- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Ja, a nyár megint érdekes időszak. Pokoli meleg szobával és izzadságtól vizes ágyneművel, s gyér kipihentséggel szokott megajándékozni
. Tetőtér a faxa, meleg nyári napokon baromi forró, felmenni a padlásra olyankor garantált hőguta. Ha el nem felejtem, mindenképpen leírom majd jövő nyáron, hozott-e javulást ez a kis szigetelgetés.
Lauda: Ja, nem én kapcsolgattam be, be van lőve, hogy milyen higedben kapcsoljon be 5-ös fokozaton, szal mennyire legyen érzékeny. De akkor is, ha lekapcsolt, baromi gyorsan vissza lehűlt a levegő idebent, és nem azonnal kapcsolt be vissza. Az meg szép lenne, ha egész nap "menne" a konvektor, így is sok télen a gázszámlánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Whisky topik
- Google Home/Nest
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest