- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Már jók.
Hiteles vélemény? Egyszerűen az egyik oldalról képtelen vagyok felfogni, hogy nem tudjátok megérteni, hogy ez jellemző a korombeli csajok nagy részére, másrészről meg meg tudom érteni, hiszen a ti gyerekkorotokban nyilván máshogy volt, mások voltak a szokások, a szexualitás megközelítése. De mivel én ezt nem éltem meg, nem tudok hozzá viszonyítani. Nekem ez az állapot teljesen természetes (nem összekeverni azzal, hogy szerintem jól van így - egyszerűen csak látom, hogy ez van és kész).
-
Psychonaut
veterán
Nekem per pill a legfelső kép még mindig nem jelenik meg.
Más: ez a téma már ki lett tárgyalva többször is, csak aki nem tartozik ehhez a korosztályhoz (nem "belülről látja") annak nehéz elhinni. De tényleg ilyen ám sok lány.
De azért vannak még kivételek (hál' Istennek). -
Csemike
aktív tag
A látogatottság nem csappant meg, én untam meg és léptem ki végleg.
Tényleg, megpróbálok belépni, hátha sikerült.
Érdekes tanulmányt lehetne írni arról, hogy ki használják manapság a csetet. Amikor én kezdtem, 2001-ben, még egész normális társaság volt, bár én főképp a gyaloglón lógtam. Aztán a normálisabbja lekopott, legalábbis szerintem egy normális ember nem csetel huzamosabb ideig.Szóval valahogy olyan elképzelésem van, hogy csetelni csak tinikorúak, de legfeljebb 15-16 évesek, és a "nem normálisak" szoktak. A többi msn-t, skype-ot, iwiw-et használ, és már nem keres új ismeretségeket a neten, csak a megszokott arcokkal kommunikál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged