QHD kijelzővel érkezhet a Huawei Mate8

A Huawei lázasan dolgozik az idei évre tervezett csúcsphabletjén, melyről már korábban fotók is kiszivárogtak az internetre. A Mate7 örökébe lépő készülék a P-sorozat legújabb tagjaihoz hasonlóan már mellőzi majd az Ascend megnevezést. A legújabb pletykák szerint a kínai gyártó jelentős fejlesztésekkel látja el termékét, hiszen az eddigi Full HD felbontású kijelzőt QHD-ra váltja majd, amivel egyértelműen a felső kategóriát ostromolja majd a masina. A felvetés ettől függetlenül érdekes, hiszen a Huawei vezérigazgatója nemrégiben pont a Xiaomi kritizálta a feleslegesen nagy felbontású kijelzők beépítéséért.

Ilyen lehet z Huawei Mate8

A phablet mindenesetre a kijelzőn mellett más téren sem hagy kívánnivalót maga után, hiszen a hátlapon egy 20,7 megapixeles kamera kaphat helyet. A belső erőforrásért a P8-ban debütáló Kirin 930 chipset felelhet, ami egy nyolcmagos processzort is tartalmaz. A teljes fém burkolatba csomagolt, keret nélküli képernyővel felszerelt szerkezet támogatni fogja a Cat.6-os LTE hálózatokat is. A megjelenés pontos időpontja és a Mate8 várható ára egyelőre még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei P8 - nekik nem 8

    Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.

  • Fotókon az Huawei Mate8?

    Az Ascend Mate7 folyatása lehet azokon a kémfotókon, amelyeket nemrég publikáltak.

  • Huawei Ascend G7 - ár-rés a pajzson

    A kínai gyártó egy olyan középkategóriás készüléket alkotott, amibe nagyon nehéz belekötni. Prémium minőség, remek szoftver, szuper akkumulátor, de mindezért túl sokat kérnek.

  • Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

    A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

Hirdetés