- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
limahl 11
tag
látom megjelent a cm9 romod, csak letöltöm és telepitem ,vagy kell más is, már kiakartam probálni, de a tieddel kezdeném, lehetne valami leirást hozzá, mert cm9 et még sosem tettem fel, cm7 et sem anno gs-re.
köszi.
-
Rakeem
aktív tag
Ejnye már megint dupla postolok :S
Amúgy most megnéztem a beállításoknál az aku állapotot, hogy ne csak a levegőbe beszéljek:
3nap 17óra 32p uptime
27% cella készenlét
25% andoid oprendszer
18% telefon készenlét
12% kijelző
9% hanghívás
6% Drag Racing (játék - öcsém jóvoltából)
2% Adroid rendszer
2% Angry Birds Space (játék - asszony jóvoltából)
És hogy ne lehessen rámkiabálni, volt 5 perc töltés amíg usb-n volt hogy leszedjek memkariról egy file-t.
Egyéb technikai adatok:
40%os háttérfény, mert nekem ennyi elég.
Szinkronizálások nincsenek bekapcsolva.
Minden nap 10perc wifi marketes progik frissítéséhez.
Ja igen és a lényeg: 65%on van az aksi... -
Rakeem
aktív tag
Hát senki nem osztja meg a tapasztalatait???
Akkor én most megteszem:
Eddig minden stimmel vele. Stock LPQ-hoz képest sokkal hamarabb talál wifit. Stabil és nem eszik sokat se a wifi, se a sima készenlét, se a normál használat.
Hozzávetőlegesen kb fele annyit de azt sem tartom kizrtnak hogy egyharmad annyit csócsál az aksiból. Telefonhívások mind2 oldalon okésak. Amúgy meg nagyon lagmentes.
Játszani nem nagyon játszok a telefonomon, szóval azzal való merítésről nem tudok nyilatkozni.
A látványvilága nagyon letisztult és egyszerű a Nova launcherrel. Fancy widget is van benne "gyárilag", és az is nagyon jól szuperál.
Viszonylag egész jól le van csupaszítva, gyári alkalmazásoktól egész sallangmentes, bár én tovább szanáltam, szinte csak annyit hagytam meg hogy telefonálni, sms-ezni, e-mailozni meg marketelni tudjak rajta.
Ha már marketnél tartunk... Ma vettem észre hogy a youtube-ot nem lehet frissíteni. (Mint megtudtam ez nem egészen az a verzsön mint a marketes. Viszont nekem régen is tökéletesen megfelelt) Egy huszárvágással megoldottam. Uninstall, majd reinstall.
Összegezve egy stabil, kis energia igényű rom, ami mentes minden csicsától. Szintiszta elegancia és letisztultság. Ami gondot eddig találtam azokra mind volt valami egyszerű megoldás. (Lásd youtube.)
Van már V6.1-es verzsön is. Feltételezem kis optimalizáció lett még itt ott, de nekem már így is nagyon megfelel a V6.0Bizonyára elfogult vagyok. De én ezzel a rommal újra beleszerettem a telefonomba. Pedig nagyon erős felindulásom volt hogy eladjam a francba. (Gyári romos agyrémek miatt.)
-
limahl 11
tag
nem ebben nincs, crt off, tehát a régi tv effect,
-
limahl 11
tag
ezzel minden ok. screencast is megy, nem is lassab, crt off -ot hogytudom megoldani, meg a bekapcs hangot.?
-
limahl 11
tag
feltettem, tényleg jó, fene gyors, 1 problemom van véle, mégpedig az ,hogy a screencast, sehogy sem akar indulni, a v6.0 on ment ezen nem, mi kelet neki? ki lett szedve valami ami kéne hozzá? nem értem, pedig az nagyon kéne nekem, ha valaki tudja a megoldást ne kiméljen.
köszi.
-
Psytech
őstag
R2D2_Custom_Style_Mix_v6.1-XWLP3 - UPDATE
Changelog
- MODEM: XXLPQ
- fekete téma-háttér - scroll javult, az előző visszafogtaInstall:
- full wipe
- install zip
- full wipeEgyéb információk:
- aki v6-ról jön, wipe nélkül is felteheti: install zipp, wipe cache, wipe dalvik-cache, reboot. Nekem működött, de ettől függetlenül minden esetben a full wipe ajánlott.
- a romban van pár felesleges app (by Samsung), ajánlott törölni igény szerint.
- ha Play elsőre nem menne, akkor beállítások/Play/Cache ürítés és adatok törlése. Ezután garantáltan jó lesz. -
limahl 11
tag
felraktam idáig tetszik, a gyári lockscrent nem tudnád megcsinálni 1 zip ben, nekem nem bejövös az ics lock.
köcce.
-
Psytech
őstag
Letöltéshez másik link
(ha az első nem menne) -
Rakeem
aktív tag
Szörnyem szégyenlem magam, hogy dupla postolok, de asszem találtam egy bugot. Vagy csak nekem új dolog amit felfedeztem.
Kijelzőfeloldó képernyőnél, ha megnyomom az "okos gombot" (én így hívom a bal oldali gombot) akkor szó nélkül felold a telefon. Ez most WTF???? -
Rakeem
aktív tag
A jelenlegi legfrissebb verzsönt (R2D2_Custom_Style_Mix_v6.0-XWLP3) 5 órás strapa tesztnek vetettem alá. Semmi hétköznapi használat, only beállítások össze-vissza állítgatása, rendszer és "keret" programok telepítgetése és törölgetése. Energia használat sajnos nem játszott, mert a romot így is 15%os aksi mellett dobtam fel és utána is USBről töltöttem a telefont, ami ugye nem a leggyorsabb lehetőség. Jó pont hogy így is szép lassan és kitartóan de egyre feljebb kúszott a töltöttség. Gyári LPQ-nál hasonló esetben 1% töltődésre jutott volna 2% merülés.
Gyakorlatilag még hátra van a hétköznapi használatra való "belakás". Esetleg ott jelentkezhetnek problémák, de bízom benne hogy ilyesmivel nem fogok találkozni. Eddig nagyon megnyerő a rendszer. 5 csillagos nálam eddig. Ezen már szerintem nincs mit nagyon csiszolni, ha a következő 1-2 hetet összeomlás vagy kellemetlen bugok, stb nélkül kibírja. Grat!!!!!
-
Psytech
őstag
R2D2_Custom_Style_Mix_v6.0-XWLP3
Changelog
- PDA : XWLP3
- PHONE : XXLPR
- CSC : 2ULP4
- KERNEL : CF ROOT DXLP7Added:
- 15 ikonos oldalra húzható Statusbar
- újratervezett színezés
- egyedi háttérszínezés
- státuszbár színezett óra
- Zipaligned
- Rooted
- BusyBox
- ClockworkMod Recovery 5
- Extra dropbox 25 GB tárhellyel
- Weather Widgets
- SystemAppRemover
- Nova launcher
- Fancy Widgets (magyar)
- ICS Lockscreen
- ICS Gallery
- Beats_AudioLib Ultra Addon
- Root ExplorerInstall:
- full wipe
- install zip
- a romban van pár felesleges app (by Samsung), ajánlott törölni igény szerint
- ha Play elsőre nem menne, akkor beállítások/Play/Cache ürítés és adatok törlése. Ezután garantáltan jó lesz. -
Psytech
őstag
R2D2_Custom_Style_Mix_v5.0-XWLP2
Changelog
- FULL MAGYAR LP2
- PDA : XWLP2
- PHONE : XLP7
- CSC : XALPQ
- KERNEL : CF ROOT DXLP7Added:
- egyedi kék színezés, ikonok
- Zipaligned
- Rooted
- BusyBox
- Weather Widgets
- SystemAppRemover
- Nova launcher
- Fancy Widgets (magyar)
- ICS Lockscreen
- ICS Gallery
- DSP ManagerInstall:
- full wipe
- install zip
- ez egy átportolás próba, de tökéletesnek tűnik. Ha mégsem lenne az, akkor a v3 LPQ atomstabil.
- FIGYELEM !! Ez egy igencsak mix darab, 3 rom különböző fájljaiból áll össze, mert sajnos nincs még LP2 cf-root kernel (többek között). Ettől függetlenül huzamosabb teszt alatt helytállt. Amennyiben mégis rendetlenkedne, akkor a v3 atomstabil LPQ, a v4 egy - a tapasztalatok alapján - stabil LP7 magyarul.
- ha Play elsőre nem menne, akkor beállítások/Play/Cache ürítés és adatok törlése. Ezután garantáltan jó lesz.Előzmény
:
-
Psytech
őstag
R2D2_Custom_Style_Mix_v4.0-DXLP7
Changelog
- FULL MAGYAR LP7
- PDA : DXLP7
- CSC : BLP7
- KERNEL : CF ROOT XXLPQAdded:
- Zipaligned
- Rooted
- BusyBox
- Weather Widgets
- SystemAppRemover
- Nova launcher
- Fancy WidgetsInstall:
- full wipe
- install zip
- wipe data/factoryEgyéb információk:
- ez egy átportolás próba, de tökéletesnek tűnik. Ha mégsem lenne az, akkor a v3 LPQ atomstabil.
- ha Play elsőre nem menne, akkor beállítások/Play/Cache ürítés és adatok törlése. Ezután garantáltan jó leszElőzmény:
-
Psytech
őstag
Na, pár napos használat után tapasztalatok? Ha mindenki hallgat, az csak azt jelentheti, hogy mindenkinél szuperál
-
astorre19
aktív tag
Sziasztok!
Én is felraktam, és eddig nagyon meg vagyok elégedve vele
Szuper munka.Köszönöm!
-
Psytech
őstag
"Ez az üzenetem Zack úrnak lesz. Olvasom a hátam mögött írt hsz edet. Röviden reagálnék csak így, szellemként. Nem azóta van nyugalom a Fórumban, amióta én nem vagyok, hanem azóta van folyamatos vita, amióta te vagy. Aki ismer, tudja a múltad is. Amúgy meg nem csak én vagyok, akikkel vitatkozol, állandóan nagyképű módon hőzöngsz. Nem tudom ki vagy, de biztos nagy ember vagy . A lényeg, a védtelen ember háta mögött ne írj, aki nem tud reagálni. Ne légy gerinctelen...Amúgy meg nem szeretném belinkelni a Modkeres múltadat. Minden jót Uram ! " -- Artu
-
Psytech
őstag
R2D2_Custom_Style_Mix_v3.0-XXLPQ
Changelog:
- PDA : XXLPQ
- CSC : XALPQ
_ KERNEL : CF ROOT XXLPQ
- Zipaligned
- Rooted
- BusyBox
- Extra dropbox 25 GB tárhellyelInstall:
- full wipe
- install zip
- wipe data/factoryTeszt / Uploading.... T-1 óra
-
-
agabe
addikt
No eddig bírtam (10 perc alatt visszatoltam mentéssel a V6.1 -es GB -det)...borzalmasnak ítélem még az ICS-t saját szemszögből.
Elvileg használható tényleg mindenre, és egy-két FC nem a világ, de nekem baromira döcögős (úgy amblokk)...a pár héttel ezelőtti kiadások közül egyet próbáltam...azt talán még siralmasabb volt, de sajna még mindig kényelmetlen használni.
Lehet, hogy aki nem pörgeti annyira a dolgokat annak már bőven jó, ezért nem beszélek senkit le róla, mert vannak benne nagyon jó dolgok sok az újítás, és ez a Mix valóban használható.Ha jön egy KK5 szintű ICS végre valamikor, akkor abból király főzet lehet...de addig nekem ehhez külön telefon kéne, hogy próbálgassam
-
agabe
addikt
na megvolt az elso FC. Facebook-ot nem birja sokaig.
Meg most a topicba irogatas is nehezkes..sokszir csak feher hatter lataszik, a gombokra neha lassan reagal (betukre)..ki is hagyok neha miatta betuket.
Hmm..ez az ICS par ora utan ugy tunik meg nagyon beta, pedig vannak benne nagyon jodolgok, de ezt meg erositeni kell.
Megprobalom a holnaoit kihuzni vele, mert ugy tobb lesz az info. -
agabe
addikt
A mozgo hatter is johet nekem is...nem szamit ha egy oraval kevesebbet bir az akku
..ugyis toltom minden nap.
Elso tapasztalatok alapjan igencsak hasznalhato.
Akkuido majd holnap este..a gorgetes mindenhol lomha nem csak a weboldalaknal...de erre tenyleg megoldas csak mas alap rom, viszont most mar nem tunik olyan borzasztonak mint elsore. Lehet, hogy meg lehet szokni, de asszem a gyorsabb goegetes azert jobb.Azert errol irok, mert sok hibat meg nem talaltam. Ugy tunik a kamera is egesz jo. Gmail fergeteges...javitottak a bevitelnel a javitason, mert sokkak konnyebb kivalasztani a javitando betut.
A custom reszehez meg nincs sok erdekesseg...eddig ment amit probaltam es FC sem volt. Ami nem tetszik, az a billentyuzet hangja, es a kivalasztasi lehetosegeknel (igen /nem, elfogad/megsem) baromi randak a sotet hatternel a sotet szovegek...azt valami stilusosabbra kene cserelni...ez mar R2 asztala
A bongeszo meg gagyi...mert ha itt szerkwsztek pl. Akkor alig akar latszodni amit javitani akarok, es a gombik sem latszodnak, ezert erzesre kell eltalalni pl. az ok gombot
-
-
agabe
addikt
Ok. Koszi!
Az ablaktorlo meg havazas az ideojarasnal szokott lenni...a fancy widgetsek kozott.
Ott meg nem tartok
A bongeszo ( tudom, hogy ez gyarilag ilyen) baromi satnyan gorgetheto...legalabbis nekem az a jo ha ugy suhan mint GB-ben...viszont pl. ide.beirni konnyebb egy hozzaszolast, mert a billentyuk folott sokkal jobban latszik (nem mobil verzioban) az ablak amibe a beiras megjelenik...ez is az ics alap resze tudom.
Megprobalok majd a konkret rom hibaira koncentralni -
agabe
addikt
azt találtam én is...most az jön le épp
nekem ami a GB-ből is hiányzott az SnsDisclaimer, SnsImageCache, SnsProvider és SnsAccountFb ...mert ezek kellenek hozzá, hogy a naptár tudjon szinkronizálni mindent (a születésnapokat, eseményeket...stb) a facebookal, így a szülinapokat pl. azonnal látom előre...nekem baromi hasznos
Meg szeretem, hogy a kapcsolatok között (aki facebookos) csak rábökök valamelyikre, átváltok a tevékenységek fülre, és látom mit aktívkodott a facebookon.
Nekem bejön ez a featureno lejött a wanam, és ezek persze abban sincsenek benne
-
agabe
addikt
no nemsokára felteszem, aztán gyűröm kicsit
R2...hol van valami XXLPB alapú rom amiben benne vannak az appok ?
Nézem az XDA -t, de csupa lite, meg pure verzió van TW, és appok nélkül... kb 200 megásak.
Nem sok minden kéne, de van ami feltétlenül. Sammobile-n meg csak 3 file-os van, abból nem tudom kiszedni -
MaxiBig
csendes tag
ÉN SEM SZERETNÉK KIMARADNI!!!!!!!!!
LIKE!LIKE!LIKE!
-
hossszú
őstag
Szia!
Én is beállnék a tesztelők sorába. -
R2D20208
addikt
A DSP managert vegyétek ki a system/appból. Tök feleslegesen raktam a romba, és egyfolytában fut csak. Ott van helyette a MusicFX alapból.
-
agabe
addikt
értem...kár, hogy a samu ebbe is belenyúlt, mert az alap ICS-n ez bezony (már emlékszem egy portolt ICS-n láttam még defy-on) remekül működik, és szerintem igen hasznos is...meg jól is néz ki...szóval több légy egy csapásra.
alulra sem lehet tenni a sávot ? Sonyericsson-ban pl. ott van
-
agabe
addikt
Nagyjából igen... ahhoz hasonlóra ami az app menüben/ widgeteknél van, hogy hobbra-ballra húzással lehet váltani közöttük, de ha felül akarod, akkor felül is választhatod az app, vagy a widget könyvtárat, de ezt a telefon részben.
Mindjárt csinálok egy screenshoot-ot, és telórol belépve beszúrom a képet ideEgy kicsit nagy lett sorry... szóval ott felül ahol most a billentyűzeten áll, és tovább akarnék lépni a naplókra, vagy névjegyekre... azt a képernyő közepén húzással most GB-ben nem lehet, csak a felső ikonsorból kiválasztva. Ez nem kényelmes jeleneg S2 -őn, mert van olyan teló ahol alul vannak a választási lehetőségek, és vannak a kisebb telók ahol meg el lehet érni
-
agabe
addikt
most így nem tudom...legalábbis nam annak tűnik, mert ez csak a telefonálás részben lenne ahol összesen 5 mappa van ami választható, és GB-ben ezek csak kiválasztással működnek.
Ha jól emlékszem valamelyik telón ICS-n már úgy volt, hogy pl. a számbillentyűkön állva, ha elhúztam balra az egészet, akkor lépett tovább a kontaktoktra, majd tovább a hívásnaplóba...meg ide-oda, és nem csak a felső sorból lehetett kiválasztani (GB-ben húzhatod a képernyő közepén az újaddal, de nem mozdul)
én erre gondoltam, hogy ha nem húzható, akkor legalább alul kéne lenni a kiválasztási lehetőségeknek, és úgy egy kézzel is lehetne kezelni -
agabe
addikt
lehet olyat csinálni, hogy a telefon részben a felső kiválasztható menü (billentyűzet, naplók, névjegyek...stb) alul legyen ?
Vagy az ICS-ben (már nem emlékszem) alapból az egész lapozható (húzható a teljes lap oldalra), és nem csak az ikonsorból lehet kiválasztani? (mert akkor mindegy)
Túl magasan vannak az ikonok egykezes használathoz GB-ben. -
Shummo
senior tag
Ohhhh. Nagyon tetszetős, és biztos jó is ha te csináltad
Gratu, és alig várom, hogy próbáljam (bár egyenlőre jó a GB is) -
znagy69
őstag
Várom, bár a mostani is tökéletes
-
agabe
addikt
Tudsz esetleg olyat csinálni, hogy a kiszedett app-okat egy külön csomagba téve egybe le lehessen tölteni ?
Én pl. egy-két dolgot mindig visszateszek az illusion deleted apps mappájából minden custom GB romra, de félek azok mér nem lesznek aktuálisak az ICS- n.
Így legalább egy olyan full csomagot kaphat mindenki amiből szemezgethet kedvére mit akar még visszarakni. Persze ez lassithatja, vagy FC-kre kénszerítheti a romot, de tesztelünk#3) R2D20208 : hehe..
most nézem, hogy máshogy jár az órád (siet 2percet kb), mert a screenshoton lévő idő későbbet mutat mint a hozzászólásodé
-
agabe
addikt
tetszetos.
mindenkeppen jelentlezek tesztelonek -
Flashhh
tag
Hmm... full wipe? Vagy mehet XILA2 re ? Siyah kernel mehet rá? Mostanaba nem nagyon kovetem a romok fejlodeset, mert vártam egy normalis ICS Romra... Ha mehet wipe nelkul akkor fel is tolom, foleg ha megtalalom a letoltesi linket
-
R2D20208
addikt
A XILA2 tökéletesen teszi a dolgát nálam (tette ) de ma ráálltam ICS re , és próbálkozom fejleszteni. Hát lássuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Star Citizen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- SzoftverPremium.hu
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest