- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Nem kis lépés ez, ellenségből szövetségesek lettek. Rájöttek, Nokiáéknál is, hogy jól járnak a költséghatékony Snapdragonokkal.
-
-
joey04
titán
válasz
hülyegyerek #21 üzenetére
-
hülyegyerek
addikt
Talán azért nem tettek mások symbiant a telefonjaikra,mivel 2 évvel ezelőttig csak a nokia adhatta ki...
Az androiodon pedig van még mit fejleszteni,még a jövő zenéje,hogy mennyire tud majd a többiek előtt egy-két lépéssel járni.AZ új WM jónak néz ki,az új symbian dettó,Maemo-ról nem is beszélve,Bada szintúgy,szóval könnyen előfordulhat,hogy a mostani elavult oprendszereket felváltó újak már egyáltalán nem lesznek lemaradva az Androidtól.Fél éven belül meglátjuk.
(iphone2-ről még nem is beszéltem...) -
Pubszon
veterán
Jójó, értem én, nekem is symbian van, de labdába se rúghat a linux alapú androidnál.
A másik pedig, hogy symbiant pár gyártó tesz telefonjaira, míg Androidot rengeteg.
Szerintem még a WM-hoz képest se rúghat labdába a symbian.
Na de ez mind egyéni vélemény.
A Maemora kíváncsi vagyok, az már egy nagyobb kategória a symbianhoz képest, de sajna azt se fogja sok gyártó használni... -
Pubszon
veterán
Ez jó hír, de az még jobb lenne ha az Androidra is adnák a fejüket, azzal nagyot szakítanának.
-
atike
nagyúr
Nah ugyan mit kezd a Nokia majd a procikkal... Mármint mit fog hozni a megnövekedett teljesítmény a felturbózott felülettel? Érdekes lesz! Várom.
-
GALARDO
addikt
Na végre!
-
Napfénysüti
nagyúr
Végre a Nokiákban is lesz normális processzor.
-
RandomGosu
senior tag
kíváncsi leszel mennyire lesz gyors és hogy mennyire olcsó lesz a közös "gyermekük"
-
S-eye
senior tag
Jöjjenek,minél gyorsabban.
-
Ricardo
titán
Végre valami. Várjuk a Snapdragonos Nokiákat.
-
No-kia
addikt
uhh már mindenki dolgozik mindenkivel, kezd bonyolult lenni a piac átlátása számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged