- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
atidzsiforc #15 üzenetére
ja, i3-at meg gtx630-at írnak... gpu még meg is lenne (főleg low-ra), de a cpu-t aláírom, hogy most már kevés... gép upgrade-et a béta alapján nem vállalom be... igazából sc2-re meg diablo3-ra elég a gép, ezek mennek szépen... (alaplap+cpu+ram+vga fejlesztés meg igen sokban lenne)
ja, töltési idő normálisabb gépen mennyi? ssd-re raktam és sehol máshol nem volt ennyi... mellesleg alig dolgozott a meghajtó, gondolom ez is felróható az optimalizálatlanságnak
-
mephi666
nagyúr
nekem valahogy nem az igazi: mondjuk gtx650+athlon2 250-en vannak 2-3perces töltési idők meg 1280x1024-ben full low-on is rángat itt-ott
...meg az egész dizájn furcsa: azt sem tudtam sokszor, milyen fegyver van nálam, így inkább váltottam kesztyűre és pofáncsaptam, aki jött
10perces dm-ben 8/6. hely összejött 12 fraggel (elsőnek volt 28), amiből 6 gauntlet... (úgy, hogy 15éve rengeteget játszottam fps-el, elmúlt években meg kb semmit... max boxon controllerrel...) nekem furcsa az egész... már onnantól kezdve, hogy nem falverő id-logóval indul a játék
-
dunc
nagyúr
válasz
atidzsiforc #11 üzenetére
Odab@sz! Nagyon rendben van a játék!
-
dunc
nagyúr
Nem megy a béta. Hibaüzenet van, azt hiszem 10 től írta.
-
themccormic
tag
Ranger lesz alapbol meg mint karakter, azonban ahogy a Beta-ban is, 500 Favor-od lesz legalabb amibol vehetsz meg 1 karaktert akit te szeretnel. Igy nem eroltetnek ra 2-t egy emberre, hanem 1-rol donthetsz szabadon. Valamint szintlepesnel ugye jar a lada, es ladabol is eshet uj karakter.
-
ribizly
veterán
Ez ma már nem annyira "csúnya" dolog, mint régen. A Titanfall, CoD is alkalmazta és ott nem volt annyira OP, mint elsőre tűnik. Mondjuk azt nem tudom miért kell ezeket a képességeket eröltetni egy arena shooter-ben, de itt nálam még elmegy.
Ez viszont gondolom már biztosan fizetős karakter lesz... -
.LnB
titán
Régen erre azt mondtuk "Wh-s köcsög". Ma meg már meta.. szép új világ..
-
ribizly
veterán
Like!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest