tem politikailag is nehezen belátható következményei lennének, ha kiderülnek mondjuk az usa kapcsolatban áll velük. Egyből minden nemzetnek számtalan kérdése lenne, és számtalan elvárása, aztán kérése, amiből követelés lenne."A kormányok, és földönkívüliekkel kapcsolatban álló árnyékkormányok elméleteiben azt nem szeretem, h ezek a földönkívüliek a legelfuseráltabb kormányokat támogatják a Földön és hagyják, h a sok szar a világban megtörténjen. Ebben az esetben jelenlétük nem sok jóval kecsegtet."
naja, amikor mérges vagyok, én ezt szoktam mondani Istenre. Ill. gondolni. Elvégre ha tényleg annyira "jó", és annyira mindenható, akkor miért hagyja, hogy a megannyi szörnyűség megtörténjen a világban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Metal topik
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest