Hirdetés
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Megtollasodik középkategória
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Nem kis lépés ez, ellenségből szövetségesek lettek. Rájöttek, Nokiáéknál is, hogy jól járnak a költséghatékony Snapdragonokkal.
-
-
joey04
titán
válasz
hülyegyerek #21 üzenetére
-
hülyegyerek
addikt
Talán azért nem tettek mások symbiant a telefonjaikra,mivel 2 évvel ezelőttig csak a nokia adhatta ki...
Az androiodon pedig van még mit fejleszteni,még a jövő zenéje,hogy mennyire tud majd a többiek előtt egy-két lépéssel járni.AZ új WM jónak néz ki,az új symbian dettó,Maemo-ról nem is beszélve,Bada szintúgy,szóval könnyen előfordulhat,hogy a mostani elavult oprendszereket felváltó újak már egyáltalán nem lesznek lemaradva az Androidtól.Fél éven belül meglátjuk.
(iphone2-ről még nem is beszéltem...) -
Pubszon
veterán
Jójó, értem én, nekem is symbian van, de labdába se rúghat a linux alapú androidnál.
A másik pedig, hogy symbiant pár gyártó tesz telefonjaira, míg Androidot rengeteg.
Szerintem még a WM-hoz képest se rúghat labdába a symbian.
Na de ez mind egyéni vélemény.
A Maemora kíváncsi vagyok, az már egy nagyobb kategória a symbianhoz képest, de sajna azt se fogja sok gyártó használni... -
Pubszon
veterán
Ez jó hír, de az még jobb lenne ha az Androidra is adnák a fejüket, azzal nagyot szakítanának.
-
atike
nagyúr
Nah ugyan mit kezd a Nokia majd a procikkal... Mármint mit fog hozni a megnövekedett teljesítmény a felturbózott felülettel? Érdekes lesz! Várom.
-
GALARDO
addikt
Na végre!
-
Napfénysüti
nagyúr
Végre a Nokiákban is lesz normális processzor.
-
RandomGosu
senior tag
kíváncsi leszel mennyire lesz gyors és hogy mennyire olcsó lesz a közös "gyermekük"
-
S-eye
senior tag
Jöjjenek,minél gyorsabban.
-
Ricardo
titán
Végre valami. Várjuk a Snapdragonos Nokiákat.
-
No-kia
addikt
uhh már mindenki dolgozik mindenkivel, kezd bonyolult lenni a piac átlátása számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Qualcomm első embere szerint még idén piacra kerülnek az első Snapdragon alapú Nokia okostelefonok.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest