Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A Max Payne címből máig koktélozhatnának, ezt az egyik tagjuk mondta amikor kérdezték őket a hogyan továbbról az Alan Wake vegyes (de összességében még mindig pozitív) fogadtatása után. Max Payne-el kasszát robbantottak, majd el is adták a nevet, a nem épp szűkkezű rockstarnak. Alan Wake-el lehet nem lettek gazdagabbak, de szegényebbek sem. Igazából én nem értem miért ne lehetnének el több évig 1-1 játék után, ők nem több száz fős fejlesztőcsapat, marketingben is ügyesek inkább (3d mark anno, vagy a filmsorozat alan wakenél) mint pénzherdálók.
A többi cég alatt nagyobbakra gondolsz, ahol nem csak a fejlesztőbrigád van hanem a komplett menedzsment, marketing és ki tudja milyen osztályok amiknek a költségeit mind ki kell termelni, ezért évente kell kiadni a nagy címeket hogy fedezni tudják ezeket. A játékipar érdekes dolog gazdaságilag, minél nagyobb a cég annál kevésbé hatékony, mert annál több ága lesz, egyre kevesebb hozzá adott értékkel.
-
wolfman
veterán
Remedy-től még nem láttam szar játékot.
Cserébe '95 óta nem is csináltak csak 8 játékot. Ennyi felkészülési idővel nehéz is elbaszni bármit is. Viszont azt nem nagyon értem, hogy ha játékot nem csinálnak, akkor miből élnek? Annyit nem hozhat egy játékuk sem, hogy utána 3 évig eltengjenek csak ötleteléssel. Vagy ha igen, a többi cég miért fossa magából a hiányosabbnál szarabb, ötlettelen, rókabőr, félkész, optimalizálatlan játékait?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm, új Fahrenheit? Kicsit ilyen beütésem volt a live action szavakat hallva, és látva a pár képsort. Vagy félreértettem?
Amúgy iszonyatosan tetszik a játék, és ilyenkor bánom, hogy Xbox exkluzív. Jöhetne PC-re is, Remedy-től még nem láttam szar játékot.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Psychopeti #13 üzenetére
Előbb kell PC-re egy jól működő DMM Playback implementáció. Ha ez megvan, csak azután tudják kiadni. Pixelux mondta, hogy tervezik a PC-s DMM Playback feljavítását, de egyelőre csak PS4-re és X1-re van kész, úgy ahogy elgondolták. Illetve nyilván a filmek szempontjából építhetők szobányi renderfarmok, de ez otthon nem játszik. Oda a GPGPU erejét kell bevetni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tothmaxy182 #22 üzenetére
E3 után talán jobb lesz a helyzet.
-
MolGabi
aktív tag
Nálam szinte ugyanez a helyzet. Az Alan Wake-et nagyon kedvelem, de alapozásnak nem ártott részemről a Twin Peaks megnézése, még évekkel korábban.
Egy baj van velük is ... nagyon elhúzzák az időt egy-egy játékuk között, ráadásul úgy, hogy szerintem egyszerre csak egy programra koncentrálnak. Az Alan Wake folytatásért kiállt, de vajon mikor lesz abból is valami ?Ez a Quantum Break is biztosan jó lesz, gyanítom, hogy jön majd ez is PC-re.
... ja és eddig erről a játékról gondolom azt, hogy valódi next-gen lesz !
-
tothmaxy182
őstag
Hmm... Ez egy elég erős érv az Xbox mellett, de még mindig nem elég. Még mindig a PS4 a nyerő, bár emiatt azért fáj a szívem... Kéne még kb 3-4 ütős exkluzív Xboxos cím, hogy teljesen elgyengüljek...
-
Glenda
addikt
De ott van még a Halo és a Forza is. Sőt, a generáció még csak most kezdődött, meglepődnék ha a Remedynek csak ez az egy dobása lenne a One-ra. És a Remedy olyan minőséget szállít, mint meg merem kockáztatni senki más. A baj az, hogy egy kicsit talán elvontak a játékaik. Én imádom őket, de nem sok embert ismerek, aki még szeretné őket (főleg az Alan Wake rajongásom okán, akinek megmutattam nagyrészt csak legyintett).
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Psychopeti #18 üzenetére
Konzolt kell venni és kész.
Használtan még bukta nélkül is kiszállhatsz belőle ha végigjátszottad a játékot...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Psychopeti #13 üzenetére
Van, de kétlem hogy megtennék, MS jól tudja hogy meg kell tartani az exxklúzívokat...
-
Peat;)
veterán
A next gen generációnak legjobbika nálam ha előre kellene ítélkezni. Hatalmas megapluszpont hogy megmerik mutatni a játékot. Nem az van mint ps4-es the ordernél, hogy 1080p-ben is egy elmosódott pacát csesznek ki az emberek elé.
Nekem az Alan Wake is nagyon bejött, de xbox one meg nem jön be persze
.
-
MolGabi
aktív tag
Az én szememben a Remedy az a csapat, akik igényes és időtálló játékokat tesznek le az asztalra, amiket PC-re is meg tudnak csinálni normálisan / R* meg elmehet a picsbe az igénytelen portjaikkal együtt
/
-
Psychopeti
senior tag
Ha a Remedy készíti szerintetek elképzelhető esetleg az is mint az Alan Wake-nél hogy ezt is kiadják majd PC-re?
-
wolfman
veterán
Maga Max Payne mesél nekünk a játékról!
-
Anno az előző gen-nél egyértelműen győzött a ps3 nálam. Box-ra nem volt semmi ami exklúziv és érdekel is.
Itt most rögtön van boxra egy cím ami igen erős érv. -
WongFeiHong
senior tag
Na ez az egyetlen játék amiért beruháznék egy One-ra. Kegyetlen látványos.
-
mikej95
aktív tag
Kíváncsi vagyok mennyit kaptak az M$-től, hogy exkluzív legyen.
-
Glenda
addikt
Ez kegyetlen jónak néz ki. Ha csak fele olyan lesz a végén, mint az Alan Wake, akkor már must have kategória.
-
alevan
őstag
-
Foo
tag
nekem ez rohadtul tetszik. mondjuk azt nem mondom, hogy (csak) emiatt befizetnék egy boxra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest