- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Nem kis lépés ez, ellenségből szövetségesek lettek. Rájöttek, Nokiáéknál is, hogy jól járnak a költséghatékony Snapdragonokkal.
-
-
joey04
titán
válasz hülyegyerek #21 üzenetére
-
hülyegyerek
addikt
Talán azért nem tettek mások symbiant a telefonjaikra,mivel 2 évvel ezelőttig csak a nokia adhatta ki...
Az androiodon pedig van még mit fejleszteni,még a jövő zenéje,hogy mennyire tud majd a többiek előtt egy-két lépéssel járni.AZ új WM jónak néz ki,az új symbian dettó,Maemo-ról nem is beszélve,Bada szintúgy,szóval könnyen előfordulhat,hogy a mostani elavult oprendszereket felváltó újak már egyáltalán nem lesznek lemaradva az Androidtól.Fél éven belül meglátjuk.
(iphone2-ről még nem is beszéltem...)hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Pubszon
veterán
Jójó, értem én, nekem is symbian van, de labdába se rúghat a linux alapú androidnál.
A másik pedig, hogy symbiant pár gyártó tesz telefonjaira, míg Androidot rengeteg.
Szerintem még a WM-hoz képest se rúghat labdába a symbian.
Na de ez mind egyéni vélemény.
A Maemora kíváncsi vagyok, az már egy nagyobb kategória a symbianhoz képest, de sajna azt se fogja sok gyártó használni...ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Saccco
nagyúr
-
Pubszon
veterán
Ez jó hír, de az még jobb lenne ha az Androidra is adnák a fejüket, azzal nagyot szakítanának.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
atike
nagyúr
Nah ugyan mit kezd a Nokia majd a procikkal... Mármint mit fog hozni a megnövekedett teljesítmény a felturbózott felülettel? Érdekes lesz! Várom.
-
GALARDO
addikt
Na végre!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Napfénysüti
nagyúr
Végre a Nokiákban is lesz normális processzor.
Més que un club!
-
RandomGosu
senior tag
kíváncsi leszel mennyire lesz gyors és hogy mennyire olcsó lesz a közös "gyermekük"
-
S-eye
senior tag
Jöjjenek,minél gyorsabban.
-
Saccco
nagyúr
Legalább fejlesztésre vannak kényszerítve
viszont
széthúzza a fejlesztőket, hacsak nem könnyen átjárhatók a rendszerek.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Ricardo
titán
Végre valami. Várjuk a Snapdragonos Nokiákat.
-
No-kia
addikt
uhh már mindenki dolgozik mindenkivel, kezd bonyolult lenni a piac átlátása számomra
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MIUI / HyperOS topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Autós topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest