- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meta
tag
Az árról természetesen csak tippeltem, nem tudhatom biztosan, de a GPS + QWERTY miatt szerintem fog ennyibe kerülni itthon HA megjelenik. Egyébként igaz hogy az ilyen eszközöknek a mobilitás a lényege, ezért nem is azt írtam hogy valami más kommunikációs szíbvány helyett miért nem wifi van benne. A hol lehet wifizni kérdésre pedig csak annyit mondok hogy számtalanszor volt már olyan hogy valamiért kellett valamit megnézni az utcán rögtön és akkor nagyon jól jött hogy találtam 20 méteren belül 2-3 "szabad" wifit. De ha már nem is olyan gyakori a free wifi akor pedig elég csak annyit mondani hogy előadásokon ha nem alszik az ember
-
Meta
tag
bakker itt mindenki teljes wifi lefedettségben él?Egyébként meg netelni, meg egyéb IM szolgáltatások mint pl msn... tudod, (atálag magyar) ember azt nézi hogy ha már kifizette a telefonért az x (x>=50k) összeget akkor ezen felül ne legyen túl sok költsége ha ki akarja használni a lehetőségeket. (QWERTY) Én sem vennék wifi nélkül QWERTY-s telefont mert minek? most smst be lehet pötyögni hagyományosan is, másért meg miért fizessek ha várok x órát és ott a net? Kicsit hülye felfogás az emberek között, de érthető szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest