Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz Luck Dragon #19 üzenetére
Valószínű, hogy így lesz bizonyítani szeretnének rendesen a nemzetközi porondon.
-
Képen látható részekből nem sok keretet hagytak a készüléknek, talán az új nexus variáns is ilyen adottságokkal érkezik majd, "bízom benne.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
fornettisuti
veterán
Ha a Huawei/Honor meglepne, hogy 5.5" - 6"-ig mobilban marad Fhd-n es meg cerkat is bujtatna keszulekbe, orulnek (Mate7-et vettem volna, ha lett volna cerkas kivitelben).
Tablet vonalon (8"+) johetne a 2k is nem is bannam, ha nekik fontos, de oda mar csak cerka elvarhato lenne.
A nagy akksi persze szuksegszeru.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
antim
tag
A Mediapad X széria bőven túl van már évek óta az FHD-nak. Valami félre lett itt értelmezve.
-
törölt tag
Nem hiszem, hogy 930 -cal jönne, de majd meglátjuk. Elég nagy butaság lenne, bár anno volt egy ilyen "terv", hogy idén azonos SoC kerül a P és a Mate szériába.
Feltehetően IFA -n mutatják be, tehát elképzelhető újabb SoC.
Szerk.:
Kicsit korainak érzem ezt a hírt a Mate 7 bemutatójához képest. Így a hitelessége is megkérdőjelezhető.[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Jobb lenne FHD-val.
-
etohun
aktív tag
szerintem ezt már nem hozzák ki 930-cal
-
Pinda25
tag
FHD jobb lenne...
nomen est omen
-
babosmiki
addikt
Jól látom, hogy ennek is széltől szélig kijelzője lesz?
Ekkora méretben az igen ütős lenne!"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Spancho
senior tag
válasz Evil Snowman #2 üzenetére
Nem tudom hol olvastam ,de az új nexusról volt szó a cikkben.
Valószínű ,hogy a Huawei gyártja majd ,és a Google miatt kell a nagy felbontás ( + a snapi proci.)
Ha ez így van ,akkor lehet ,hogy már van valami teszt készülék amin megoldották a fogyasztást stb... és szép a képe... És így már bele mernek vágni a QHD-ba.
Vagy csak beálltak a sorba és követik a divatot.
A lényeg ,hogy a Mate 7 az nagyon jól sikerült , remélem a 8 még jobb lesz.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Fall-N
veterán
A P8-ba nem is került FHD-nál nagyobb felbontású kijelző.
A Mate széria mindig kicsit más.
[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
Erdekes lesz , kiderul majd mekkora akksit pakolnak a keszulekbe ehez a felbontashoz
-
boncser
aktív tag
válasz Evil Snowman #2 üzenetére
Nekem is ez jutott az eszembe. Nemrég mondtak valami ilyesmit hogy fölösleges erőforrás pazarlás a QHD.
[ Szerkesztve ]
-
bandras0226
aktív tag
Dughatnának bele ceruzát is, annak jobban örülnék.
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
-
Spancho
senior tag
Jöjjenek csak róla a hírek
Ő lesz majd a Nexus-om utódja (remélem.)A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest