Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rakeem

aktív tag

válasz Rakeem #75 üzenetére

Ejnye már megint dupla postolok :S

Amúgy most megnéztem a beállításoknál az aku állapotot, hogy ne csak a levegőbe beszéljek:
    3nap 17óra 32p uptime
    27% cella készenlét
    25% andoid oprendszer
    18% telefon készenlét
    12% kijelző
    9% hanghívás
    6% Drag Racing (játék - öcsém jóvoltából)
    2% Adroid rendszer
    2% Angry Birds Space (játék - asszony jóvoltából)
    És hogy ne lehessen rámkiabálni, volt 5 perc töltés amíg usb-n volt hogy leszedjek memkariról egy file-t.
    Egyéb technikai adatok:
    40%os háttérfény, mert nekem ennyi elég.
    Szinkronizálások nincsenek bekapcsolva.
    Minden nap 10perc wifi marketes progik frissítéséhez.
    Ja igen és a lényeg: 65%on van az aksi...

• Rakeem

aktív tag

Hát senki nem osztja meg a tapasztalatait???

Akkor én most megteszem:

Eddig minden stimmel vele. Stock LPQ-hoz képest sokkal hamarabb talál wifit. Stabil és nem eszik sokat se a wifi, se a sima készenlét, se a normál használat.
    Hozzávetőlegesen kb fele annyit de azt sem tartom kizrtnak hogy egyharmad annyit csócsál az aksiból. Telefonhívások mind2 oldalon okésak. Amúgy meg nagyon lagmentes.
    Játszani nem nagyon játszok a telefonomon, szóval azzal való merítésről nem tudok nyilatkozni.
    A látványvilága nagyon letisztult és egyszerű a Nova launcherrel. Fancy widget is van benne "gyárilag", és az is nagyon jól szuperál.
    Viszonylag egész jól le van csupaszítva, gyári alkalmazásoktól egész sallangmentes, bár én tovább szanáltam, szinte csak annyit hagytam meg hogy telefonálni, sms-ezni, e-mailozni meg marketelni tudjak rajta.
    Ha már marketnél tartunk... Ma vettem észre hogy a youtube-ot nem lehet frissíteni. (Mint megtudtam ez nem egészen az a verzsön mint a marketes. Viszont nekem régen is tökéletesen megfelelt) Egy huszárvágással megoldottam. Uninstall, majd reinstall.
    Összegezve egy stabil, kis energia igényű rom, ami mentes minden csicsától. Szintiszta elegancia és letisztultság. Ami gondot eddig találtam azokra mind volt valami egyszerű megoldás. (Lásd youtube.)
    Van már V6.1-es verzsön is. Feltételezem kis optimalizáció lett még itt ott, de nekem már így is nagyon megfelel a V6.0

Bizonyára elfogult vagyok. De én ezzel a rommal újra beleszerettem a telefonomba. Pedig nagyon erős felindulásom volt hogy eladjam a francba. (Gyári romos agyrémek miatt.)

• Rakeem

aktív tag

Szörnyem szégyenlem magam, hogy dupla postolok, de asszem találtam egy bugot. Vagy csak nekem új dolog amit felfedeztem.
    Kijelzőfeloldó képernyőnél, ha megnyomom az "okos gombot" (én így hívom a bal oldali gombot) akkor szó nélkül felold a telefon. Ez most WTF????

• Rakeem

aktív tag

A jelenlegi legfrissebb verzsönt (R2D2_Custom_Style_Mix_v6.0-XWLP3) 5 órás strapa tesztnek vetettem alá. Semmi hétköznapi használat, only beállítások össze-vissza állítgatása, rendszer és "keret" programok telepítgetése és törölgetése. Energia használat sajnos nem játszott, mert a romot így is 15%os aksi mellett dobtam fel és utána is USBről töltöttem a telefont, ami ugye nem a leggyorsabb lehetőség. Jó pont hogy így is szép lassan és kitartóan de egyre feljebb kúszott a töltöttség. Gyári LPQ-nál hasonló esetben 1% töltődésre jutott volna 2% merülés. :D Gyakorlatilag még hátra van a hétköznapi használatra való "belakás". Esetleg ott jelentkezhetnek problémák, de bízom benne hogy ilyesmivel nem fogok találkozni. Eddig nagyon megnyerő a rendszer. 5 csillagos nálam eddig. Ezen már szerintem nincs mit nagyon csiszolni, ha a következő 1-2 hetet összeomlás vagy kellemetlen bugok, stb nélkül kibírja. Grat!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés