- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
Luck Dragon #19 üzenetére
Valószínű, hogy így lesz bizonyítani szeretnének rendesen a nemzetközi porondon.
-
Képen látható részekből nem sok keretet hagytak a készüléknek, talán az új nexus variáns is ilyen adottságokkal érkezik majd, "bízom benne.
-
fornettisuti
veterán
Ha a Huawei/Honor meglepne, hogy 5.5" - 6"-ig mobilban marad Fhd-n es meg cerkat is bujtatna keszulekbe, orulnek (Mate7-et vettem volna, ha lett volna cerkas kivitelben).
Tablet vonalon (8"+) johetne a 2k is nem is bannam, ha nekik fontos, de oda mar csak cerka elvarhato lenne.
A nagy akksi persze szuksegszeru. -
antim
tag
A Mediapad X széria bőven túl van már évek óta az FHD-nak. Valami félre lett itt értelmezve.
-
törölt tag
Nem hiszem, hogy 930 -cal jönne, de majd meglátjuk. Elég nagy butaság lenne, bár anno volt egy ilyen "terv", hogy idén azonos SoC kerül a P és a Mate szériába.
Feltehetően IFA -n mutatják be, tehát elképzelhető újabb SoC.
Szerk.:
Kicsit korainak érzem ezt a hírt a Mate 7 bemutatójához képest. Így a hitelessége is megkérdőjelezhető. -
Fejvadi
nagyúr
Jobb lenne FHD-val.
-
etohun
aktív tag
szerintem ezt már nem hozzák ki 930-cal
-
Pinda25
tag
FHD jobb lenne...
-
babosmiki
addikt
Jól látom, hogy ennek is széltől szélig kijelzője lesz?
Ekkora méretben az igen ütős lenne! -
Spancho
senior tag
válasz
Evil Snowman #2 üzenetére
Nem tudom hol olvastam ,de az új nexusról volt szó a cikkben.
Valószínű ,hogy a Huawei gyártja majd ,és a Google miatt kell a nagy felbontás ( + a snapi proci.)
Ha ez így van ,akkor lehet ,hogy már van valami teszt készülék amin megoldották a fogyasztást stb... és szép a képe... És így már bele mernek vágni a QHD-ba.
Vagy csak beálltak a sorba és követik a divatot.
A lényeg ,hogy a Mate 7 az nagyon jól sikerült , remélem a 8 még jobb lesz. -
Fall-N
veterán
A P8-ba nem is került FHD-nál nagyobb felbontású kijelző.
A Mate széria mindig kicsit más.
-
xmaas
őstag
Erdekes lesz , kiderul majd mekkora akksit pakolnak a keszulekbe ehez a felbontashoz
-
boncser
aktív tag
válasz
Evil Snowman #2 üzenetére
Nekem is ez jutott az eszembe. Nemrég mondtak valami ilyesmit hogy fölösleges erőforrás pazarlás a QHD.
-
Dughatnának bele ceruzát is, annak jobban örülnék.
-
-
Spancho
senior tag
Jöjjenek csak róla a hírek
Ő lesz majd a Nexus-om utódja (remélem.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak idén megjelenő csúcsphabletje az elődmodellhez képest jóval nagyobb felbontású kijelzővel, valamint 20 megapixeles kamerával láthat napvilágot.
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest