Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Alig 1 FPS @ 640x480
, szóval szörnyű. Ezen a gépen a Quake 3 simán elszaladgál Full HD -ben tűrhető sebességgel. Olyan mintha nem lenne hardware -es gyorsítás. Ha jól sejtem ez is OpenGL motoros mint az alap Q3.
Mod: feltettem az alap Quake3 -mat, tényleg nincs hardware -es OpenGL gyorsítás.
-
DarkByte
addikt
Végre él az oldal, viszont nem tudom letölteni a klienst. Végigvárom a queue -t és visszadob a főoldalra. Bár gyanítom másnál is ez a gond, mert nem hiszem hogy a több ezres queue ilyen gyorsan végigpörög. Reménykedem hogy csak valami hiba és nem akkora a túlterhelés hogy játszani is esélytelen lesz.
Próbáltam Firefox és IE alól is. Ugyanaz az eredmény.Mod: úgy nézem itt érdemes lesz figyelni. [link]
-
DarkByte
addikt
Fura hogy még mindig nincs semmi.
-
DarkByte
addikt
Wow, erről a webes Quake -ről még nem is hallottam. Most már kivárom a nyílt bétát. Nem tudjátok hogy hogyan lett megoldva az hogy webböngészőben fusson rendes sebességgel? Gondolom nem Flash, talán Java lehetne OpenGL gyorsítással vagy valami saját miniklienst telepít fel a gépre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest